hahahaha Ersi Kamikazi, shume funny /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Kamikaz??!! o moire me duket se ke ngateruar teme. kjo eshte tema "timonit" e ke vene re "donne al volante, pericolo constante". /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Qyqa trali po me habit me keto qe thua mi femre..pse mi ca lidhje ka me u vesh elegante edhe me i dhone makines. /pf/images/graemlins/tongue.gif Ja une psh qe do punoj ne ministri me ca te vishem me atlete e??Dhe me tuta?Mqs duhet me i dhone makines e kam fjalen.. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by APACHE:
[qb] Tralala degjoje pak kete: Nje shoku im po ktheheshe nga puna rreth ores 11 te darkes dhe shikon nje makine qe ja kishe futur nje peme. Afrohet dhe shikon nje cift duke u zene me njeri-tjetrin.
Vajza thoshte: Po nuk munda te frenoj ne moment.
Djali: Sigurisht qe jo me ato takat nje pellembe te larta.
Vajza: ohuuu sa maskilist tregohesh.
Djali:![]()
![]()
Kurse une per mendimin tim asaj ju ka duk vetja si ne filmin Mission Impossible 2. Tek ajo pjesa kur nje vajze ben gara me Tom Cruise. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]</font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Mire, ka edhe llacka qe i mbajne takat nga dy pellembe kur jane ne timon. Ja psh te kursi im ishte nje vajze (max 19 vjec) qe vinte ne klase me nje mini skandaloz qe edhe une shqyeja syte, me nje kanatjere (if mund ta quash kanatjere) nje pellembe , dhe me nje pale shapka qe e kishin taken pa eksagjerim 15 cm. Epo edhe une jam dakort ta quash ate budallacke qe ska per ta marre ndonjehere patenten, por edhe sikur ta marri ska per te mesuar ndonjehere makinen. Mua me vinte keq vetem per instruktorin e kesaj vajzes, si ja bente gjate kohes qe ishte kjo ne timon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per historine tende Apache, nuk me vjen hic keq per ate djalin qe ju prish makina. Pse nuk i tha te dashures te hiqte takat??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hahahhahaha mi femre se me shkrive...po mire mi nje gje nuk suportoj une ne shqiperi pranej tu pergjigja fakti qe e gjykon nje njeri se si o vesh apo se ca po ben /pf/images/graemlins/tongue.gif Po varja se e beme qimen tra me ket muhabet..Dhe sa per burrat qe gjuajne ne shqiperi se besoj dhe aq jo se cunat neper PUB-e me habiten kur ju kalojshe afer(kuptohet se ishte full pub-i) ngrejnin duret perpjete se mos te prekshin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] amon mi ku di une e mori apo jo. Pastaj ti jono mos boj sikur si njef burrat shqiptar qe ta lujn me qene me perce , lene mo pa gjo hic /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ersi njifemi gje neve??Ju pergjigja tralalase per ate komentin e femres me mini dhe taka...pastaj mos gjyko ene ti si noi inteligjete/i madhe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Tralalane e disha qe vuante nga shenja inferioritetit por dhe jonida me keto komplekse, "é un mondo difficile" do te thoshte nje komik. /pf/images/graemlins/smile.gif .pastaj se mora vesh ju po beheni merak se prishi makinen, apo pse kishte vesh kpuc me taka qe mungon tek dollapi juaj. sa vanitose qe jeni. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol Erso...une per vete sjam vanitoze..po thjesht sme pelqejne njerezit qe gjykojne dhe ti ishe nje nga ataFillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Ju sapo dhate proven qe jeni vanitoze, pernjeher ju ngel hateri dhe varni buzet. Nuk eshte e vertete qe ne shqiperi nuk ka kpuc pa taka. shmb : stergjyshja ime i ka pa taka se ato me taka i onjshin komet. /pf/images/graemlins/smile.gif po ju gjatesine si e matni me taka apo pa taka?! ups /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jonida nuk e di nese e ke seriozisht apo shaka.Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb]lol Erso...une per vete sjam vanitoze..po thjesht sme pelqejne njerezit qe gjykojne dhe ti ishe nje nga ataFillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Ju sapo dhate proven qe jeni vanitoze, pernjeher ju ngel hateri dhe varni buzet. Nuk eshte e vertete qe ne shqiperi nuk ka kpuc pa taka. shmb : stergjyshja ime i ka pa taka se ato me taka i onjshin komet. /pf/images/graemlins/smile.gif po ju gjatesine si e matni me taka apo pa taka?! ups /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Une e mas gjatesine pa taka
[/qb]
gjyshja jot e ??? Pse mo Erso kpuce si te gjyshes tate veshim ne e?Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Ju sapo dhate proven qe jeni vanitoze, pernjeher ju ngel hateri dhe varni buzet. Nuk eshte e vertete qe ne shqiperi nuk ka kpuc pa taka. shmb : stergjyshja ime i ka pa taka se ato me taka i onjshin komet. /pf/images/graemlins/smile.gif po ju gjatesine si e matni me taka apo pa taka?! ups /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
APACHE ti lexoje ihere gjithe muhabetin masnej mu drejto..Dhe s'eshte e vertete fare qe forumi qeka per te gjykuar.Eshte thjeshte per te dhene mendim dhe per te diskutuar.Per te gjykuar ska te drejte asnje..nqs e ben atehere je i 1 niveli shume poshte meje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga APACHE:
[qb]Jonida nuk e di nese e ke seriozisht apo shaka.Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb]lol Erso...une per vete sjam vanitoze..po thjesht sme pelqejne njerezit qe gjykojne dhe ti ishe nje nga ataFillimisht postuar nga Ersi:
[qb] Ju sapo dhate proven qe jeni vanitoze, pernjeher ju ngel hateri dhe varni buzet. Nuk eshte e vertete qe ne shqiperi nuk ka kpuc pa taka. shmb : stergjyshja ime i ka pa taka se ato me taka i onjshin komet. /pf/images/graemlins/smile.gif po ju gjatesine si e matni me taka apo pa taka?! ups /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Une e mas
gjatesine pa taka[/qb]
Nese nuk te pelqejne njerzit qe gjykojne cfar kerkon ne nje forum?
Persia i perket femrave eshte e vertete duke filluar qe nga titulli i temes. Ky eshte mendimi im me pervojen qe kam pasur nga femrat ne timon.
Megjithate nuk eshte duke u thene qe meshkujt jane engjej por e kam thene dhe me siper difektet e femrave jane qe te shkrihesh gazit dhe njekohesisht te bejne te shtrengosh dhembet duke mallkuar personin qe u ka dhene patenten.
Tek e fundit ketu jemi tek nje forum dhe secili shpreh pervojat dhe mendimet e veta, dhe mbi te gjitha te gjykojm. [/qb]
te gjitha floket apo me zona? /pf/images/graemlins/laugh.gif Kujdes floket goce se je dhe ne pune /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] Nuk nxefem mi jo..po shif ca m'flet budallalleqe...thjesht me ngrejne floket perpjete
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]