Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Po pra, keq e ka, i bie te loze dy sezone ne IV, durim shoku, Interi priti 17 vjet per te fitu nji kampionat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

Tani qe po e shof prape, sa pa shans qe je mor burre, nga 4 skuadra te reja qe jane futur ne ligen tende kete jave, ty te kane dhene skuadren e fundit. Megjithate kjo do te thote se ke ca shanse, se dhe te tjeret i kane skuadrat cope cope si ti, te duhet te rekuperosh 10 pike ne 8 jave, qe eshte e mundur nese te tjeret jane fillestare.

H

harap

Guest

mu vetem po me rrafin mer

ujku81

Primus registratum

Harap une ndeshjen e pare e kam fitu pas 10 ndeshjesh, eshte normale.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Qe pas asaj ndeshje Ujku ka vetem nje humbje, apo jo Ujk. Kam hap ca debate anej nga conferenca e shqiperise, me acarojne ca kosovare nga shpellat

Juir

Forumium maestatis

Me skuaren qe bera ja u vaj bythen te gjitheve aty ne ate kategori leshi qe rashe,me vjen inat qe me dhane te fundit,nese vari lesht,tani po bej nje stervitje mesfushe,une ndeshjen e pare do e fitoj me te paren,nuk ka fjale por loje,ec aty.......Forza Juir-Inter

Juir

Forumium maestatis

Nuk po kuptoj kursin e lekeve,isha mesuar me euro,ato tre zerot e fundit me ngaterrojne shume,help sintetiku.

bizi

Forumium praecox

Mund te me ndihmoje njeri te regjistrohem se u be hera e 5, ne mos me shume, qe aplikimi im u duket unsatisfactory. Per punen e e-mailit, u regjistrova tek parajse si sit shqiptar dhe u dhashe mailit e tyre kete rradhe dhe jo te ndonje yahoo'je apo ku t'a di une po prape se prape s'u pelqen.

Juir

Forumium maestatis

Shif nuk mund te rregjistrohesh ne cdo kampionat por vetem tek kampionati i shtetit tend ,psh nsq je ne Shqiperi do te rregjistrohesh vetem ne Kampionatin shqipetar,nuk mund te perdoresh emer skuadre qe mund te jete ofenduse dhe qe shpreh rracizem,keto jane disa nga shkaqet kryesore qe nuk te japin skuader.

H

harap

Guest

kam bere nje skuader te re me nje te ardhme te ndritur /pf/images/graemlins/smile.gif
namin do bej /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Qe pas asaj ndeshje Ujku ka vetem nje humbje, apo jo Ujk. Kam hap ca debate anej nga conferenca e shqiperise, me acarojne ca kosovare nga shpellat

[/ QUOTE ]

Po ne kupe. I kam pare debatet, per mua ti kot merresh me ta. Ka shume usera aty qe kane ekipe shume te mira dhe pothuajse nuk hyjne fare ne debate.

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk po kuptoj kursin e lekeve,isha mesuar me euro,ato tre zerot e fundit me ngaterrojne shume,help sintetiku.

[/ QUOTE ]

Atehere, monedha e Shqiperise ne HT nuk eshte Lek po mije (000) lek. Kursi eshte: 20 000 = 100 USD ose 1 USD = 200 Lek. Me duket se dollari me Euron jane njesoj.
Gjithsesi, tek Game Rules (regole di gioco) ke nje Aneks C (me duket) per kurset e monedhave.

KoDoShi

Primus registratum

Ma hoqen ekipin per cheating...dikush me spiunoi /pf/images/graemlins/laugh.gif! (shaka)

nejse kam hap nje ekip tjeter, dhe them se po i'a arrij me mire s'e sa me ate qe kisha...

Juir

Forumium maestatis

Harap ate mesfushen dhe sulemin e ke dobet......

H

harap

Guest

po une skam nje jave qe mesova se si blihen.Me ndihmen e ujkut do e fitoj kete ndeshje /pf/images/graemlins/smile.gif
kam marr nje sulmues yll.mos harro se i kam te gjithe 19 vjecar.

Juir

Forumium maestatis

E fitova ndeshjen e pare,hmmmm fillimi i mire gjysma e punes,sa modest....

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ujku, pashe nja 2 ndeshjet e tua. Golaverazhi ecen shume mire, por meqe luan 3-4-3, te rekomandoj te fusesh 3 inners ne mesfushe dhe 1 winger, sepse merr me shume zoterimin e topit. Zoterimi do te duhet shume ne kat e 3, por mesohu qe tani me 3 inners...

ujku81

Primus registratum

Ashtu loz ne miqesore ku skuadrat jane me te forta se une. ne lige nuk me intereson shume. E di, qe me duhen inners, por pres te bej ca leke te blej ndonje me te mire se keta qe kam.