ca behet ketu eee, te iken truri fare, e hapen thesin fare keta, pse aq te vdekur jeni you andej sa u perdhunojne edhe femrat, s'me ka rastisur ndonjera mua se brenda ja mbaj gjithe diten dhe gjithe naten...
viktimat si le asnjehere une, por duke qene se u hap shume si muhabet e une nuk kam kohe te merrem me te gjithe i bej fshehurazi ato gjera tani.kush eshte i shkathet me gjen vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
OK, Per ju qe dini anglisht, nuk po merrem e ta perkthej por thjeshte per kuriozitet, ndodhe edhe keshtu /pf/images/graemlins/smile.gif
MRS. Johnson gjate intervistave te bera nga prokuroret e ka pranuar qe ka kryer mardhenie seksuale me tre djem te rinje. Ka kryer aktin e "fellatio" ne banesen e saj ne 6328 Holman Court...... per te teper lexni duke klikur ........................ http://www.thesmokinggun.com/archive/0124051partymom1.html
Po kjo Mrs Johnson nuk ka faj qe i kq perdhunu se ndryshe nuk kishte ku me gjet zogj te rinj :tipsy:
Fundi fundit felation u ka bere keshtu qe gjysma te keqes se ata qe kan ron te dora prifterinjeve aha as puplat nuk ua gjen dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Erdhi po ka ron n'hall se ka ngel pa pune! Ka marr paralajmerim me e perjashtu ka sektori i perdhunimit /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej ske pse merzitesh ne kaq ti Denna, se mund te lesh karieren e perdhunuses e te transmetosh eksperiencen nepermjet mesimdhenies te brezi i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.