Femra me cigare, sa hije i ka?!

crazy

Primus registratum
Re: Femra me cigare, sa hije i ka?!

mos na beni si shume te ndershme ju qe s'pini duhanin. :tipsy:

Guest

Pijeni ju pifte xhiva ishalla,se kishim qene mire ne SHqiperi kishim 2-3 dashnore per qefe te shpirtit po tani 1 dhe nuk mund ta mbajme,me cigare ,me parfume te bukura ,dhe na pine dhe Wiski kur dalin na grine nga leket.

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Pijeni ju pifte xhiva ishalla,se kishim qene mire ne SHqiperi kishim 2-3 dashnore per qefe te shpirtit po tani 1 dhe nuk mund ta mbajme,me cigare ,me parfume te bukura ,dhe na pine dhe Wiski kur dalin na grine nga leket. [/qb]
Hahahahahah.
Nuk duan as ndonje parfum 5-6 euro,por i duan firmato.
Mire e ke ti ,skishte as Shen Valentin as gje.Nje 8 Mars ishte.I blije nji cope me lule per fustan,dhe hajt,dil n'dere.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Pijeni ju pifte xhiva ishalla,se kishim qene mire ne SHqiperi kishim 2-3 dashnore per qefe te shpirtit po tani 1 dhe nuk mund ta mbajme,me cigare ,me parfume te bukura ,dhe na pine dhe Wiski kur dalin na grine nga leket. [/qb]
Hahahahahah.
Nuk duan as ndonje parfum 5-6 euro,por i duan firmato.
Mire e ke ti ,skishte as Shen Valentin as gje.Nje 8 Mars ishte.I blije nji cope me lule per fustan,dhe hajt,dil n'dere. [/qb]
Ehhh, ka kalu ajo kohe çunaaa!!!
Dmth edhe ju si une, ndjeni nostalgji per kohen e vjeter, per ate kohe kur nuk dihej ç'eshte fjala "demokraci",koha kur vashat e pinin fshehtas cigaren, koha kur çunat e kishin VETËM nga nje të dashur dhe koken s'e luanin më te shikojne te tjerat pas asaj!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Kishte gjera te keqia shume por edhe dhe te mira sa te duash.Ah njeriu shkrete i do te gjitha.
Pse kjo dreq bote eshte kaq e padrejte?! /pf/images/graemlins/frown.gif

Princesha

Primus registratum

As burrave e as femnave su shkon, thjesht nuk me pelqen era, un per vete kam qen tu e fillu nga shoqet se ato te gjitha paf puf tan diten, nuk e fillova vetem se nuk mund ta duroja vedin te me vinte era cingare edhe mu si atyre, edhe arsyeja me e rendesishme ishte qe, nuk kisha qef te bej me shtresa nikotine mushkerite :shrug: .

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] As burrave e as femnave su shkon, thjesht nuk me pelqen era, un per vete kam qen tu e fillu nga shoqet se ato te gjitha paf puf tan diten, nuk e fillova vetem se nuk mund ta duroja vedin te me vinte era cingare edhe mu si atyre, edhe arsyeja me e rendesishme ishte qe, nuk kisha qef te bej me shtresa nikotine mushkerite :shrug: . [/qb]
Rozalina, meqe ke kete mendim, qe eshte shume POZITIV, atehere te rekomandoj te behesh anetare tek shoqata "Anti-smoking" ne rubriken "Thashetheme", tema:"ANTI-SMOKING FUSHATA"... /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

crazy

Primus registratum

sa me shume ju hapni tema anti-smoking aq me shume me vjen deshira per te pire cigare,edhe nje gje tjeter ne e dime qe cigarja na ben dem po ja qe nuk e leme dot se sa e dua shqndetin tim se do asnje nga ju.

ladouce2005

Primus registratum

kur jemi adoleshente e pijme cigaren per tangerllik, se na duket sikur na shkon, po pastaj, kur rritemi, e pijme ose sepse jemi te varur prej saj e nuk e leme dot, ose sepse shoqeria e pi, e per qef e ndezim nga nje, ose sepse kemi halle e na duket sikur cigarja na lehteson :shrug:

nganjehere as ka te beje fare me estetiken, si dukem etj etj, ata qe e pijne nuk e pyesin veten per kete, por dhe sa cigare i mbeten :smash:

moonlight

Primus registratum

Po mendoja tani sa shume me teper nga cmendoj harxhoj per te tymosur (I'm more of a social smoker by the way).
Sot, 9:5 am...
Ne dore nje pakete camel lights (2 for $6 something), cigaret (10 cope) te paketuara ne nje cigarette case ($25), nje mini cakmak roz ($2.99), nje cappuccino ne dore si shoqerues ($3.10), nje Instant Hand Sanitizer & Moisturizer ($1.99), nje Hair refresher ($15), nje mist parfumi (varet c'perdor... ja te themi $35), nje stike cimcakizi extra hot (i blej me shumice, $6.50), teeth whitening ($40), refresher per rrobat ($3.99)...

Isha mire gjate dimrit se pertoja me dale jashte ne te ftohte po tani qe nuk eshte akoma nxehte eshte periudha me e keqe... dmth me e kendshme per mua. Sidoqofte, nuk e quaj si ves pasi mund ta le kur te dua e per sa te dua pa problem, puna eshte se ma do e pasmja dhe e pi kur ta ndjej se me pihet.

Ne me ka hije apo jo nuk besoj eshte pyetje e pershtatshme pasi nuk e mbaj ne gishta si bizhuteri e as nuk e ndjej veten aq te 'thate' sa hija ime femerore te kushtezohet ne nje bicim cigareje. :rolleyes:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] e pijme cigaren per tangerllik, se na duket sikur na shkon
[/qb]
Ja mu p.sh me kane thene qe te shkon shume & qe kur e pi dukesh sikur ke vite me cigare ne xhep :cool: ne te vertete kam vec 1 jave :shrug: e hongra ne un m'duket /pf/images/graemlins/frown.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] e pijme cigaren per tangerllik, se na duket sikur na shkon
[/qb]
Ja mu p.sh me kane thene qe te shkon shume & qe kur e pi dukesh sikur ke vite me cigare ne xhep :cool: ne te vertete kam vec 1 jave :shrug: e hongra ne un m'duket /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po pse c'pate,nuk rrije dot pa e provu njehere?mgjth mire se erdhe ne grupin e duhanxhinjve.

Florus

Forumium maestatis

c'pata :confused: se si me vinte kur shihja nje femer qe pinte me mua vetem ne tavoline dhe une jo :shrug:
megjithate akoma nuk jam bere anetar i grupit te duhanxhinjve, jam ne periudhe tranzicioni :rolleyes:

crazy

Primus registratum

[qb] c'pata :confused: se si me vinte kur shihja nje femer qe pinte me mua vetem ne tavoline dhe une jo :shrug:
megjithate akoma nuk jam bere anetar i grupit te duhanxhinjve, jam ne periudhe tranzicioni :rolleyes: [/qb]
shpresoj per ty.

Florus

Forumium maestatis

Edhe une shpresoj te vetja :angel: te pakten ta pi rralle here sa per qejf :shrug: por nuk e di si tja bej qe te mos me hy ne qejf shume dhe te filloj te mbaj pakete ne xhep :rolleyes:

bolonjezja

Primus registratum

[qb] Edhe une shpresoj te vetja :angel: te pakten ta pi rralle here sa per qejf :shrug: por nuk e di si tja bej qe te mos me hy ne qejf shume dhe te filloj te mbaj pakete ne xhep :rolleyes: [/qb]
e hongri dhe trimi m'duket!!!!! :smash: :smash:

Florus

Forumium maestatis

jam trim un jam trim :cool: nuk dorezohem lehte, pastaj vetem lights do pi dhe do e nxjerr nga hunda (po e mesova dot) /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

bolonjezja

Primus registratum

[qb] jam trim un jam trim :cool: nuk dorezohem lehte, pastaj vetem lights do pi dhe do e nxjerr nga hunda (po e mesova dot) /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
mirseshkove ne FAN CLUBIN E DUHANPIRESVE! :rockband: