Femra me cigare, sa hije i ka?!

alma-milano

Primus registratum
Re: Femra me cigare, sa hije i ka?!

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ndodh shpesh te gjendesh perpara femrave qe tymosin pa fund, ndoshta dhe me shume se meshkujt ne disa raste... Une desha te pyes, a i ka cigarja hije femres?

Pergjigjet jane te mirepritura [/qb]
Pyetja eshte shume interesante!
Po pse meshkujve ju ka hije?
Te jesh femer apo mashkull sipas meje nuk qendron ketu problemi.....por broblemi me i madh eshte:
Cigarja ben dem!
Edhe pse jam me cigare ne dore /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

sa pershtypje te keqe keni per personin tem moj /pf/images/graemlins/laugh.gif s keni faj n fakt,se abstract kuptohet ne gjithfar mnyrash e n fakt un tana i kam t perzime mrena vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bitteschön=t`lutem shume

ok, kam besim tek ti, qe kur ta thote ai truni i vogel, do e lesh, paske zgjedh rrugen ma te mire, tuj e rradhu, nishtu m tha dikush ktu se e kishte lan...e me shume :wub:

kto mesazhe vlejne dhe per LinoS_in e Korden...e gjith cool duhannpiresat...

Lara kiss 4_u
:wave:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
bitteschön Ca me ke shajt me kete me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk haj kimikate une te le duhanin moj jo. Une duhanin po e lash e lash. He per he e kam rrallu ne maksimum. Dje vetem 3 cigare. Sot deri ne kete ore vetem 1 cigare

per ideal yll je LARA! pervec profilit me pelqen qendrimi i dores gishtave... :wub:

si dhe ato dy tjerat linos+ korde /pf/images/graemlins/wink.gif

--------------------

gangsgirl... :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Nyk eshte puna aty se, nese i ka apo jo hije nje femre te pije duhan por para se gjithash duhet menduar ca gjera se pse femra nuk duhet pire duhan, e nje nder ato gjera eshte se ajo MBI TE GJITHA eshte apo edhe do behet nënë nje dite dhe ne kete menyre duhet ta ruaj vehten nga shume gjera te demshme qe mund t'i ofroheshin asaj duke permendur ketu pervec pijeve alkooloke ashtu edhe duhanin e shume produkte te tjera te demshme, nese jo per hire te te mires se vet atehere PER HIRE te femiut (embrionit) te saj.
Dikush nga femrat do thonte: "po ne kohen e shtatezanise nuk do e pija cigaren", e pra si nje pergjigje ne forme pyetjeje per kete do te thoja "nese mundet qe cigarja te nderpritet per gjithe ato 9 muaj pse mos te nderpritet pergjithmone?!!!

Kujdes nga demtimi i shendetit, sepse edhe vete deklarojme se PASURIA me e madhe qe mund ta posedoje nje qenie njerezore eshte pikerisht SHENDETI, e pse atehere me VETEDIJE TE PLOTE per demet qe sjell duhani neve ta demtojme ate?!!!

DON'T SMOKE MY DEARS!!! :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Shqipo,
jam dakort se njeriu duhet te ruaje shendetit, por argumenti i femres si fabrike qe pjell kalamaj me duket i ekzagjeruar.
Jo te gjitha femrat duan te bejne femije, disa sepse nuk duan, disa sepse ka plot jetime neper bote qe mund t'i adoptosh :wink:

S6T6N6

Forumium maestatis

Qe cigarja ben dem nuk e ve fare ne kandar pasi e di qe ben, pasi e pi prej 11 vjetesh keshtu qe sygjerimi yt nuk eshte i vlefshem, persa i perket pyetjes qe kam bere me duket se eshte e qarte...

Presidenti

Forumium maestatis

megjithate nje femer do te humbte shume prej natyres se saj (feminilitetit) nese nuk do ti pelqente ideja te ishte nene...(nuk e kam me rastet konkrete por me idene e saj ne mendje)

/pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Personalisht e shikoj perdorimin e cigares nga femrat joterheqes. Me duket se ky xhest i ul shume vlera femres.
Imagjinoni nje femer rreth te 20-tave qe i ka gishtat te zverdhur nga duhani ose qe i mban bluzja njit mas trupi :wub: era Marlboro. Yack .

albana

Lara Croft

Deri me sot nga gjithe duhanxhinjte qe njoh nuk me rezulton asnje qe ti kete gishtat e verdhe prej duhanit dhe sidomos femrat duhanxhije gjithmone kundermojne ere parfum.Ju meshkuj me keto mendime ku i gjeni keto femra per te cilat flisni :shrug:

Presidenti

Forumium maestatis

noj shofere furgonash... /pf/images/graemlins/tongue.gif

megjithate une do te keshilloja femrat te mos ta pinin duhanin... une, per vete.... :rolleyes:

disku

UNI

Banke i kam hundet e ndjeshme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Me vete e mban parfumin ti yllo sa her qe te ngel vetem filtri fillo e lyhesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E perseris me femra qe pijne duhan pak shoqerohem. Vetem ne raste specifike kur skam ca ti bej gomarit edhe i bie samarit.

Sic e thashe duhani e ben femren shume 'unatractive'.

Pastaj eshte thjesht opinion i idividit seshte e thene qe fjala ime ze vend /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Mua me dukets sexy nje femer qe pi cigare.
Po qe di ta pije me lezet ama,jo nga ato qe se ndajne cigaren nga goja

BISOU

Primus registratum

edhe une mendoj si Unicorn,
kur shikoj nje femer terheqse dhe e bukura terheq kedo!!! sapo shoh qe pi cigare pernjehere me vjen ndjenja e largimit te vemendjes. Eshte e cuditshme sepse jam rritur ne nje ambjent ku cigarja eshte pire pa pushimmmm, (vete se pi) por edhe tek nje mashkull me besdis thjesht mendimi qe dhe shija qe te le nuk me terheq aspak....
Dhe tani qe nuk lejohet neper bare e restorante jam shume e lumtur, me vjen pak keq qe shoqet e shoket dalin ne te ftohte per te pire nga nje po ehhhhh s'kam cti bej!!!!!

:shrug:

albana

Lara Croft

Po te kisha ndjere qofte edhe per nje moment te vetem qe cigarja nuk me ben terheqese dhe me pakeson carmin do e kisha lene menjehere po ja qe ndonese paf-puf shumicen e kohes meshkujt nuk me jane ankuar kurre dhe as une nuk guxoj te qahem per vemendjen e tyre.

disku

UNI

Banke po i bo reklame vetes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tu bofsha kurbon ku e lexove ti qe uni te akuzoje per joterheqese? Un thashe cigarja i ben femrat joterheqese. Te pakten mua keshtu me duket.
Nuk thashe i humbet charmi...moralisht mua me duken nen nivelin e nje femre qe ne planin e saj te mirembajtjes ka edhe normen "No Smoking" /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

te betohem qe per reklame nuk kam nevoje po ky histerizmi hunder duhanit ka nisur me geric nervat.Te gjithe e dime qe eshte i keq per shendetin e mund te vdesesh po vdekja do vije nje dite me ose pa duhan.Mos mos mos nga te katerta anet per cdo gje na u lodhen veshet.Do vije ne dite e kur te kthejme kohen mbrapa e e vetmja gje qe do shohim jane kujtimet e te gjitha gjerave qe nuk kemi bere.Nese nje dite do vdes nuk dua te mendoj per ato qe doja te beja po nuk i bera nga frika se mos vdisja apo mos me benin keq.
e kafen do e pij, e veren do e shijoj, e kripa me pelqen, e duhanin do e tymos.Ju qe i hiqni kenaqesi vetes nga frika mendoni per ajrin e mbytur ne smog qe thithni per dite e sa i demshem eshte.E cfare beni kunder tij pushoni se marri fryme apo kerkoni te trasferoheni ne Bjeshke.Ehhhhhhhhhhh kot sa harxhoj frymen!Ika ta ndez iher.

alinos

Forumium maestatis

Nahar,
humb ne feminilitet nese nuk ben nje femije te sajen :eek:
Ma merr mendja se ti ndjehesh i terhequr vetem kur shef nje grua duke i dhene sise nje femije, apo te terheqin shtatzenat :confused:
Nejse,
se s'ka rendesi!

Uni
zemer :wub: , demek un ty ne faqen ma perpara t'u duka joterheqese :cry:

Albana,
jam single! Kur do dalim me gjujt???
:devil:

disku

UNI

.Ehhhhhhhhhhh kot sa harxhoj frymen!
tamom sikur te ka ngel shume fryme. Per sa kohe e bo 100 metershin ti bana? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amorucio edhe ti?
Jam kurioz tju pys ju femrave te zgjuta duhanpirese. Ca stimujsh apo ca efektesh pozitive ju jep duhani ju?

albana

Lara Croft

Uni une distancen qe rend e mas ne milje zakonisht e jo ne metra. Te siguroj qe po te rendim bashke do jesh ti ai qe do lodhet i pari.

Sa per stimuj nga duhani nuk e di nese me jep ndonje.Eshte nje kenaqesi qe nuk e shpreh dot me fjale.Eshte njesoj si te perpiqesh te pershkruash orgazmen per shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Gezohem qe te njoh /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos.gif

Nuk di ca me than!
Ndoshta per mos me ran m'sysh :rolleyes: