Femra me cigare, sa hije i ka?!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Femra me cigare, sa hije i ka?!

:lol: :lol: :lol:

Madje jemi nga ato qe ndajme 3 burra mes dy femrash :lol:

Ti do me vdesesh mua :lol:

Nuk e bi foton teme ketu jo kot e ke :lol:

Guest

hahahaa.. o lare te kam thone qe je shume e mire mi goc. ama pse gjithmone me shami ne koke mi ti :smash:

Duhani bo keq!(seriozisht kesaj rradhe) dhe eshte mire te pihet per qejf dhe jo per VES.

tani ika me bo i cike valixhen gati se ngela ktu ne vec kur ta djeg i cinare me ju masnej

viSara

Primus registratum

Fakti qe cigarja i ka hije Sharon Stonit tek ai filmi me cowboy nuk don te thote se mund ta pine dhe adoloshentet ne gjimnaz,..... pastaj na lini ndonje gje eskluzivisht ne djemve se nuk behet qameti.....

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ti kishe emer tjeter para dy min apo jo? Kush je ti??

Shamin e mbaj se nen te jane pasojat e duhanit. Me bien floket tufa tufa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi ti kam 2 dite me kete nick...sdq jam dott.essa dhe me takon tju them kaq gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

ime me pi duhan ama nuk e pi shume. pi nje dy cingare kur eshte me grup shoqesh ose shoqeron kafen me nje cingare. E kisha fjalen ves ne kuptimin qe te mos behesh e varuar nga duhani.
qe cdo gje duhet ta besh me duhan. kjo nuk eshte mire te ndodhe sepse kalohet ne ekstremitet.

Guest

edhe uen kete thashe qe ne fillim qe kush nga femrat pi duhan do ngeli pa martu se na o bo duhani si virgjeria ne kohen e saj....

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] edhe une mendoj si Unicorn,
kur shikoj nje femer terheqse dhe e bukura terheq kedo!!! sapo shoh qe pi cigare pernjehere me vjen ndjenja e largimit te vemendjes. Eshte e cuditshme sepse jam rritur ne nje ambjent ku cigarja eshte pire pa pushimmmm, (vete se pi) por edhe tek nje mashkull me besdis thjesht mendimi qe dhe shija qe te le nuk me terheq aspak....
Dhe tani qe nuk lejohet neper bare e restorante jam shume e lumtur, me vjen pak keq qe shoqet e shoket dalin ne te ftohte per te pire nga nje po ehhhhh s'kam cti bej!!!!!

:shrug: [/qb]
BISOU, I totally AGREE, I am very GLAD they are smoking outside in the cold weather!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje nga,
Shqiptarja :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Shqipo,
jam dakort se njeriu duhet te ruaje shendetit, por argumenti i femres si fabrike qe pjell kalamaj me duket i ekzagjeruar.
Jo te gjitha femrat duan te bejne femije, disa sepse nuk duan, disa sepse ka plot jetime neper bote qe mund t'i adoptosh :wink: [/qb]
Alinos, yllo, nuk e kisha ndermend qe te te prek me ate qe paskam shkruar me larte, por thjesht qellimi im ishte se neve femrat nuk mund te krahasohemi me meshkujt, kur ehste fjala per pierje duhani, pasi ne jemi (DUAM APO NUK DUAM) te krijuara ne ate menyre nga Natyra, Zoti, Perendia qe te lindim femije (gjeja me e BUKUR,E VLEFSHME PER MUA te pakten). Nuk do te nderhy ne temen tjeter, nese dikush mund apo nuk mund te lind femije, pasi ajo eshte ceshtje tjeter,une them qe Zoti i dhashte te gjitheve qe te kene femije (madje edhe atyre qe nuk duan), te lindin ato krijesa te bukura, te kendshme qe ta bejne jeten te plote, te hareshme, te lumtur dhe te gezuar!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Une per duahnin me plote goje them JO!!!
Por ti mos m'u hidhero ama!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

crazy

Primus registratum

per mua duhani eshte gjeja qe nuk me zhgenjen kurre,sepse me jep nje kenaqesi te pafund kur e pi.c'ma kujtuat edhe ju? :wink:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] per mua duhani eshte gjeja qe nuk me zhgenjen kurre,sepse me jep nje kenaqesi te pafund kur e pi.c'ma kujtuat edhe ju? :wink: [/qb]
Se si me vjen mua te shkoj tja fus nji dore pot shpejt e shpejt se meqe eshte nga te vetmet gjona qe STE ZHGENJEN kurre.

A ju keni rreshkit me hund ne bordure.

Kot e kam edhe un . Sikur do ju jap trute e mia. Pini ore helmohuni. Pini ere boje smaltin e dhembeve lesh.

A do na njona tje blej un na i pakete?

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Ju t'i hipni nervat qysh me mengjes!!!

Kam fol dhe nje here tek nje teme tjeter tek trupidhe shendeti per kete teme, s'dua te flas me, aq me shume te marr seriozisht faktin qe ju paragjykoni njerezit qe pine duhan, aq me shume NJE FEMER qe pi duhan.
Nuk do i hyj debateve te tjera, por krahasuar me cdo ves tjeter, parapelqej te kem kete qe me demton mua, ju betohem qe sa me demton dhe shqeteson mua s'ma merr mendja se shqeteson dot te tjeret.
Me mire nje goje qe vjen cik era duhan se nje veshpallare, trundryshkur me njemije e nje komplekse dhe paragjykime. U betohem qe me lodhet me abusrditetin qe mvishni para-opinionet tuaja. Shume siperfaqesore. Nuk eshte lebroze, mos folni budallalliqe. [/qb]
:thumbsup:

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] per mua duhani eshte gjeja qe nuk me zhgenjen kurre,sepse me jep nje kenaqesi te pafund kur e pi.c'ma kujtuat edhe ju? :wink: [/qb]
Se si me vjen mua te shkoj tja fus nji dore pot shpejt e shpejt se meqe eshte nga te vetmet gjona qe STE ZHGENJEN kurre.

A ju keni rreshkit me hund ne bordure.

Kot e kam edhe un . Sikur do ju jap trute e mia. Pini ore helmohuni. Pini ere boje smaltin e dhembeve lesh.

A do na njona tje blej un na i pakete? [/qb]
ore sa e di une qe me ben dem ti se di.po pate leke me bli pakete perdite te pakten nuk harxhoj leket e mia e nuk me zhgenjen,ashtu sic me kane zhgenjyer gjera te tjera e fatti i cazzi tuoi.

disku

UNI

Ket fjalor te pasuruar me 'cazzi' efekt nga cinarja e ke ti kiddo? Me habit fakti qe femrat jo vetem e konsumojn duhanin me intensitetin qe ha qeni mu*tin edhe e mbrojne kete si te jete ideali me i larte. Me kurdis nervat fakti qe jeni krenare per pirjen e duhanit edhe e mbroni ate me fanatizem. do te thote kjo qe po tregoni sa te forta jeni?

Po mire mer pini ju bofte gjak e dhjam ca e rruj edhe un shum sikur do ju drejtoj un ju.
As far as i'm concerned ...go ahed SMOKE YOUR @$$ OFF. /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Ket fjalor te pasuruar me 'cazzi' efekt nga cinarja e ke ti kiddo? Me habit fakti qe femrat jo vetem e konsumojn duhanin me intensitetin qe ha qeni mu*tin edhe e mbrojne kete si te jete ideali me i larte. Me kurdis nervat fakti qe jeni krenare per pirjen e duhanit edhe e mbroni ate me fanatizem. do te thote kjo qe po tregoni sa te forta jeni?

Po mire mer pini ju bofte gjak e dhjam ca e rruj edhe un shum sikur do ju drejtoj un ju.
As far as i'm concerned ...go ahed SMOKE YOUR @$$ OFF. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shume mire me ne fund e kuptove e ik se na merzite. :wave:

edda

Primus registratum

Sa me pelqejne keto temat per grate dhe duhanin mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje dite duke u kthy per ne shpi po menojsha rruges "car ka duhani qe i ban femnat ta mbrojne me kaq histerizem? ..kaq i mire duhet te jete ky dreq?" ene me hypi kurioziteti per ta provu. Shkoj ne shpi e ndez nje cigare. Ene pse me dilshin lot nga syte arrita ta mbaroj. Gjithe ate dite ndjehesha keq. Me dhimbte barku, me merreshin mendte, me perzihej. I tregova disa duhanxhijve keto efekte qe me dha dhe me konfirmuan qe kjo ndodh me te gjithe ata qe e provojne per here te pare dhe kjo u ndodh edhe atyre qe e pine pas nje periudhe pause.

Atehere kur nuk jep kenaqesi pse e pine??

Arsyet qe mendoj une dhe qe m´i kane thene ca duhanxhinj jane keto:

1- ne adoleshence duhani te ben te ndjehesh me i/e rritur;
2- fillohet kur je ne nje grup miqsh qe pine duhan;
3- fillohet per tangellik, qe eshte rasti i shume femrave shqiptare
Megjithate s´mund te rri pa permendur edhe ate qe mendoj une, i ka bere femrat te tymosin, – dukurine e barazise midis femres dhe mashkullit. Duhani, si dhe shume vese te tjera, qe sot femrat i kane bere te tyret, i perkasin mashkullit. Duke i perngjasuar ne sa me shume vese atij nuk arrin aspak barazine midis teje dhe atij, thjesht ti mohon veten tende, feminilitetin tend dhe behesh si ai.
Me bejne pershtypje bisedat ne TV, ne Shqiperi apo edhe ketu ku jetoj te shume grave "intelektuale" shqiptare. Per te qene nje femer e perparuar sipas tyre duhet te zhvishesh pak nga feminiliteti yt. S´duhet te besh femije apo te kujdesesh per shtepine, duhet te mendosh vetem per karrieren, biles disa prej tyre shtyhen deri aty sa te te thone qe s´duhet as te biesh ne dashuri..meshkujt duhet ti perdoresh si prezervativet……duhet te tymosesh, sepse keshtu bejne edhe grate perendimore
:mad: :mad:

elenisa

Primus registratum

Femra me cigare tregon maskulitet , lind pytja ato femra qe pin cigare mos jan gje meshkuj ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mua sme pelqen cigarja as nuk e pi per vete rralle here e kam provuar dhe sme pelqen as si shije se di cfare i pelqeni bohh

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
alinos.gif

Cfare po thoje?! [/qb]
po qekur ti???
:rolleyes:

abs

nuk e di...

hej bela...ka dhe ndryshe...me ose pa... bar...ose, ose...ose?

kshtu apo ashtu...njashtu...

posht*uhanxhijt /pf/images/graemlins/laugh.gif

n`gjove linos :angel:

----------------------
uthulla e fort,thyn shishen e vet...poplli /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------------
variancione...perzgjedhje...

alinos

Forumium maestatis

part-time Danae part-time :rolleyes:

Abs s'kam ca me ba, kam shoqe te keqija qe me mesojne VESE ne vend te VIRTYTEVE. Une per vete :angel:

Masnej, s'kam hy hala ne shishe /pf/images/graemlins/wink.gif kam cu te tjere po :devil: