"Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

JoNiDa1

Primus registratum
Re: "Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

O trali vetem ne vende te veshtira te shkon menja ty papapapapapa /pf/images/graemlins/tongue.gif leshin ne koke e kam me shumice saqe dhe te me ngrehet...pastaj sot eshte e merkure dhe te shtunen e kam diten qe depilohem..pra jam OK /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] O trali vetem ne vende te veshtira te shkon menja ty papapapapapa /pf/images/graemlins/tongue.gif leshin ne koke e kam me shumice saqe dhe te me ngrehet...pastaj sot eshte e merkure dhe te shtunen e kam diten qe depilohem..pra jam OK /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si me akuzon kot, iiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
U depiloke per weekend me demek /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
[qb] O trali vetem ne vende te veshtira te shkon menja ty papapapapapa /pf/images/graemlins/tongue.gif leshin ne koke e kam me shumice saqe dhe te me ngrehet...pastaj sot eshte e merkure dhe te shtunen e kam diten qe depilohem..pra jam OK /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si me akuzon kot, iiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
U depiloke per weekend me demek /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/QUOTE U ca muhabetesh boni,po pse te ndihmon kjo t'i japesh makines me mire ,apo .....se kuptova une /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne femrat i japim makines si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif me taka dhe pa taka.Une per vete kam shume qejf qe shoh plot shofere keto kohet e fundit ne Tirane dhe ua liroj rrugen me qejf /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Moira se ke kap muhabetin mire ti lal /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe mua me behet qejfi qe tani ne Tirane, ne rruge ne cdo tre shofere , nje eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Moira se ke kap muhabetin mire ti lal /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe mua me behet qejfi qe tani ne Tirane, ne rruge ne cdo tre shofere , nje eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb][/QUOTE
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Deri tani jemi ne rregull,por ka pak femra me motora /pf/images/graemlins/frown.gif ,ndoshta ngaqe si femra jemi pak delikate.

Erison700

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Ju sapo dhate proven qe jeni vanitoze, pernjeher ju ngel hateri dhe varni buzet. Nuk eshte e vertete qe ne shqiperi nuk ka kpuc pa taka. shmb : stergjyshja ime i ka pa taka se ato me taka i onjshin komet. /pf/images/graemlins/smile.gif po ju gjatesine si e matni me taka apo pa taka?! ups /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol Erso...une per vete sjam vanitoze..po thjesht sme pelqejne njerezit qe gjykojne dhe ti ishe nje nga ata:)Une e mas

gjatesine pa taka:p [/qb]
Jonida nuk e di nese e ke seriozisht apo shaka.
Nese nuk te pelqejne njerzit qe gjykojne cfar kerkon ne nje forum?
Persia i perket femrave eshte e vertete duke filluar qe nga titulli i temes. Ky eshte mendimi im me pervojen qe kam pasur nga femrat ne timon.
Megjithate nuk eshte duke u thene qe meshkujt jane engjej por e kam thene dhe me siper difektet e femrave jane qe te shkrihesh gazit dhe njekohesisht te bejne te shtrengosh dhembet duke mallkuar personin qe u ka dhene patenten.
Tek e fundit ketu jemi tek nje forum dhe secili shpreh pervojat dhe mendimet e veta, dhe mbi te gjitha te gjykojm. [/qb]
APACHE ti lexoje ihere gjithe muhabetin masnej mu drejto..Dhe s'eshte e vertete fare qe forumi qeka per te gjykuar.Eshte thjeshte per te dhene mendim dhe per te diskutuar.Per te gjykuar ska te drejte asnje..nqs e ben atehere je i 1 niveli shume poshte meje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jonida prisja nje pergjigje me konkrete nga ty, po ti e paske bo "mere me long se mishi maroj".
Sa per gjykimin te gjykoj aty ku ti nuk me arrin dot, mbase ne nivel, mbase ne pervoj.
Ene leni floket tu u pa ne pasqyre se po kap noi shtyll perqafe.
Hajde me te mira dhe udhetim pa rrezik mi goc e mbare.

Ej plasi ketu... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mesa duket do te kete gara tek per tek /pf/images/graemlins/wink.gif
Une per vete ve bast per JoNiDa1. /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Moira se ke kap muhabetin mire ti lal /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe mua me behet qejfi qe tani ne Tirane, ne rruge ne cdo tre shofere , nje eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb][/QUOTE
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Deri tani jemi ne rregull,por ka pak femra me motora /pf/images/graemlins/frown.gif ,ndoshta ngaqe si femra jemi pak delikate. [/qb]
motorin ske ce do se osht jo aq komod sa makina dhe te plevitos /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Jonida prisja nje pergjigje me konkrete nga ty, po ti e paske bo "mere me long se mishi maroj".
Sa per gjykimin te gjykoj aty ku ti nuk me arrin dot, mbase ne nivel, mbase ne pervoj.

Ore medemek te duket vetja i/e thelle shume ty me keto qe po thua??Ca pergjigje konkrete aman me ato cazzata qe po thu..pastaj te gjykosh nje njeri dmth qe je shume inferior nda gjerave qe te rrethoje dhe do me gjet difekte te tjetri keshtu qe...nqs e ke ket problem eshte shume i madh dhe menjanoje..sa per floke nuk shifem ne pasyqre sepse me rrine vete shume mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Edhe mua me behet qejfi qe tani ne Tirane, ne rruge ne cdo tre shofere , nje eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Postimi im i pare serioz ne kete teme ( /pf/images/graemlins/wink.gif ): tralala, edhe mua sinqerisht me behet qejfi qe ka edhe shofere femra, por te thuash qe "nje ne tre shofere eshte femer" :eek: me vjen keq por nuk eshte fare e vertete, madje kam dyshime te forta nese do te arrije te behet realitet edhe ne 1-2-3 vitet e ardhshme.

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Edhe mua me behet qejfi qe tani ne Tirane, ne rruge ne cdo tre shofere , nje eshte femer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Postimi im i pare serioz ne kete teme ( /pf/images/graemlins/wink.gif ): tralala, edhe mua sinqerisht me behet qejfi qe ka edhe shofere femra, por te thuash qe "nje ne tre shofere eshte femer" :eek: me vjen keq por nuk eshte fare e vertete, madje kam dyshime te forta nese do te arrije te behet realitet edhe ne 1-2-3 vitet e ardhshme. [/qb]
You need to go out a bit more /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

O jonida une nuk te gjykova, pse e ndien veten te gjykuar mi goc??!! /pf/images/graemlins/blush.gif une ketu kam sjell thjeshte vetem fakte te verteta, nese e verteta djeg skam cte bej une. /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj me pelqen shume ajo menyra se si perballoni temen dhe si perpiqeni te hidhni poshte ato qe ju thuhen. /pf/images/graemlins/smile.gif i fusni nga nje tralala dhe e keni ne teresi pastaj. ups. "batuta" /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

[qb] O jonida une nuk te gjykova, pse e ndien veten te gjykuar mi goc??!! /pf/images/graemlins/blush.gif une ketu kam sjell thjeshte vetem fakte te verteta, nese e verteta djeg skam cte bej une. /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj me pelqen shume ajo menyra se si perballoni temen dhe si perpiqeni te hidhni poshte ato qe ju thuhen. /pf/images/graemlins/smile.gif i fusni nga nje tralala dhe e keni ne teresi pastaj. ups. "batuta" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Erso pse me pergojon more cun,ca te kam bere :mad:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

tralala kam respektin me te madhe per ty , po batutat i kam ne natyre, s'kam c'ti bej. "è un mondo difficile".

JoNiDa1

Primus registratum

[qb] O jonida une nuk te gjykova, pse e ndien veten te gjykuar mi goc??!! /pf/images/graemlins/blush.gif une ketu kam sjell thjeshte vetem fakte te verteta, nese e verteta djeg skam cte bej une. /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj me pelqen shume ajo menyra se si perballoni temen dhe si perpiqeni te hidhni poshte ato qe ju thuhen. /pf/images/graemlins/smile.gif i fusni nga nje tralala dhe e keni ne teresi pastaj. ups. "batuta" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hmmm ca ja fut kot tani..spo na djeg gjo jo,masnej ti s'leshove fakte se me the inferiore etj etj:)Keshtu qe..maje:p Hajt ciao tashi se e beme terkuz me duket

Erind

Forumium maestatis

O jonida ti je e "cuditeshme" /pf/images/graemlins/blush.gif , ke nje menyre origjinale tende, per te interpretuar ato qe te shkruhen. faket per mua jane gjthe ato shkrime qe jane vene ne kete teme, ose me mire qe te tjeret kane sjellur ketu. nga ana ime 1+1=2 dhe jo 3 sic do te na thuash ti /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. polemikat nuk cojne as ne WC. /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

[qb] Jonida prisja nje pergjigje me konkrete nga ty, po ti e paske bo "mere me long se mishi maroj".

Ore medemek te duket vetja i/e thelle shume ty me keto qe po thua??Ca pergjigje konkrete aman me ato cazzata qe po thu..pastaj te gjykosh nje njeri dmth qe je shume inferior nda gjerave qe te rrethoje dhe do me gjet difekte te tjetri keshtu qe...nqs e ke ket problem eshte shume i madh dhe menjanoje..sa per floke nuk shifem ne pasyqre sepse me rrine vete shume mire /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mjere njerzia me injorancen qe valvit.
Nuk shoh ndonje problem te timin ketu ne kete mes, do te thuash qe problemi im eshte te them te verteten?
Deri tani je ti ajo qe shkruajtur zhgarravina, dhe je ti ajo qe ke probleme dhe problemi yt eshte i madh, meso te komunikosh.

Vlen edhe per ty paper moon. Nuk ke per cfar te mbushesh mendjen time kur une nuk kam pse te mbush mendjen tate. Ty ndac te pelqeft, ndac jo!!! Keto qe fliten per gjinin femerore ne timon jane ne gjuhe te ndryshme te botes. Ty mbase te djege sepse je nje femer por nese ti nuk je nga ato qe perfliten ne kete teme, mbase pavetedije por po rreshtohesh po ashtu edhe ti me ato. Por per cfar e zgjas edhe une me shum me njerez qe nuk jane ne gjendje te shohin diferencat(sigurisht qe jo duke i dhene nje-tje te drejte sepse jane te gjitha njesoj).

Kete ketu e kam lexuar ne italisht, ne anglisht, ne gjermanisht dhe ne norvegjisht. Do te shtoja qe eshte kryeveper.
Nje femer eshte duke udhetuar me makine dhe duhet te nxjerr leke ne nje automat nga karta e kreditit:
1.ndalon dhe ngre frenat e dores
2.shikon veten ne pasqyre
3.fik radion dhe e fut koken e radios ne kroskot duke e mbyllur me cels
4.fik makinen
5.shikohet prap ne pasqyre dhe rregullon floket
6.del nga makina dhe niset drejt automatit
7.kujtohet te marri canten ne makine dhe kthehet perseri
8.hap deren dhe futet te marri canten
9.shikohet perseri ne pasqyre dhe rregullon floket
10.del nga makina dhe e mbyll deren me cels
11.afrohet tek sporteli
12.hap canten dhe nxjerr portofolin
13.hap portofolin dhe shikon fotografin e djalit dhe qesh
14.nxjerr karten dhe e fut ne automat
15.ben kodin dhe e ben gabim
16.ben perseri kodin dhe perseri gabim dhe merr paralajmerimin e bllokimit te kartes
17.hap portofolin dhe shikon kodin ne nje flete te vogel
18.ben kodin dhe ben shifren qe i nevojitet
19.nxjerr leket dhe i fut ne cante
20.niset per tek makina
21.nxjerr celsin dhe hap deren
22.futet ne makine dhe shikon floket
23.fut celsin dhe ndez makinen
24.e fik prap makinen nxjerr celsin dhe hap kroskotin
25.nxjerr koken e radios nga kroskoti dhe e vendos
26.ndez makinen
27.shikohet ne pasqyr dhe rregullon floket
28.ul frenat e dores dhe niset
29.ecen per 1 km dhe kthen makinen
30.arrin perseri perpara automatit
31.ngre frenat e dores dhe del nga makina per terhequr karten e kreditit qe ka harruar
32.futet ne makin dhe rregullon floket ne pasqyre
33.e fut marshin dhe niset
33.ben 200m dhe hap krahun
34.kerkon kanalin e preferuar ne radio
35.rregullon floket ne pasqyre
36.fut marshin dhe niset
37.mbas 5 km ul frenat e dores

epoo kur thone qe nuk eshte e vertete. Perflitet ne te gjithe boten nje problem i tille keto na hapin barkun me feminizmin e flakte qe kane. Hapu dhe te futem me ca bojne neper rruge...shihni, shihni.

girldriver4.jpg

girldriver3.jpg

girldriver2.jpg

girldriver1.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Apacheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je bo me paranoia, mos te ishe ti kjo tema do kish vdek me kohe.
Amon ore si nuk perton... :eek: :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Erison700

Forumium maestatis

Kordele nuk me ka pushtu paranoja po kesaj here mooo e tepruan. E kam marre gjithmone me buzeqeshje kete teme prandaj dhe kjo ka mbijetuar sepse mbitegjitha ka qene defryese per mua. Epo dreqi ta haje foli njerezve njerezishem ta kthejne me tone ironik. Hajt mo e kishte permend njoni ketu ne forum ate shprehjen e Begninit:
"FA N'CULO LA MAGGIORANZA"