Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ana karenina

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Une e di, po a e di turma? /pf/images/graemlins/lol.gif

Se si po ndjehem ke kjo tema, si hermafrodite /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ka ndonje pyetje ere, boll ja bete qejfin vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif (hmmmmmm me tingellon si verejtje kjo, sic duket ne nuk jau bejme qejfin shume). /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

@d@

Primus registratum

Pytje se me erdhi dhe Blendi tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese nje femer nuk ju pelqen aq shume, por e kuptoni qe ajo ju dashuron. Cfare qendrimi do mbani?
Do i thonit te verten,
do e provonit iher
do e tallni
apo.. ?

bob

Primus registratum

te jem realist "do me pelqente",pra do e provoja nje here /pf/images/graemlins/devil.gif

@d@

Primus registratum

po ti mistrec je /pf/images/graemlins/smash.gif behu cik politikan si blendi me ujkun qe s'japin pergjigje se edhe ata jam e sigurt qe do e provonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

difekti im eshte qe nuk di te jem i tille /pf/images/graemlins/shrug.gif

pastaj po nuk provove ne jete /pf/images/graemlins/idea.gifkete e kam mesuar te perrallat e nils holgersonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Se cfare do beja eshte veshtire te thuhet se edhe sikur te me perseritej e njejta situate dy here, shancet jane do veproja ndryshe seciles here. Jam teper impulsiv, kete e them jo se arrij te diagnostikoj veten por sepse me ka ndodhur qe te jem bere pishman.
Nuk ka asgje per te tallur, ai opsion eshte jashte loje.
Ndoshta do provoja ti thoja ta merrte lehte, varet se sa rende e ka kap. Ndoshta te shqiptaret romanca eshte me e forte, por praktika ketu psh eshte forma "dating" ku nje cift qe njihet, del bashke, shofin si kalojne, ne rast se u pelqen shoqeria e njeri tjetrit, lidhen. Jo fort drame. Dmth po, pse jo.

Hall eshte kur t'kon inot o Nevo po kur t'dun ku ta gjesh!

@d@

Primus registratum

Po pse te beheni pishmon per nje qe se doni? Nuk ju mjafton fakti, qe keni qene korrekt per te mos e menduar me ?
Nuk mendoni se ajo do ju ishte mirenjohse dhe do ju vlersonte me shume kur te shifte qe ju se 'shfrytezuat' ndjenje e saj ?
Une per vete do i thoja JOOOOO dhe te forte, duke qene 100% e sigurt se po veproja drejt! Nejse ku une e ku ju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi, mire e ke se femrat e kane urrjetjen shekullore, edhe une i kam frik ato inatciet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk mendoni se ajo do ju ishte mirenjohse dhe do ju vlersonte me shume kur te shifte qe ju se 'shfrytezuat' ndjenje e saj ?
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Po shfrytezimi ku qendron ktu, se asaj ia ka dash qejfi vet ....Po te jen kaq tradicional cunat i marin per te ngathet ose ........gjeji cfare emri te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Behet fjale per shfrytezim e ndjenjes dhe jo te personit /pf/images/graemlins/laugh.gif

-Ajo e dashuron tham
-Ai jo
- Ajo rri me te se e do
-Ai per sex
Capish tija? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Atij cuni une do i vija emrin ...Cun i mire dhe do i uroja te gjente nje qe ta donte ashtu sic do e donte ai /pf/images/graemlins/smile.gif

e theva qafen per sot une /pf/images/graemlins/wave.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

i pytje ekzistencjale kam dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif :

- pse meshkujt fusin durt n'xhepa kur afrohen para nje vajze ?! çer kerkojn ?!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

ujku81

Primus registratum

Une nuk i fus duret m'xhepa. Kap celularin. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe ti pergjigjem ca NEVrezes, une oj ti goce do ndihesha m'nji siklet. Ne kushtet qe jam tani do e refuzoja, po te mos kisha noj lidhje do ti thosha hajt se po e provojme po mos e merr shume seriozisht. Kapishshshs? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi

Primus registratum

i pytje ekzistencjale kam dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif :

- pse meshkujt fusin durt n'xhepa kur afrohen para nje vajze ?! çer kerkojn ?!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

Ndoshta sepse e kan qejf e behen pak nervoz. Asgje per tu shqetesuar ketu shpresoj. /pf/images/graemlins/smile.gif As mua nuk me rezulton qe ta bej kete, por nganjehere njeriu nuk i ve re keto reagimet nga emocioni...nuk e di.

pinkparadise

Forumium maestatis

i fusin ne xhep te shofin a kan portofolin me vete, me ju ofru noj kanoce red bull /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

Me red bull rrehsh ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Pink do vish t'jap nji kafe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hej mu me ka hik truni kur me kan pershkrujt vajzat shqiptare ne lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif

-redbull (mjes drek e darke, ne nje kohe qe nuk eshte luks, thjeshte pije energjitike me kafeine)
-celulari (qe benin gjoja sikur i merte njeri ne telefon me bo si interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif )
-cigaret ( e kallshin si mafjoze)
-celsat e makines (mbi tavoline qe te duken /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ah se harrova, beshin 10 here vajtje ardhje ne lokal, qe ti shikoshin cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif

vallaj blendo &amp; ujko, un spara pranoj qerasje, me teper qeras vete, e kam si parim /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

çer njerzish frekuento ti mi? /pf/images/graemlins/grin.gif
Pink ...pika e dobet e meshkujve kur pagu femra!
pupupupupuu s'dun mo veten n'syq t'tjerve /pf/images/graemlins/lol.gif...nxihen n'sarrot bohen kufom.

Dmth shenj e mire pozitive nqs fut duret n'xhepa kur je perpara tij?! /pf/images/graemlins/confused.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

* un e kam per ego, se skam nevoj per meshkujt me me pagu nje got /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

i fusin ne xhep te shofin a kan portofolin me vete, me ju ofru noj kanoce red bull /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
Cfare portofoli, shumica i shukin leket neper xhepa duke i keqtrajtu /pf/images/graemlins/laugh.gif...portofolet jane per me mbajt kartat e kreditit apo ID, ku te duhen ksi gjonash ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif