Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

@d@

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Ho mi /pf/images/graemlins/kiss.gif s'ke ndonje pyteje per cunat tane ti? /pf/images/graemlins/booki.gif

ana karenina

Primus registratum

Jam e sqarume deri ne detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate, po deshi njeri (je dhe ti e mendimit qe fjala njeri perjashton femrat duke qene se eshte gjinia mashkullore? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) te shperbeje detajin deri ne atomizim abstrakt jam e gjitha sy e veshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS2: "Cunat tane" /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Une s'kam qene e mire ne letersi lal, por dy gjera i mbaj mend: Fjalet qe mbarojne me i dhe u jane mashkullore.Fjalet qe mbarojne me a jane femerore /pf/images/graemlins/laugh.gif shtrohet pyetja. Cfare eshte femra ? Njeri apo djall? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS /pf/images/graemlins/kiss.gif
PS2: Nuk di si ta them, por qe kur kam filluar te frekuentoj kete temen ndjej se ata jane tanet d.m.th te afs /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

Ja mua tani pas ps2 tend me lindi nje pyetje: Kush nga cunat u indinjua qe i fute te gjithe ne nje thes, ne thesin e af'se dmth? /pf/images/graemlins/laugh.gif Si dhe: Kush u kenaq me idene qe jane cunat tane? te af'se dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

..cuna mos u indinjoni se secili ka vendin e vete ke thesi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Naten geshtenjez /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Naten lule /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Cunat te mendohen deri neser per tu pergjigjur ne menyre sa me dinjitoze pyetjeve te mesiperme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si shpjegohet kjo deshira qe ka nis me lulezu neper meshkuj me pas kalamonin e pare goce? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam kurioze una, a kane nis te gjithe me pa te njojten onderr apo si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Na falni se po pergjigjem un edhe pse e di vedin femen.

Puna asht se ka dal si mode, po the e du fmin e pare vajze, nuk met mren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ja mua tani pas ps2 tend me lindi nje pyetje: Kush nga cunat u indinjua qe i fute te gjithe ne nje thes, ne thesin e af'se dmth? /pf/images/graemlins/laugh.gif Si dhe: Kush u kenaq me idene qe jane cunat tane? te af'se dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eshte shume mire qe vime ne ore te ndryshem tek tema. Me duket vetja se Debatikasit.
Ju vini, shkruani pyetjet, e mbyllni fletoren dhe e vini ne tavoline. Çoheni, fikni driten, kyçni deren dhe rreshqisni "nga mesi i erresires"...
tik-tok, tik-tok
...ptaj vime ne, çelim deren, ndezim dritat, ulemi, hapim fletoret dhe shkruajme:

Qe na futi Nev ne nje thes mua nuk me vjen keq. Duhet ta kesh egon shume te semure te duash te jesh kaq i shquar personalisht edhe ne virtualitet...plus qe nuk ka arsye pasi Nev /pf/images/graemlins/wink.gif e tha shume kendshem, "cunat tane", une sa u lexova nxora nje "ahhhhhhhh" nga qefidmth e vura re edhe para se ta atomizonte Geshtenjeza ceshtjen, nuk kaloi pa dogane ai llaf /pf/images/graemlins/lol.gif , ohuuu...lol
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ulu, 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif (Lara je e madhe /pf/images/graemlins/winkwink.gif)

Pse kam pershtypjen qe ti Blendi ndryshe mendon ndryshe pergjigjesh? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Blendi

Primus registratum

? Me vjen keq, me ate pyetje nuk te ndjimoj dot.
Le qe ndihem sikur ma zbraze nje karikator ne gjoks tani, pa pike meshire. /pf/images/graemlins/frown.gif
Une shkruaj ato qe mendoj ndryshe c'kuptim do te kishte?

ana karenina

Primus registratum

Ishte shaka, dhe meqe shakaja eshte gjysma e te vertetes /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo gjysma sipas meje eshte qe te gjithe duam te shquajme ne te gjitha format dhe menyrat (thashe DUAM) por nuk jemi aspak te semure. Te semure jane ata qe perpiqen ne te gjitha format dhe menyrat duke u bere qesharake ose te bezdisshem.

Edhe mos te te vije keq qe te bejne pjese te thesit, sidomos kur eshte mese e dukshme per shume arsye (ca te mira ca te keqija ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif) qe nuk je, as me kete nuk jam dakort. Mua te me thoshin 'gocat tona' do isha ndjere nje cope ylli ne galaktiken verbuese /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megjithate kjo ishte vetem gjysma /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe ishte humoristike, keshtu qe mos u merzit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Si shpjegohet kjo deshira qe ka nis me lulezu neper meshkuj me pas kalamonin e pare goce? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam kurioze una, a kane nis te gjithe me pa te njojten onderr apo si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ta them une, ta them une? /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

OK, /pf/images/graemlins/laugh.gif, je me individualiste se une...edhe nje yll ne qiell te ishe, mes shume te tjereve - te duket pak (?) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Yjet psh ne shpesh i bashkojme ne grupe (ver re paralelizmin qe po bej /pf/images/graemlins/smile.gif ) , grupet quhen konstelacione, si Pegasus, Arushat etj...por jane vetem imagjinare, yjet ne te vertete jane shume larg njeri tjetrit, afer duken vetem po ti shohesh nga toka (duke injoruar dimensionin e trete, se sa "thelle" jane ata ne qiell).

Ti do jesh thelle fare.
Ciao, po iki te lahem sonte do mblidhemi per ditlindjen time. ciao!

alinos

Forumium maestatis

pa he njehere? /pf/images/graemlins/idea.gif

alinos

Forumium maestatis

B.,
cfare vesh ti kur lahesh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Edhe po te te pergjigjem Jess do me mbytet zeri thellesive e do mbetem gjithsesi nje yll i padukshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi turp te kesh /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

pse nuk perdor pak pluhur zane nga ai i Rruges se Qumshtit /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ana karenina

Primus registratum

E kam kycur ne sendyk ta hedh kur te shfaqet princi i kalter qe ishte vecmas turme, duke qene se turma vishet me roze /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif
ti e di c'kam thene une per turmen roze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishalla s'po del ndonje i njohur ne TV me roze /pf/images/graemlins/lol.gif