Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ladouce2005

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Pinko mos i fut gjithe gocat ne nje thes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja te pyesim cunat:
Si jane gocat ne atdhe?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Si shpirt jane Shiro /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif . </font>

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif ja nje prove ketu /pf/images/graemlins/smile.gif
jam deshmitare!

Erind

Forumium maestatis

edhe une behem deshmitare per kete "proven"! /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
* un e kam per ego, se skam nevoj per meshkujt me me pagu nje got /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
kto femrat ktu ne tirane duhet te marrin shembull nga ty grupo se na e kane tha portofolin fare . po tashi ske ca ti bosh ca skane ca tjane se e kane nga halli e ca e kane nga qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ersi pse tallesh me gocat? /pf/images/graemlins/laugh.gif (mua dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Blendi

Primus registratum

un e kam per ego, se skam nevoj per meshkujt me me pagu nje got /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

rregulli edhe ketu qeshte qe mashkulli pagun zakonisht. te pakten per xhenilese, nuk eshte fundi i botes. Sa per egon, pse kur del me nje cun qe ke qejf gjete ti me mbrojt egon e?

Po qe aq trap ai sa te mendoje se te bleu me cmimin e nje taoline vari torbet masnej. po xhesti duhet, dmth qe mashkulli ta marri persimer, eshte e pranueshme me duket.

Erind

Forumium maestatis

Ersi pse tallesh me gocat? (mua dmth )

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
ate "proven", kam pas rast me e njoft 'tet a tet'!!!

ODISEA

Primus registratum

hej mu me ka hik truni kur me kan pershkrujt vajzat shqiptare ne lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif

-redbull (mjes drek e darke, ne nje kohe qe nuk eshte luks, thjeshte pije energjitike me kafeine)
-celulari (qe benin gjoja sikur i merte njeri ne telefon me bo si interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif )
-cigaret ( e kallshin si mafjoze)
-celsat e makines (mbi tavoline qe te duken /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ah se harrova, beshin 10 here vajtje ardhje ne lokal, qe ti shikoshin cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif

vallaj blendo &amp; ujko, un spara pranoj qerasje, me teper qeras vete, e kam si parim /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po ty Pinko, t'vje inot se s'ke patente vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
sa inot qe t'kooooom /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur do ma qerasesh i got /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

a lejohen /pf/images/graemlins/kiss.gif ketu /pf/images/graemlins/idea.gif
per vajzat /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ju burrat mos u prefni kot se vetem doren do u shtrengoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

bbbbbboooooooo ti Ilia ma nxin jeten fare mu,
do me lesh rehat, se do i them shiros pastaj

o Blend, shiko, eshte pune pikpamje, nuk eshte se nuk e ben mashkulli, eshte sepse ka femra qe nuk pranojne, sepse ka femra qe kan arrit ate fare lloj indipendence qe skan nevoj per nje te qerasme te nje cuni,

nga ana tjeterka meshkuj, te cilet mendojne sepse pikerisht te ofruan dicka, dhe ti detyrimisht duhet tja kthesh me gje tjeter....kupton???

ladouce2005

Primus registratum

Pinko, po pse mi e qerasmja eshte pune nevoje apo kenaqesie? Po t'a pagoi nje pije dikush, s'ta ben per lemoshe, po se ka deshire, dhe anasjelltas besoj. Nese ti ose une duam te paguajme, se bejme per ti tregu mashkullit qe jemi te pavaruara, por qe na jep kenaqesi kur qerasim. Ou non? /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Un e kuptoj, prandaj te thash, trapat nuk po i fus fare ne lloagri (ata qe pretendojne shpagesen diku tjeter). Une flas per rastet kur te dy kane dale se duan te jene ne shoqerine e njeri tjetrit. Si te barabarte, jo ndryshe...po sigurisht, nje femer qe paguan tingellon interesante, ide e kendshme dhe e fresket.
- kij parasysh qe ka meshkuj qe vuajne nga komplekse te forta, dhe ngulmojne te paguajne se aty e shohin te vetemn force ndjellese qe mund te kene. Nje mashkull konfident qeraset pa e vrare ndergjgja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Shi Blendi, po i bi rrotull qe do na leje te pagujme me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paske qene koprrac i modh ti /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ok ok u kapiskum, ne rastin e nje shoqerie te paster dhe pa interes, ose kerkese tjeter kundrejt nje te qerasme, edhe un jam dakort.

pytje skam /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Me mire ai pijen e tij une timen them une /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu ndajme dhe kenaqsine me njeri tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif por qe eshte xhentiles kur ta paguan mashkulli eshte... une jam gati t'ja jep leket mbrapsh /pf/images/graemlins/devil.gif vec per te paguar ai:D d.m.th une mbaroj per xhentilat /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi

Primus registratum

Eh mi shireeeeee
un jom xhepshpum e dashur. Te isha icik kurnac o i bosha mire vetes. Party hardy!!! Une do ja lej asaj t'mi mbaj leket, vet mos m'leni me pare n'xhep muuuu se i bona t'gjtiha red bull...

PS. Pinko, "Red Bull and Vdoka" nuk eshte keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

S'kam dyshim mo jo, se shaka bera.
Pse ju ngelet hatri kaq kollaj ju cunave? Sederlinj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif xhan xhan

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ho pra Shiro, pse jon kaq haterlinj kta cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Iliaaaaaa /pf/images/graemlins/kiss.gif , kusho ke bo mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nevkeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif , cne me kaq pretendime ti? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ODISEA

Primus registratum

ne nuk na ngel hatri, thjesht prekemi si qenie fragile qe jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
pinko, amon bej i pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif