Femrat perdhunojne meshkujt...

MLK

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

E klasa me rradhe do jete kur te futet...ne mesim, po kur te dali ama do jen te tere te turbulluar nga leksioni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem kujdes ti denna se mos do me dhen leksione ne Shqiperi se aty ka klase paradite e klase pasdite per efekt mungese shkollash. Ne pasdite kurj leksione, ka raste qe priten dritat ka KESH-i, dhe po te qelloi qe te jesh duke ber "ushtrimin" para klases, qello nganjehere ndonje kalse e pa disiplinuar e qe prefero me teper praktiken se teorine ne ..........kur te vijne drtitat do ta gjesh gjithe klasen te tabela zeze :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

po jo se nxenesit e mi do jene te disiplinuar.pastaj pak nga pak do i mesoj te bejne ushtrime dhe me njeri tjetrin (kjo kur nuk me pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif ).do regjistroeni dhe ju?si e keni mendjen?

Alanis

Primus registratum

Une per nje cope 5 luftoj....mos me thuj qe te futem ne banjo vetem tani e t'ia filloj..se s'ka lezet!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
un s'kam si regjistrohem per me marr leksione prej teje denna, po fillo me kta qe t'jan rrethu, un po vij sa me majt disiplinen n'klas.

MLK

Primus registratum

denna si zysh e re qe je do te çojm me sherbim te ndihmosh shkollen e mesme te Spaçit /pf/images/graemlins/laugh.gif kane pas ca pengesa ne mesime atje :lol: :lol: e u duhet zysh e kualifikume :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] po jo se nxenesit e mi do jene te disiplinuar.pastaj pak nga pak do i mesoj te bejne ushtrime dhe me njeri tjetrin (kjo kur nuk me pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif ).do regjistroeni dhe ju?si e keni mendjen? [/qb]
Je Zysh e Kualifikume ti . Ne me Nxonsa shum Problematik e ?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po po dhe me ato problematiket fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif kishe ndonje mendje per t'u regjistruar ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Denna ... pas tre mujsh pa t'pa ... ti ritrovo te kjo tema ... !!! Dimmi tu cosa devo pensare !!!

MLK

Primus registratum

Denna nuk osht zysh italishte po zysh "xhudo" /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] po po dhe me ato problematiket fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif kishe ndonje mendje per t'u regjistruar ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Varet ca msoj ke kjo klasa...

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Denna ... pas tre mujsh pa t'pa ... ti ritrovo te kjo tema ... !!! Dimmi tu cosa devo pensare !!! [/qb]
po cfare te bej mo, nuk ma bente zemra ta lija keshtu kete teme.e pashe qe e kishin lene pas dore dhe mendova qe nuk kishte kuptim te mos lija te pakten ndonje pasardhes qe te vazhdoje traditen.he tani si thua, kam faj apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] te gjitha i meson nga "A" te "Z". [/qb]
Ahere kemi

1)Abetare Gjuhesore
2)Abetare Seksolloge
3)Abetare Dallavere
4 Abetare MAshtruse
5)Abetare Mbijetese
6)Abetare ZippiZuppZappZapp...

I Permbush Shkolla jote Kto Gjona ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

tani...per t'i perfshire nuk i perfshine te gjitha se une mbuloj te tjere sektore...por, hajt mo do i bej nja ca ore ekstra u pa puna.

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] tani...per t'i perfshire nuk i perfshine te gjitha se une mbuloj te tjere sektore...por, hajt mo do i bej nja ca ore ekstra u pa puna. [/qb]
Ca Sektoresh mulo ti ahere qe t futem ke Kurset e Tuja ...

MLK

Primus registratum

Ti e ke fjalen per ate fushen qe eshte errethume me tela me gjemba! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ti e ke fjalen per ate fushen qe eshte errethume me tela me gjemba! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka shum Mundsi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke Mor Gershon Robo ...

MLK

Primus registratum

Gershon nuk kena nevoje se kom mor nje cope mishi ne e kom ly me i ilaç /pf/images/graemlins/laugh.gif Do ta bojme si ke filmi Tomka ne shoket e tij qe terhoqen "Gofin" ate qenin e zi /pf/images/graemlins/tongue.gif Denna si zysh qe osht e ha shume mishin /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe ska nevoj me u fut ne fush se del ajo ka fusha sa ta nij eren :lol:

epiphany

Primus registratum

ore po ju me ke kujtoni se keni te beni?une verete i jam futur mesimdhenies vetem tani por ama kam qene nxenese shume e zellshme ne kohe time kshu qe nuk e ha mishin qe nuk duhet asnjehere. /pf/images/graemlins/tongue.gif