Tashi ca do bejme do na perdhunosh Mlk :goofy: apo te te perdhunojme :devil: si do e fillojme punen se kot s'thone fillim i mbare gjysma e punes /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe mos ti ngeli hatri asnjerit se qekemi te gjithe me sa shoh me tendeca perdhunuese po e fillojme ne kete menyre une po te perdhunoj ty, ti perdhuno dennen ene denna te me perdhunoje mua :lol: ne kete menyre dalim te tre dhe perdhunues dhe te perdhunuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hahhahahahhahahahahahhaahha duket qe qenke me eksperience perdhunuese mos rastesisht ke fituar ndonje cmim :lol:
Ok une jam GATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :angel:
Une te pakten ja hudha nuk do vdes se isha ke nje fallxhore dje ne me tha te kam bere magji te bardhe shpetove /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem bej kujdes tha nese te ben vaki ndonje perdhunim gjate kesaj kohe hapi deren tha se eshte si puna e te keqes qe po te erdhi hapi deren thote populli :lol: :lol:
e cfare faji kan ato qe i provokove ti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif me veshjen tende cdo dite visheshe me pantallona te ngushta dhe kemishe qe te tregonte muskujt e medhenjj , floket me xhel etj etj tere keto shenja ishin katastrofike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj viktimat e pasionit ishin ato e jo ti :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
per nder me thon te drejten mua me ka bo vaki qe me ka kap i femer me zor edhe qe skam dasht /pf/images/graemlins/tongue.gif ka ti iksha e kisha ne ashensor /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une urte jam tu nejt sa ska ku te vej mo, biles aq urte sa spo e merr vesh njeri fare qe je duke perdhunu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk te korrigjova fare thjesht te thashe emrin si e qujne :lol:
Epo ketu e bejme diferencimin ndermjet nje perdhunuese amatore e nje perdhunuese profesioniste /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e ke duren jo vetem te lehte po dhe te bute qe as nuk ndihet fare dora po vetem fenomeni qe ajo shkakton /pf/images/graemlins/wink.gif
Po ti ça halli ke, une publicitet pa pare po te bej duke folur per "eksperiencen" time personale. Pastaj po pati sukses ndajme paret bashke ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.