Fan Klub i Autoritarit.

kelmendielvis

Primus registratum
Re: Fan Klub i Autoritarit.

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po ti moj vajze (apo cun) c'i ke keto pyetje private. As njeren, as tjetren, o korcare o hic fare /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Un kerkova falje ne advance per pyetjen time. Ajo qe ke shkruar ne kllapa me ofendon mua. Besoj qe korcaret jane te edukuara per te kerkuar falje.

Anana

Primus registratum

jo more jo se s'jam prej Korce, e thashe si batute... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Un kerkova falje ne advance per pyetjen time. Ajo qe ke shkruar ne kllapa me ofendon mua. Besoj qe korcaret jane te edukuara per te kerkuar falje.

[/ QUOTE ]

Jo moj se s'desha te te ofendoja po nga emri nuk e kuptoja dot se cfare gjinie ishte. Sorry Rohit /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Anana

Primus registratum

dulhnu ich muhrezhnih occhh dalhnu...dalhnu...dalhnu

[/ QUOTE ]

Hej, pse s'i ve dhe ndonji perkthim nga mbrapa ketyre shkrimeve ti? T'i marrim vesh dhe ne te tjeret thashethemet...

kelmendielvis

Primus registratum

E pranoj. Je e falur. Ke te drejte per emrin pasi ne shqip tingellon si teper mashkullor por ne indine e veriut ...ne punjabi eshte femeror.
/pf/images/graemlins/wave.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Yllka, ja ta perkthej ket - Ja te shofim se
sa trimneshe je, si me the sot jam trime
trime trime

(deshta me ju fut ne ngaterrese me njanatjetren /pf/images/graemlins/smile.gif)

Anana

Primus registratum

hahah, more mistrec, s'ke pune tjeter ti /pf/images/graemlins/smash.gif

S'thashe une qe jam trime, une nuk vras dot nje mize.

Rohit, shyqyr qe jemi ne rregull prape...

elviskelmendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kiss per ty te faqja
ika...

Anana

Primus registratum

S'te kane ardhur fanset sot...Andej nga prit e hidh sec po flirtojne nja dy cuna...ngelem pa thashetheme;)

Princesha

Primus registratum

Ja gjithmone elegante.
Thx sweety.
filluan....:).
oh jete o jete a je ma

[/ QUOTE ]

po ti ma edhe ktu a?

un tu kujtu se ta ka hap kush kyt tem, e kishe hap vete /pf/images/graemlins/lol.gif

jet a je ma, ta baj mir un ty jeten...kam pas i shoqe me emnin jeta...ruj g'juhen /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Siti

Primus registratum

Autoritar ja po shenoj emrin tim ne listen e fansave tua. Me bene pershtypje imagjinata jote dhe origjinaliteti i shprehjeve tua. Respekte

VoGeLuShI

Primus registratum

me bast qe kjo siper eshte autoritari dora vete : /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

hahah, me siguri /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tamam sic e do Autoritari. Vajze e mbare dhe e bindur per shtepi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Siti

Primus registratum

Pershendetje fansa te Autoritarit. Un kam bere presantimin tim tek 'Presantohu". Asnje te sapoardhure nuk do ti dukej mire ta prisnin ne kete menyre. megjithate faleminderit. respekte.

VoGeLuShI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

une jam fansi me i cmendur ketu

Anana

Primus registratum

Pershendetje fansa te Autoritarit. Un kam bere presantimin tim tek 'Presantohu". Asnje te sapoardhure nuk do ti dukej mire ta prisnin ne kete menyre. megjithate faleminderit. respekte.

[/ QUOTE ]

Me respekte qofsh. /pf/images/graemlins/wave.gif Thashe ta provoj nje here se ketij Autoritarit i punon shume imagjinata....Peace /pf/images/graemlins/thumbsup.gif