---------Fillimisht postuar nga m.o.n.a:
[qb] Hej Moira po jo pa semafor mi se nuk ka lezet se na shajne pastaj. [/qb]
Olivero ke gjithmone opsionin te parakalosh /pf/images/graemlins/smile.gif Juve cunat si me qene shtatanike mor amani /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Oliver:
[qb] prap mire vajzat e reja mund ta mesojne, por duhet ndaluar marrja e patentes grave 40 e siper (si puna e Nenes simeqe nisen 4 ore perpara per te shkuar ne nje vend 100 km me larg (mjere ai qe e ka para) ...... [/qb]
Kot, per kuriozitet: do e shtypesh e? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] APACHE vazhdo ti cuno vazhdo se je tu e mush kupen![]()
Vec mos te pafsha noiher ne rruge![]()
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Oreeeee i poshteeeerrrrFillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Kot, per kuriozitet: do e shtypesh e? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] APACHE vazhdo ti cuno vazhdo se je tu e mush kupen![]()
Vec mos te pafsha noiher ne rruge![]()
[/qb]
Apacho, ruhu se kur ta bo benë kjo... e hongre! Po deshe info mbi marken, ngjyren, targen e makines se tralalase, me thuaj, do jem i lumtur te shpetoj nje jete njeriu me shume ne kete bote plot me vuajtje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo , Jo Apachen do shtyp. Ty e di une se c'te boj , osht surprize /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] E c'a do m'bosh? Apo me nje rrote do shtypesh Apache, me tjetren mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Archo ktu te jap te drejte , por deri te pika e fundit e listes ama, jo me poshte. Edhe une kur jam pasagjere , vdes po nuk i futa icik turinjte, nuk e di pse .Fillimisht postuar nga Archi:
[qb] Une per veten time kam me teper qejf te jem pasagjer dhe e dashura ime te ngase makinen sesa t´i jap une makines dhe te kem te dashuren pesagjere. Me besoni o njerez, nuk ka gje me te merzitshme sesa e dashura ime kur eshte e ulur si pasagjere. E gjitha fillon me pyetjen:
"Kush do e ngasi makinen?"
"Ke qejf ta ngasesh ti?" - i them.
"Si te duash ti"- me thote.
"Ok" i them "po e ngas une". Kjo thjesht nga prakticiteti dhe per te mos vazhduar debatin "Kush do e ngasi makinen" ne -6 grade Celsius. Por nuk eshte e thene. Sa nisemi fillon tortura:
"Ti akoma kujton se une nuk di ta ngas makinen po aq mire sa ti"
"Ti akoma nuk ke besim tek mua"
"Shpirt po ecen, shume shpejt"
"Shpirt ketu lejohet vetem 30 km/h"
"Po futet ai nga e majta"
"Me ngadale"
"Futi marsh tjeter" (nuk e di ku e ka mesuar kete fjali, sepse makina ime ka marshet automatike).
"I ke ndezur dritat?" (Kjo kur eshte ora dy e nates dhe kemi rreth nje ore qe ecim. Kam pershtypjen se e dashura ime nuk ben dallim mes erresires se plote dhe dritave te makines)
"Ti harxhon shume benzine" (Kjo nje menyre e terthorte per te me thene qe une eci me shpejtesi)
Prandaj ata qe thone qe femrat ne timon jane rrezik konstant, e kane shume gabim. Rreziku me i madh vjen po qe se femrat jane pasagjere. Sipas statistikave ne aksidentet qe bejne shoferat meshkuj, 68 % e rasteve ka qene e dashura prane. Ne 24 % e rasteve ka qene mamaja ne sedilen perbri dhe pjesa tjeter ka ardhur si pasoje e fjetjes ne timon, ngaqe s´kane patur njeri prane.
Mendoni dhe gjykoni [/qb]