Femrat perdhunojne meshkujt...

MLK

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Oo oo u liru keshtu goca :eek: prit hier se sa vje puna me perdhunu njeri qekan te gjitha gati :smash: une per vete e thashe strip po pas xhomit te blindum, kur tju kalojne pulsionet e te bjeri reziku perdhunimit atehere ne heee mund ta hap xhomin (po e supozojme qe eshte me porte xhomi blindum per arsye praktike ) denna ti si e gateshme qe je per ndihme, mer nje tenxhere ne dore ne rast se floris tenton te thyeje xhomin ti :smash: kokes ne mos na dalesh huq :lol: kurse une ka ana tjeter e xhamit po shoh ne te them bjeri se i bike bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif floris ti pa merak fare se po e pashe qe nuk lu venit ta sjell une i dore me akull me te bo kompresa /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj po "eleminum" floris per nja 1 ore (sa te mari veten ka tenxherja :goofy: ) ti denna gjej vrime e futu se te ngel ty rradha me u perdhunu :lol:

epiphany

Primus registratum

po pse te gjej vrime te futem une?mjafton te hapesh deren me xham te blindum ti dhe jam e sigurte pastaj.apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

po po te te hap deren ty qe ishe gati me dhene ndihme per perdhunim! Pastaj ti je qe je, floris-in e ke qe e ke te shtrire aty, futi nje te perdhunume qe kur te vish ka krahu tjeter dmth para se ta hap xhomin une te jesh i çik e lodhme /pf/images/graemlins/laugh.gif se keshtu si u bo puna spo dim mo nga te ruhemi po na vine perdhunimet nga te gjitha onet :lol:

epiphany

Primus registratum

pacin te gjithe meshkujt fatin tend!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Se ste kisha pare mire une ty, me ato sy qe ke ti ne avatar jo e lodhur po e sterlodhur te jesh sjom tu ta hap xhomin se ti te shqyke te gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Mos qaj mos qaj moj Denna te kam shpirt
e te kam xhan.

Po si dreqin ju vajzat e sotme jeni kaq te pa fe
e keni harru bajrakun, harru traditen etj.

Ah si pata pshtu njehere un pa me perdhunu prej nje gruje atje ne bjeshket e Irakut ...
por perfat erdhen amerikanet e ma hoqen qafe se per qiell e per dhe e per kanu te lekes kje duke me ba hatane

epiphany

Primus registratum

pse kjo pershtypje t'u krijua ty nga postimet e mia :eek: shko pyet mlk njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

More Mlk une per te miren tende e kisha pastaj mendova te ta percjell pak eksperience /pf/images/graemlins/wink.gif e te mos mbetesh virgjerush duke pare plot lakmi pas xhamit.Nese je burrrrrrre dil ne shesh e mos u fshih si femije :smash: .Po te presssssssssss :lol:

samanta

Primus registratum

Denna t'i hidhemi Mlk e t'ia heqim turpin /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga floris:
[qb] Denna t'i hidhemi Mlk e t'ia heqim turpin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse MLK gjetet ju?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Mor Orosh ta po merrena edhe me ty po Mlk e kena ne venin e antipastes,ti je pjata tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Po qe se do luaj rrolin e "antipastes" u pa puna po e pranoj. Antipasta eshte per te hapur oreksin e femrat ndrysha nga meshkujt qe te "shqyejne" qe ne fillim u duhet nje kohe qe tu "hapet" oreksi /pf/images/graemlins/smile.gif
Keshtu qe une per vete angazhohem tju "hap" oreksin e kur te vije puna qe ta shoh se jeni me te vertet me "oreks" te hapur atehere po rikthehem pas xhomit te blindum e po ju leshoj oroshin si me i ri qe eshte ne shpresoj tju permbushi oezksin si pjate e dyte :lol: Une po bej sehir pas xhomit e do shof se sa hani ju ne pjate te dyte /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

hajde...o burra...lerini llafet tani e futjuni punes.besoj secili e mori vesh rolin e detyren e vet.jo per gje po une e kam shume te qarte cfare do bej. :goofy:

MLK

Primus registratum

Ti shif ne prit mas dere floris-in ti bish me tenxhere kokes, e masnej fillon "pjesa" :lol:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] hajde...o burra...lerini llafet tani e futjuni punes.besoj secili e mori vesh rolin e detyren e vet.jo per gje po une e kam shume te qarte cfare do bej. :goofy: [/qb]
Sipas ksaj figures,shoh nje gjuhe jashte une,gati per tu hedhur ne aksion /pf/images/graemlins/laugh.gif