Femrat perdhunojne meshkujt...

MLK

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Nuk thua shyqyr qe denna ka vendos me na dhene pak eksperience se kushedi se sa te humbur do ishim tani ne! Tani me duket sikur kam 30 vjet eksperience keshtu qe nuk i ndahem me kesaj temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Eh per tju ngjitur nuk eshte kollaj se eshte me eksperience te modhe ajo ne rreshket si peshku /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Po rrjetat pse u shpiken /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani keshilla ishte me ju ngjit denna-s apo me dal me gjujt denna-n se se morra vesh une? /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Ngjitju njehere po s'te doli gje kshu ath provo ta gjuash /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ore asaj pa ju ngjit po me ju afru pak e ha me perdhunim loles :rolleyes: imagjino me qen njit /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj per rrjeten ku durojne perdhunuset ti kapesh me rrjeta peshku te shpartallojne rrjeten :lol:

epiphany

Primus registratum

ore une nuk iu marr vesh juve!!!pse duhet me me kap me rrjeta e me gjera te tilla.po nuk iki une.te kam thene vetem bjeri deres se ty te fus me mik.

MLK

Primus registratum

Prape me mik! Nuk na u ndane ne shqiptareve keto metodat me korrupsion /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj ja ben naze miku me u fut hajde merru vesh ne me mikun masnej :lol:

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga denna:

ore une nuk iu marr vesh juve!!!pse duhet me me kap me rrjeta e me gjera te tilla.po nuk iki une.te kam thene vetem bjeri deres se ty te fus me mik
Po nga dritarja lejohet ose nga oxhaku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po pra se te iku ne mosha ty tani jo per gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

jo mo mosha s'me iku mua po te kam thene qe jam sistematike ne pune.

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga denna:

u bete shume tani.me radhe me radhe.
Na rezervo ndonje takim, se e di qe e ke axhenden plot e te zene. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

/me shpreson e lutet te Zoti qe te kete fat. /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Kjo shprehja ka dale dale kur rrobi jetonte malit e mbulohej me gune prej lekure ariu, keshtu qe po ta rrunte ngordhte nga i ftofti :lol: :lol: Tani nuk ka me mode flokesh hard rock :lol: [/qb]
Prape burri qe eshte burr se rru k**in kurre! C'te doni thoni por ajo qe eshte eshte. Burri eshte me namuz, me karakter. Kapedan i vertete /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Qe te jesh burre duhet me pas gru e qe te kesh gru duhet me e rrujt ka pak or gjergj se me ate mode qe thu ti vetem ariu te prano te strofulla e vet /pf/images/graemlins/tongue.gif e rrezik te qello nonji ari scorpions ne ste le as mrenapo te dera /pf/images/graemlins/laugh.gif