Femrat perdhunojne meshkujt...

epiphany

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

e di qe s'e keq ti??? :rolleyes:
hajt oranizohemi e /pf/images/graemlins/laugh.gif i futemi punes shpejt e shpejt.

MLK

Primus registratum

edhe kjo pune me duhet qe tja futesh nje denoncim mbrapa e ta ha per tutor une :lol: :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

qe kur mer para per perdhunimin /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

qe kur pasardheset e Eves filluan ta lene leshin ne koshin e mbeturinave te salloneve te estetikes :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

ee ke pak te drejte se ka qen pak me vone se ne fillim e benin po nuk para e thoshnin duhej ta zbuloje vet /pf/images/graemlins/wink.gif Tamam tamam filloi kur Gillette tregtoi brisqe per pasardheset e Eves dhe i reklamonte ato e ne nje nga reklamat thuhej" Don't shave it" :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

ashtu thoshte aty po kush i degjonte.te gjithe te kunderten benin. :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

epo normal se ne jemi italan foles apo greko foles e jo anglo foles keshtu qe se kuptun hiç dynjoja publicitetin po u bone te gjitha si shoku Rropi naaaa tulle fare :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

More Mlk ti paske qene gati te perdhunohesh nga gocat e tjera te forumit :smash: ej pak me ngadale se si tutore qe jam s'te le te bredhesh poshte e perpjete pa me dhene llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

jo te gjitha jo, vetem dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Sot jam me nerva!!!!!
ti moj floris lepurushka e mamase te erdhi zeri ty te erdhi ?
Pika krimit te prostitucionit thuaj qe
rekruton te tilla tutore!!!

samanta

Primus registratum

MOre Elv :smash: mos m'i co nervat se erdha dhe te shita edhe ty :devil: me thuaj sa do fitoja une po te te nxirrja ne rruge :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

U morem njehere vesht per at pune.....
Tash qe ti ike jashte shtetit duhej qe
te edukoheshe me vlera te ndershme Kristiano Europiane , por me c'fare shof une ujku qimen (flokun) e nderron por zakonin se harron...ti zakonin e prostitucionit jo se ke harruar por dhe ma ven ne praktike si pune te dyte turrn i trete nate ne rruget e europes!!!!Shtrige shtrige shtrige , me ba me te pas ketu kishem me ti thy ata dham te brejtur nga gjaku i beqareshave lezbike qe ke thithur naten pa hene!!!! kish me ti zhgul ata floke ...

(baj shoqnisht lojna)

samanta

Primus registratum

Lun paksi ran zotnia jote :smash: e per me rujt pak ftyren :rolleyes: s'po te njeku gjithkun jo se s'ma man /pf/images/graemlins/wink.gif por shquhem per finese :rolleyes: e s'po du me e hum kete virtyt.Nejse te mos dal nga tema une mendoj qe nese nje femer perdhunon nje mashkull eshte shume me sexi se sa e kunderta se ajo ndodh perdite ndersa kjo rralle e per malle

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] jo te gjitha jo, vetem dy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uaaa turp!!! :eek: kush na qenkan keto te dyja??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Mos do qe te bej dhe ndonje vizatim ketu te skenes apo si eshte puna :eek: :lol: :lol:

*Elida=Elida*

Primus registratum

hm...shume interesante kur nje femer perdhunon mashkullin.
hajt mo...boll na perdhunun meshkujt. tashi e kena rradhen ne :lol: