Femrat perdhunojne meshkujt...

gjekec

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

un kam lexuar Biblen dhe thote qe kshu behet kur vjen fundi Botes :eek: :confused: :smash:

(jo per gje po esht posti 1 i faqes 13 /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ujiftohte2die4

Primus registratum

ca behet ketu eee, te iken truri fare, e hapen thesin fare keta, pse aq te vdekur jeni you andej sa u perdhunojne edhe femrat, s'me ka rastisur ndonjera mua se brenda ja mbaj gjithe diten dhe gjithe naten...

myslym

Primus registratum

si shume rrotull i paskeni rene muhabetit Dena, Mlk ene ti tjetra.
Do filloni at tum perdhunimi apo si e keni menjen?

Ne fakt, goxha eksituese met perdhunue femra.

samanta

Primus registratum

Denna moj perdhunuese profesioniste ku i le viktimat :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

viktimat si le asnjehere une, por duke qene se u hap shume si muhabet e une nuk kam kohe te merrem me te gjithe i bej fshehurazi ato gjera tani.kush eshte i shkathet me gjen vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

ti ne fakt dhe me maske je pse te mos fshihesh kshu te pakten s'do penalizohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

te provoj njeri te me penalizoj, po e perdhunoj direkt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] te provoj njeri te me penalizoj, po e perdhunoj direkt. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Denna pake mor patente per perdhunim :eek:
Po vje knej me me perdhunu dhe mua ????
Ti hap komet une!!! A ke noj gjo per te var???
(kremastar hesapi) :shrug:

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

OK, Per ju qe dini anglisht, nuk po merrem e ta perkthej por thjeshte per kuriozitet, ndodhe edhe keshtu /pf/images/graemlins/smile.gif

MRS. Johnson gjate intervistave te bera nga prokuroret e ka pranuar qe ka kryer mardhenie seksuale me tre djem te rinje. Ka kryer aktin e "fellatio" ne banesen e saj ne 6328 Holman Court...... per te teper lexni duke klikur ........................
http://www.thesmokinggun.com/archive/0124051partymom1.html

MLK

Primus registratum

Po kjo Mrs Johnson nuk ka faj qe i kq perdhunu se ndryshe nuk kishte ku me gjet zogj te rinj :tipsy:
Fundi fundit felation u ka bere keshtu qe gjysma te keqes se ata qe kan ron te dora prifterinjeve aha as puplat nuk ua gjen dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ore po ketu c'behet? po e dija une!!!duhet te jeme une ketu qe mos te nderpritet aktiviteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Nuk merret mo njeri tani me perdhunimet se i ka dal nomi i keq femnave tani e kan vendos me rregullu biografine /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Erdhi po ka ron n'hall se ka ngel pa pune! Ka marr paralajmerim me e perjashtu ka sektori i perdhunimit /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej ske pse merzitesh ne kaq ti Denna, se mund te lesh karieren e perdhunuses e te transmetosh eksperiencen nepermjet mesimdhenies te brezi i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

he pra :tipsy:

mos m'shikoni mu se i kam kalu t'90-at /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

dakord jam une per mesimdhenie po ama nje ore teori dhe 3 "laborator".

Princesha

Primus registratum

po me e pas klasen me ka 20 nxanes si don me ja dal /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

do bej ushtrime para klases dhe te tjeret do vezhgojne.lum ai qe do mar per ushtrimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

mir mir, thash se do marresh klasen me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif