Tamam si ne lashtesi I pelqej per femren qe mdund te kemAu me ato te 2-tat
Kto per balet sjan keq. Edhe ndjes po si j
Po mdalin mesazhet ne gjysem sorry problem I imi .thash ato palet nr 2 me pelqejneS'te kuptova ?
Hahaha e ke gabim jo ti po asnjera ktu nuk mund ta gjej dot guston e Rimseb10 kshuqe rrofsh mbaj per veteTy Rimi , eshte per te dhuruar k'to .. Qysh thuan
Mire se spo them te nxjerresh qe te gjitha me pelqen fakti qe je nje femer qe perkushtohesh per veten kto gjera edhe pse duken pak si te teperta po tbejne cilesuese si femer je nrregullTy Rimi , eshte per te dhuruar k'to .. Qysh thuan
Sme intereso firma por mynyra sesi vishet femra edhe pse skam par kushedi se cfar nga ti gjithmone ngelet qe me kaq je e modes momentale per opinionin timOre thashe Meqe ishin , me gjembace
Ps... Edhe me make up s'para kam naze... Ju kerkoj ndjese per emrin e reklamave/kutijat. I blej edhe te thjeshta/lira .. Se kam fare prb
Edhe ty gjume te embel se dallohen vazjat moderrne ketu dhe ti je njera nder tyreJam Dakort , s'ka rendesi firma ... Aww thnx, e konsideroj veten time si te thjeshte... Rrobat I kam pelqyer gjithmone, nuk I shikoj si nje mania te madhe, Por qe me pelqen te nderrohem/Vishem .
Naten e mire , Rimi... Gjume te embel
Vetem per vete mendoni, mund te kesh tek- tuk ndonje shoqe te apasionuar pas Valentinos Sille ketu se do bej skontoHahaha skam ca me ble une se si vesh kto atletet I kemi nr te ndryshem kshuqe hahaha mendoje njeher por perzgjidh ndonje bukit dhe per meshkuj
Vetem per vete mendoni, mund te kesh tek- tuk ndonje shoqe te apasionuar pas Valentinos Sille ketu se do bej skonto
E ke gabim une 1 pal atlete ka 3 muj qe po I vesh deri kur ti shky si heq. Sa per shoqe hahaha tkisha do rrija kaq gjat neper forumeVetem per vete mendoni, mund te kesh tek- tuk ndonje shoqe te apasionuar pas Valentinos Sille ketu se do bej skonto
A dhe me pas shoqe te shkoj aty ke h&m Primark e maksimumi nai her ke Zara, Valentino ti shofi kshu nrreklamE ke gabim une 1 pal atlete ka 3 muj qe po I vesh deri kur ti shky si heq. Sa per shoqe hahaha tkisha do rrija kaq gjat neper forume