Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Une nuk jam sederli. Dmth jam icik por kam shume kohe qe kam kuptuar qe sedra eshte me teper pengese se sa stimul per te arritur ndonj send, prandaj e kam fut ne greve urije prej vitesh dhe eshte bere kocke e lekure.

Ju tani do thoni, "Yyyy cun pa seder!"
e di, s'fitoj dot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

me arsye zysh.
kam leter nga prindi /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

si reagoni ju meshkujt, nese e dashura juaj aktuale do tju krahasonte gjithmon me ishin e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Po sikur e dashura te mos kishte pasur ish, por tju krahasonte me fantazmen e endrrave te veta? (meqe ti pinko je shume open ndaj fantazmave me njeriun qe do /pf/images/graemlins/devil.gif po pyes per ty me shume...cunat patjeter)

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> S'di gjo, pa raport s't'fus n'klas /pf/images/graemlins/laugh.gif ose hec n'takim me prinder bashk me prindin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Blendo, kur isha e vogel (se tashi jom e modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ), njolla ime ne deftese te karakteristikat ishte "ka seder te semure" /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa m'qahej athere kur e lexojsha kte amoooooonnnn /pf/images/graemlins/laugh.gif. Tashi s'e vras menjen fare, pranej pyta cunat /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

po ju e keni vendos me mu ngjit familjarisht keshtu eeeee????

jemi ke femrat pysin meshkut e dashur, jo ke femrat pysin femrat (i lind nje ide me e hap nje teme te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif )

mu sikur te me krahasonte me nje fantazem te tijen, do e bente psh me angelina jolie apo ku di un sharon stone, eshte e pa krahasushme , ne fakt, do flija e qete, sepse e di qe ska me i pas kurre, keshtu qe je suis trankil /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif nuk ishte per ty pytja mi, te sugjerova pytje per cunat...edhe per sa kohe fantazma mbetet vetem fantazem, le t'a kete dhe me komshijen perballe, se s'me shqeteson /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
si reagoni ju meshkujt, nese e dashura juaj aktuale do tju krahasonte gjithmon me ishin e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
do beja te pamunduren per t'i ngjare atij, qe te mos kishte me asgje per te krahasuar /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nuk di per shiren, por une s'te dahem kollaj...
me buke n'trajse do t'qepem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poison-ushe, njoh nje infermiere te ambulanca e lagjes qe me ka dhene nje bllok me raporte...
n'xhep i kom...
a ta mush nji? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
c'na kujtove kohet e liceut /pf/images/graemlins/cool.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Cne ti me infermieren /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, sa raporte fallco m'ke sjell der tashi meeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif . </font>

ODISEA

Primus registratum

i msoj pianon ne shkembim raportesh /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
fallco /pf/images/graemlins/eek.gif
po m'ofendon zysh /pf/images/graemlins/blush.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ulu, kater /pf/images/graemlins/laugh.gif. Neser m'sill babin n'takim /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dashka me msu ene pianon infermierja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

ODISEA

Primus registratum

edhe babin pianist e kam /pf/images/graemlins/confused.gif
e sigurte qe do t'a sjell? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po pati pun babi hec vet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Upth, thiroja ktu otht e? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

sweet eda

Primus registratum

a ka nai pytje knej verdalle se deri tashi s'kam pa gjo una /pf/images/graemlins/confused.gif?

ODISEA

Primus registratum

ofron ndonje raport ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
me verte, ketu eshte shiro /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Do kerkoja nje te dashur me te zgjuar. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ODISEA

Primus registratum

a ka nai pytje knej verdalle se deri tashi s'kam pa gjo una /pf/images/graemlins/confused.gif?

[/ QUOTE ]
eshte tema juaj, ju pyesni, ne pergjigjemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">

Shiro, per koken e ime qe i thath t'thillte raportin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ata boj una i pytje, me leje me leje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Najso /pf/images/graemlins/wave.gif, hope u doin well.

Cfare reagimi kane djemte ndaj nje vajze qe duket shume e pavarur?
</font>

ODISEA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Do kerkoja nje te dashur me te zgjuar. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]
do ishe aq i sinqerte sa t'ia thoje? /pf/images/graemlins/laugh.gif(sugjerim si pyetje per ju femrat)
une s'thashe gje /pf/images/graemlins/booki.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pytje, /pf/images/graemlins/laugh.gif

i keni rendit noj here te dashurat (ose me mire ish te dashurat) nga me e mira ke me e keqja (renditje e bazuar ne te gjitha kriteret, jo me e mira per bukuri, apo me e zgjuta, por nje renditje e pergjitheshme /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ps: ilia, ca ka bo vaki, qe si paske shkrimet me pikatore sot???