Femra me cigare, sa hije i ka?!

rosela

Primus registratum
Re: Femra me cigare, sa hije i ka?!

patjeter
jam shume dakort
jane thjesht kendveshtrime dhe secili ka te tijin

crazy

Primus registratum

yes...une kur nuk e pija vete ato femra qe e pinin i quaja jo te mira e bla bla bla,kur e fillova vete me ka ardhur keq per ato qe kam thene per ato goca....

Ka raste qe cigarja niset per te lene nje ves tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka raste qe niset nga deshperimi .. :shrug:
Ndonjehere per shoqeri...
Por sa per eren qe vjen ,te mos e ekzagjerojme ,sepse nuk jetojme ne inkubator /pf/images/graemlins/wink.gif
Per demin qe te ben jemi koshiente dhe eshte besoj i vetmi mall qe shitet me anti-reklame

crazy

Primus registratum

po demin e dime te gjithe po puna eshte a ja del dot ta lesh...une e kam rralluar shume me vone shohim e bejme.

:confused: Jam ne periudhen qe me pihet ,por besoj se kur t'a shoh te arsyeshme do ta radhoj ,ose lej ku i dihet .Babi im ka 2 vjet qe e ka lene ,per arsye shendetesore ..Dhe kur ka nga ata qe e lene edhe pas 30 vjetesh nuk besoj se eshte e veshtire... /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

moira po me mire vone se kurre /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Sere ti qe paske rralluar cigaren mos ke filluar ndonje gje tjeter........

tesoro

Primus registratum

me thene te drejten nuk me intereson ka a ska hije, por une e pije dhe nuk do i mar mend njeriu per kete /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

babi im ne fakt e la kur mori vesh qe une me motren pinim cigaren. e la me teper qe ta linim dhe ne, qe te merrnim shembul...por nuk u realizua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

Nuk e dije nese kane hije apo jo, por di qe vete nuk e kam provuar kurre. :thumbsup:

crazy

Primus registratum

indiano po kam filluar pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

tesoro

Primus registratum

do sdo duhet te jete demokrat xhoni,
pastaj po emigrove ne nje vend demokrat
dhe duhet ti pershtatesh mentalitetit te ri
dhe kondicioneve te reja te jeteses
por tek cigarja ke te drejte....
megjithese mund te jete e vetmja gje qe mund te qahet nga ne femijet....

true confidental

Forumium maestatis

Dhe thone pastaj qe nuk na ka hije :devil:

quit-smoking-zyban.jpg

SNAP

Papirus rex
Ftova nje femer per kafe, ajo ishte pa cigare, kam une cigare i thashe nxorra DS
ndize, ajo u cudit mpa dhe mtha, djale qenke demode , ky lloj paketi ka 30 vjet qe mo se gjen,
ti qenke i vonum shum, po dal une tani se kam pak pun, Me kte paket mendjen ma ke hek,Un mendova se ti ishe cun me lek.:(:qaj::qaj::qaj: Prandaj djale Kerko per per nai vajze tjeter dhe mund te gjesh, per mu ti qenke VRL:qaj::qaj::qaj::qaj::qaj::qaj::qaj::qaj:
ds.jpg

Last edited:

SNAP

Papirus rex
Vertet po te mbash paket te shtrejte ne tavoline te thojne femrat paska lek ky djali,:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
Te nxjerr lali nje here kutin e Rremes me dredhme edi si te ikin femrat nga tavoline me kundragaz:p:hidhu::hidhu:
Tani femrat e kan bo si te modes me cigaren shikojne njera tjetren dhe e ven cigaren, ndersa meshkujt po e heqin
cigaren, mos ndoshta femrat po bohen si burra, dhe burrat si gra:eek::p:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu: Do burra duhani jo gjela DETI:p:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:

Last edited:

Almaa'95

Papirus rex
Vertet po te mbash paket te shtrejte ne tavoline te thojne femrat paska lek ky djali,:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
Te nxjerr lali nje here kutin e Rremes me dredhme edi si te ikin femrat nga tavoline me kundragaz:p:hidhu::hidhu:
Tani femrat e kan bo si te modes me cigaren shikojne njera tjetren dhe e ven cigaren, ndersa meshkujt po e heqin
cigaren, mos ndoshta femrat po bohen si burra, dhe burrat si gra:eek::p:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu: Do burra duhani jo gjela DETI:p:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:

Sipas teje kur femra pi duhan behet si burre(term i çpifur), pra ne njefare menyre kerkon barazi. Po kur mashkulli heq vetullat ça i bie te kerkoj?
Lere, mos u pergjigj se e kuptova qe e kuptove! :)