Femrat perdhunojne meshkujt...

MLK

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Ok pra kerkesa pranohet, mundesh qe ta kesh dhe florisin brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif xhamit.

samanta

Primus registratum

Tashi ca do bejme do na perdhunosh Mlk :goofy: apo te te perdhunojme :devil: si do e fillojme punen se kot s'thone fillim i mbare gjysma e punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

qe mos ti ngeli hatri asnjerit se qekemi te gjithe me sa shoh me tendeca perdhunuese po e fillojme ne kete menyre une po te perdhunoj ty, ti perdhuno dennen ene denna te me perdhunoje mua :lol: ne kete menyre dalim te tre dhe perdhunues dhe te perdhunuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Hahhahahahhahahahahahhaahha duket qe qenke me eksperience perdhunuese mos rastesisht ke fituar ndonje cmim :confused: :lol:
Ok une jam GATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :angel:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

VDEKJE PERDHUNUESEVE!!!!
GJITHASHTU VDEKJE ...EDHE VIKTIMAVE TE PERDHUNUESVE!!!!

I have a dream -A world without sins

epiphany

Primus registratum

dakord dhe une me planin :devil:
gjithmone nqs nuk vdesim perpara nga mallkimi i parafolesit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une te pakten ja hudha nuk do vdes se isha ke nje fallxhore dje ne me tha te kam bere magji te bardhe shpetove /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem bej kujdes tha nese te ben vaki ndonje perdhunim gjate kesaj kohe hapi deren tha se eshte si puna e te keqes qe po te erdhi hapi deren thote populli :lol: :lol:

treshi

Primus registratum

MLK po s'tu krujt vete ste perdhunon njeri jooo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Amani more, po perdhunuesit ere , ata qe perdhunuan nuk kane faj fare ere ?!! :lol: :lol:

treshi

Primus registratum

e cfare faji kan ato qe i provokove ti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif me veshjen tende cdo dite visheshe me pantallona te ngushta dhe kemishe qe te tregonte muskujt e medhenjj , floket me xhel etj etj tere keto shenja ishin katastrofike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj viktimat e pasionit ishin ato e jo ti :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po pse mo MLK halle e quan ti kete qe na citon shprehjet e popullit.s'ke faj ti jo se kur s'te lashe te vdekur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

jo une kete qe me perdhunoj denna nuk e quaj "halle" po "teze" :lol: :lol:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

per nder me thon te drejten mua me ka bo vaki qe me ka kap i femer me zor edhe qe skam dasht /pf/images/graemlins/tongue.gif ka ti iksha e kisha ne ashensor /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] jo une kete qe me perdhunoj denna nuk e quaj "halle" po "teze" :lol: :lol: [/qb]
ore po ti do korigjosh gjithe gabimet e mija po do rrish urte te mbaroj pune une? :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

Une urte jam tu nejt sa ska ku te vej mo, biles aq urte sa spo e merr vesh njeri fare qe je duke perdhunu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk te korrigjova fare thjesht te thashe emrin si e qujne :lol:

epiphany

Primus registratum

jo jo kshu urte po rri ti po duhet te pranosh qe kjo eshte dhe merite e imja se e kam "doren" e lehte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo ketu e bejme diferencimin ndermjet nje perdhunuese amatore e nje perdhunuese profesioniste /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e ke duren jo vetem te lehte po dhe te bute qe as nuk ndihet fare dora po vetem fenomeni qe ajo shkakton /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

na na mos me bej shume reklame se do pronotohen te gjithe per t'u perdhuar nje here nha une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po ti ça halli ke, une publicitet pa pare po te bej duke folur per "eksperiencen" time personale. Pastaj po pati sukses ndajme paret bashke ne /pf/images/graemlins/laugh.gif