"Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Erison700

Forumium maestatis
Re: "Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Mos dil nga rruga nga se vritesh(me fal nga tema).
Me duket se ti po kerkon te zbulosh nese ke qene e vetmja te kesh pas ndonje shkembim favoresh me instruktorin?

Erind

Forumium maestatis

Po ta shikoni faqen e fundit te rregulores do te shikoni nje mbishkrim, kushtuar vajzave :wub: ne timon dhe instruktoret ta perserisin sa here ben guidat, qe fillonte me fjalen [qb]"DONNE :wub: AL VOLANTE PERICOLO COSTANTE"[/qb] dhe me keshillonte sa here shikon nje vajze :wub: ne timon duke bere zikzage, kuptohet qe ndjek vizat e bardha te asfaltit qe ka reshkitur vende vende, ndiz kater dritat e emergences dhe hap rruge /pf/images/graemlins/smile.gif .
Pershendetjet e mija me te ngrohta seksit tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif .

Kam mendimin se varet nga tipi i personave,nuk eshte e then se gocat jane me pak te afta se djemt per te drejtuar automjetin!
Kam pare goca qe e ngasin makinen me mire se Shumakeri!

Erind

Forumium maestatis

Ajo goca qe ke pare ti x-ray do kete qene ndonje trans i operuar, dhe sdo ta kesh vene re mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Originally posted by APACHE:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">zgerdhiu ti lal zgerdhiu . mire e ke se s'je me vetem ne liste, tu ka shtu edhe Ersi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Tralala degjoje pak kete: Nje shoku im po ktheheshe nga puna rreth ores 11 te darkes dhe shikon nje makine qe ja kishe futur nje peme. Afrohet dhe shikon nje cift duke u zene me njeri-tjetrin.
Vajza thoshte: Po nuk munda te frenoj ne moment.
Djali: Sigurisht qe jo me ato takat nje pellembe te larta.
Vajza: ohuuu sa maskilist tregohesh.
Djali: :eek: :eek:

Kurse une per mendimin tim asaj ju ka duk vetja si ne filmin Mission Impossible 2. Tek ajo pjesa kur nje vajze ben gara me Tom Cruise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[ 25. February 2003, 12:29: Message edited by: APACHE ]

Katja

Primus registratum

[qb] Tralala degjoje pak kete: Nje shoku im po ktheheshe nga puna rreth ores 11 te darkes dhe shikon nje makine qe ja kishe futur nje peme. Afrohet dhe shikon nje cift duke u zene me njeri-tjetrin.
Vajza thoshte: Po nuk munda te frenoj ne moment.
Djali: Sigurisht qe jo me ato takat nje pellembe te larta.
Djali: :eek: :eek:

Kurse une per mendimin tim asaj ju ka duk vetja si ne filmin Mission Impossible 2. Tek ajo pjesa kur nje vajze ben gara me Tom Cruise. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Mire, ka edhe llacka qe i mbajne takat nga dy pellembe kur jane ne timon. Ja psh te kursi im ishte nje vajze (max 19 vjec) qe vinte ne klase me nje mini skandaloz qe edhe une shqyeja syte, me nje kanatjere (if mund ta quash kanatjere) nje pellembe , dhe me nje pale shapka qe e kishin taken pa eksagjerim 15 cm. Epo edhe une jam dakort ta quash ate budallacke qe ska per ta marre ndonjehere patenten, por edhe sikur ta marri ska per te mesuar ndonjehere makinen. Mua me vinte keq vetem per instruktorin e kesaj vajzes, si ja bente gjate kohes qe ishte kjo ne timon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per historine tende Apache, nuk me vjen hic keq per ate djalin qe ju prish makina. Pse nuk i tha te dashures te hiqte takat??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

E kupton tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Essenza

Primus registratum

[qb] Vajza: ohuuu sa maskilist tregohesh.
E kupton tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ohu sa makinist tregohesh Apache. Spaska mbetur histori makinash e bicikletash me motor pa qene ti aty prezent ta deshmosh me vertetesi
:eek:

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Essenza:
[qb] &lt;/font&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;quote:&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Originally posted by APACHE:
E kupton tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Ohu sa makinist tregohesh Apache. Spaska mbetur histori makinash e bicikletash me motor pa qene ti aty prezent ta deshmosh me vertetesi
:eek: [/qb]
E mi Esso, e ke vu re e??? ne te gjitha historite ka qene present Apache /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka faj i ziu djale, eshte terrorizuar nga ato qe ka pare, se mendon si per makinen e vet (if ka makine ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

pupi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb] UNe per vete kam besim vetem tek aftesite shoferistike te 3 vetave, dhe asnjeri nga ta nuk jeton ne Amerike dhe asnjeri nuk eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndersa shoqja ime e ngushte me te cilen kam hipur ne makine shume here, edhe pse i jep shume mire nuk kam besim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o enderr e njomet ku ke shoqe ti mer viktim
po pate ti shoqe une dal ke semafori
ti je viktim fare re

Erind

Forumium maestatis

Tralala shume thnx per konsideraten dhe krijimin e nje liste. /pf/images/graemlins/smile.gif shpresoj te mos kesh fotot tona dhe ti besh qitje me shigjeta /pf/images/graemlins/blush.gif kur nuk ke cfare ben. /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br /> S'ka faj i ziu djale, eshte terrorizuar nga ato qe ka pare, se mendon si per makinen e vet (if ka makine ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
Hahaha...
Kom biciklet ylli o tralala /pf/images/graemlins/tongue.gif .
E kam marre nga Shqiperia dhe po e perdor ketu ne Norvegji /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Essenza:
[qb] &lt;/font&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;quote:&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Originally posted by APACHE:
E kupton tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Ohu sa makinist tregohesh Apache. Spaska mbetur histori makinash e bicikletash me motor pa qene ti aty prezent ta deshmosh me vertetesi
:eek: [/qb]
Jo ne te gjithe rastet kam qene prezent por ne shumicen kam qene dhe e kam perjetuar me dhembshuri /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me ankth /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per makinen por per njeriun edhe jo per shoferen(ajo ne djall vafte) por per njerzit qe kane qene afer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ketu eshte ajo qe ju nuk e kuptoni. Sepse ne arrijme te shohim diferencen, kurse ti po tregon qe jeni te gjitha njesoj. Kush e di sa here kane ndodhur dhe ne prezencen tende por per ty ndoshta duhen te jene normale ato qe kam lart permendur. :rolleyes:

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb]
Sepse ne arrijme te shohim diferencen, kurse ti po tregon qe jeni te gjitha njesoj. Kush e di sa here kane ndodhur dhe ne prezencen tende por per ty ndoshta duhen te jene normale ato qe kam lart permendur. :rolleyes: [/qb]
Hihihihih Apache ic fare...une jam ekologjiste dhe e perdor sa me pak makinen
/pf/images/graemlins/wink.gif E sheh qe sdi te diferencosh nje ekologjiste nga nje makiniste me taka /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br /> S'ka faj i ziu djale, eshte terrorizuar nga ato qe ka pare, se mendon si per makinen e vet (if ka makine ) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hahaha...
Kom biciklet ylli o tralala /pf/images/graemlins/tongue.gif .
E kam marre nga Shqiperia dhe po e perdor ketu ne Norvegji /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/QB]
Bicyclen Ylli e gzofsh ti cuno se ne ktu ne shqiperi kemi fillu perdorim mountain bike :cool: nuk shef mo ylli per qamet , ato ua kemi lone juve qe jeni jasht shtetit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Tralala shume thnx per konsideraten dhe krijimin e nje liste. /pf/images/graemlins/smile.gif shpresoj te mos kesh fotot tona dhe ti besh qitje me shigjeta /pf/images/graemlins/blush.gif kur nuk ke cfare ben. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O Erso ce du foton tate une mo cun? une kshu pa foto e te kam inot nga ato qe ke thone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

Akoma e zgjasin kete muhabet......... /pf/images/graemlins/tongue.gif PO plasen duke dale tek kronika e zeze...... Nuk ka dite te mos shohim tek lajmet kamikaze meshkuj /pf/images/graemlins/blush.gif .Aman se na prishet gjakun