ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] per hir te njerezimit un z'do flej me! Helene me prano kshu siç do jem tani e tutje, i pagjume e me endrra me sy hap.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e pamundur, nuk e bej dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une dijsha qe egzistote nji hajdut qe vidhte hurma, pa e hapa kete temen e endrrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me lej tashi se jom t'u mledh vedin se dola e njoftme me Izzyn :devil:

fairy

Primus registratum

Kete here endrren s'e kam pare une, por nje shoqja ime, mgjth kishte te bente me mua sepse une mbaj gjithmone ne doren e djathte, tek gishti i mesit nje unaze floriri me nje zemer qe eshte gjysem e mbushur me gur e gjysem bosh. Kjo shoqja ime pa ne enderr qe kete unaze e kishte po ne vendin ku e mbaj edhe une, nje burre plak rreth te 70-ave dhe u cudit shume. Ne fakt edhe mua me beri shume pershtypje. :confused:

personazh

Valoris scriptorum

mas ksaj cuces shife i her ket timen:

kom pa veten ne enderr sikur me kishin ra floket, e m'kishin ngel ca cullufe vene-vene te lyme me xhel.

I love new york

Primus registratum

Fairy of the woods, nuk shpejgohen endrrat e dikujt tjeter edhe pse ti mund te kesh qene aty :shrug:
gjithsesi ajo ka nje siklet, shoqja jote pune nje lidhjeje po kaq mund te them

I love new york

Primus registratum

[qb] mas ksaj cuces shife i her ket timen:

kom pa veten ne enderr sikur me kishin ra floket, e m'kishin ngel ca cullufe vene-vene te lyme me xhel. [/qb]
Duto me kaq info sa me ke dhone them vetem se do merzitesh per dicka, mban nje siklet nuk e di pse... gjithe me endrra te sikletshme ju sot mo /pf/images/graemlins/frown.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Pashe ne ender qe rreth e rrotull kishte femra te veshura me fustane mbremje. Une u kerkoja te mi kthenin keto fustane se mi kishin marre mua. U thoja ky eshte i imi, edhe ky tjetri e keshtu me rradhe.

Pak a shume e di se c'do te thote por do te doja mendimin tend

faleminderit,
I-aspire

TranofiljA

Primus registratum

Une kam pare nje enderr shume te cuditshme. Pashe sikur kishte ardhur Bill Klinton ne Kosove dhe po jepte nje konference shtypi. Ne gjysem te fjalimit ai ndalon dhe fillon te kendoje "Hou Çike Çike!"

Truni gjo e vogel qeka :rolleyes:

Genta

Primus registratum

Helene shikoj gjithmone ne enderr qen te eger. Qeni do te me kafshoje, ndonjehere me kafshon fustanin, une iki me vrap dhe qeni me ndjek nga mbrapa. Shikoj dhe endrra me bubureca (une insektet i urrej). Tmerrohem naten dhe me del gjumi. Kam pyetur dhe me thone qe ke shume armiq, njerez ziliqare qe te duan te keqen. Une nuk besoj te kem shume armiq.
Ti si thua?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I-aspire:
[qb] Pashe ne ender qe rreth e rrotull kishte femra te veshura me fustane mbremje. Une u kerkoja te mi kthenin keto fustane se mi kishin marre mua. U thoja ky eshte i imi, edhe ky tjetri e keshtu me rradhe.

Pak a shume e di se c'do te thote por do te doja mendimin tend

faleminderit,
I-aspire [/qb]
ke nje pasiguri ne vetvete per dicka, mbase nje pune e re ose nje projekt i ri ose ndonje sfide ne shkolle apo gjekundi me ndonje person qe spara e ke shume qejf.
mbase ne inkoshience thelle thelle mnedon per dicka qe ti do shume te realizohet por mendon qe per momentin nuk ka zgjidhje pozitive. :shrug:
kaq mund te them per momentin

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Une kam pare nje enderr shume te cuditshme. Pashe sikur kishte ardhur Bill Klinton ne Kosove dhe po jepte nje konference shtypi. Ne gjysem te fjalimit ai ndalon dhe fillon te kendoje "Hou Çike Çike!"

Truni gjo e vogel qeka :rolleyes: [/qb]
hmmmm Trano se shpejti merr nje lajm te mire ti nga qeveria, dokumet, dicka legale, certifikate, sth of this kind /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Helene shikoj gjithmone ne enderr qen te eger. Qeni do te me kafshoje, ndonjehere me kafshon fustanin, une iki me vrap dhe qeni me ndjek nga mbrapa. Shikoj dhe endrra me bubureca (une insektet i urrej). Tmerrohem naten dhe me del gjumi. Kam pyetur dhe me thone qe ke shume armiq, njerez ziliqare qe te duan te keqen. Une nuk besoj te kem shume armiq.
Ti si thua? [/qb]
hmmm ose ke ndone hasem, ndonje person (nuk eshte e thene te kesh shume ne numer) qe merr formen e ketyre kreaturave te keqija qe te gjemojne kudo ose ose dicka e vjeter nga femijeria qe mund te kete patur lidhje me insektet ose ndonje eksperience qe ty te ka mbetur shume ne memorje kur ke qene e vogel, vazhdon te paraqitet ne forma te ndryshme.
gjithsesi ti kerkon dicka, sikur je ne pritje per nje gje qe nuk te vjen, sikur dicka t'a ka bllokuar...
gjithsesi varet dhe nga momenti nuk eshte e thene te jete gjithmone keshtu /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

me kane pare ne anderr ne kete forme Helen:

Sikur isha ne Amerike dhe vendosa te kthehem, mirepo personi qe me pa ne anderr iku ma pare.
Pastja filloi nje lufte. U ba nje rremuje dhe kishte njerez qe shtinin me pushke.
Pastaj pa nje avion qe ra e u ba copa copa. Njerez te djegur..., nje gjysem koke...

Cfare do me than sipas teje :confused:

abs

nuk e di...

kurse un pash ne enderr sikur isha me motren dhe nje shoqe te sajen, ne nje vend te panjohur, medemek un po kerkojsha vend me fjet se isha konvikore e re /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kto te dyja me thane te futesha ne nje ndertese aty afer, pasi ato e nifshin, dhe se do gjeja vend...
hyra atje dhe te gjitha dhomat/krevatat ishin te zena :cry: kur dal jasht ato te dyja kishin ikur dhe me kishin len ne kte vend te panjohur vetem :smash:
menjehere vjen vellai im, me tatitata dmth me drita ndez dhe me mori me vehte, ooooooooh sa u gezova. /pf/images/graemlins/smile.gif

:rolleyes:

Helenè...car don me than...a thu po mi fut kush kam ne nje kpuc... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Helene, poplli te do ktu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam pare ne enderr sikur isha ne nje vend, si tip periferi qyteti. ishte vend i shenjte ama, ku ndodheshin dy ndertesa te njenjta. njera ndertese njekateshe dhe tjetra pallat. kjo njekateshja sikur pluskonte ne ajer, nja nje pellembe nga toka. me nje fjale nuk mbeshtetej ne toke, po sikur ish nje force qe e mbante pezull. ne hapsiren e krijuar shihja nje si tip grope a hapsire ne toke, e cila ishte e thelle e dukej si pa fund. mesa ndjeja, misticizmi i kesaj nderteses vinte nga kjo gropa.

ndertesa tjeter ishte pallat, siç e thashe, po nga kto pallatet tipike shqiptare, 5 kaç me tulla te kuqe, e me apartamente te vegjel. tek nje nga apartamentet ishte nje nga fallxhoret qe te shohin te ardhmen. apartamenti ishte i mbushur plot me njerez dhe perballe tyre tavolina me kte fallxhoren e dy ndihmeset e veta. tentoj te ulem tek tavolina por kishte shume njerez e nuk arrita ti flisja fare. por ama, mora vesh qe fallaxhorja te thoshte te ardhmen duke i dhene monedha per çdo kerkese qe kishe. fus doren ne xhep dhe nxjerr rreth 4 euro metalike qe me gjendeshin. bashke me to nxjerr dhe ca cent, nje nga te cilat me bie nga dora, rrotullohet ne dysheme e shkon e perplaset me nje nga kembet e nje tavoline pak me tutje. prane tavolines ishte nje karrige, dhe nen te nje mace e zeze e cila sapo pa monedhen te perplasej me kemben e tavolines tentoi ta kapte me puter.

mbaj mend qe kam pare midis ktyre dy skenave, fytyren e nje goce qe njof. ishte nje fotografi, tek e cila kish dale si tip fotomodeleje. me floke te mbledhura bukur siper kokes, por jo bisht, po si tip krife /pf/images/graemlins/laugh.gif , kapje moderrne mo. kish dale ne profil, biles me shume sesa profil, e fytyra i shkelqente dhe kish ngjyre bojkafe te shndritshme. dukej sikur kish bere plazh, po ngjyrimi me i theksuar nga fotoja profesionale. gjeja e çuditshme ishte nje leter e ngjitur ne kornize ku shkruhej "me gjen nga 02:30 ne 07:00".

/pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

e fejuara Zeqos

Primus registratum

Une shoh shpesh te emen e Zeqos ne maje te thanes qe me bertet-:ik ti nuk e meriton djalin tim,lere te qete,largohu nga ai.Une qaj qaj dhe i lutem te me pranoje dhe ne momentin qe ajo behet gati te me pergjigjet me del gjumi :confused: Do tju lutesha te me ndihmonit per kuptimin e endrres.Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Hajduto !!!

No more filma per te mdhenj mas ores 20.00 te darkes per ty !!!
Ti corodite, veten, forumin dhe familjen.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

i shof edhe ne bardh e zi ose ne ngjyre te mjalti kto une Zabo....stil i vjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

i shof edhe ne bardh e zi ose ne ngjyre te mjalti kto une Zabo....stil i vjeter /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nrro filmin e Nazj Hajduti se nuk i puno perkthysi i endrave Helenes me ata te vjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mistrecave si puna jote dhe e Zabelles nuk ja shpjego Helena ondrren edhe me qene e stampume ne papirus /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: do postoj gjithnji te kjo teme, qe t'ngelet emri im e te ndjelli Helenen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Marre nga tema ca ju pelqe ke nicku qe keni zgjedh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu ke nicku i Nazhit me terhek la polpa dei cachi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Levozhgen s'em terhek ama /pf/images/graemlins/laugh.gif Kurse bishti po /pf/images/graemlins/wink.gif behet si kruajtese dhembesh pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: S'kom faj qe enderroj vec ushqimin /pf/images/graemlins/laugh.gif