Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

hajt mire se ju gjeta.
Ho me, c'thote HT?! Une mora nje fitore shume te rendesishme jashte fushe kete jave. Me kan ik nja dy jave kot se s'kam pas mundesi me hy fare (si ne AF) po shpresojme te rekuperojme.

S

Scorpion

Guest

o Ujk ku je mer, ke humb fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

HT ja ashtu me borxhe deri ne fyt.

Juir pranoje nje miqesore me Harapin kete jave, skuadra Perashi

H

harap

Guest

ca fenomenesh ke ti mer po rri ne kategori se po vij i uritur per sukses /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

H

harap

Guest

une kam bo gati edhe formacionin ti me thu behu gati /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Do bejne stervitje golashenuesit e mi me ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

H

harap

Guest

sonte ka ndeshje te forte miqesore mgjs me dhimbset Juir ta mund ne fushe te tij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Cuna, boni miqesore, por mos harroni nje gje. Vazhdoni stervitjen papushim ne nje skill te vetem. Une kam akoma 2 lojtare qe i kam ble per ti stervit qe ne 2 javet e para te futjes sime ne HT, dhe cmimin tani e kane te 200 milione, e akoma nuk po i shes. Mbajini sa me gjate ne stervitje, se leket e sponsorave dhe stadiumit mjaftojne per te rritur skuadren. Dhe beni pyetje per taktika dhe stervitje sa te mundni...

S

Scorpion

Guest

Inter-Korca - Perashi 3 - 4

Urime Harap, e ke konsolidu ekipin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kerkoji dhe miqesore Ujkut, zhdepe mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ja une psh, nuk e kuptova aspak se ca eshte duke stervit Harapi. Nese ekipi nuk stervit dicka rregullisht mbetet ne vend, dhe ndoshta perkeqesohet sepse te tjeret stervisin dicka...

S

Scorpion

Guest

Harapi po ben stervitje ne DEFENDING.

Juir prenoto nje miqesore ne fushen time, se jam dhe keq nga leket :p

H

harap

Guest

Sintetik tani kerkoj ekipe klasi se kshu si juir i rraf perdite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif edhe ne fushe te tyre biles.
Po bej stervitje defending se sulmuesit i kam gjithe excellent e forme solid.
Defender nje me duhet e playmaker se edhe portieret i kam hata.

H

harap

Guest

Edhe ti ujk mos me hajde me me ato te rinj cope cope se te thyva ne mes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif E kam te ardhmen e ndritur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Juir

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HaRaP</div><div class="ubbcode-body">Sintetik tani kerkoj ekipe klasi se kshu si juir i rraf perdite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif edhe ne fushe te tyre biles.
Po bej stervitje defending se sulmuesit i kam gjithe excellent e forme solid.
Defender nje me duhet e playmaker se edhe portieret i kam hata. </div></div>
Mos u mburr shume,fitove se me kishe vrare portierin,dhe per me teper kishe vendosur formacionin baze e jo rezervat,flasim ndeshjen kthimit...

H

harap

Guest

po une njelloj i kam gjithe lojtaret.
o sintetik ma thuj ihere me shqip ate qe the.Ku me i stervit ?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Harap, nese vendos me stervit defending, te duhen 9-10 mbrojtesa shume te rinj, 17 ose 18 vjec. 5 i fut ne ndeshjen e liges dhe 5 ne ndeshjen miqesore. Stervitjen e le defending per shume kohe. Lojtaret merri solid defending me pas jo me poshte se weak, ose pasabel defending nese kane pas pasabel. Keto 10 lojtare do i stervisesh gjithmone, per 2 o me shume sezone. Kur njeri behet formidabel, e shet nja 70-80 milione, por ke 9 te tjere qe stervit akoma, dhe blen lire nje te ri per ta zevendesuar. Po nuk patet nje regjim te tille stervitje nuk do ecni kurre ne hattrick. Stervitja e mbrojtjes te sjell shume leke me vone. Nje shoku im, shiti nje mbrojtes outstanding me passing rreth 160 milione, dhe kishte 2 sezone qe e sterviste, por ekipi nuk e ndjeu fare sepse ka lojtare te tjere te perafert...

H

harap

Guest

Tani ti me thua te blej disa defending te rinj me solid.Bukur.Po ku ti gjej leket ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif jam 40 milion borxh.Mbrojtes kam pak

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Shit, 2-3 lojtare excellente qe ke mbi 18 vjec ne mbrojtje dhe ne cdo moshe ne skille te tjera. Me leket qe do marresh bli sa me shume mbrojtes.

H

harap

Guest

edhe pse e perfundova ndeshjen me lojtar mangut se mu demtuan 3 lojtare arrita ta mund pa asnje veshtiresi perseri Juir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ujku81

Primus registratum

kategoria e IV te jep mundesi te mira me bo leke, se fiton gjithmone.
Harap, trajnimi ne mbrojtje i jep cik me vonese frytet, po po ndoqe keshillat me siper te sintetikut, pas 3-4 sezonesh do behet e veshtire me te rraf.

Dhe mos mbani me shume se 22-23 lojtare