ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

O Helena kte e kane pa per mua...

E ka pa Ema e Lenes /pf/images/graemlins/laugh.gif (Ema e forumit /pf/images/graemlins/smile.gif me mua...

Fillimisht postuar nga Ema:

Izzy te kam pa ne enderr sikur me kishe shkruar nje leter me ca fotografi te ca femijeve qe ishin nja 11 a 12 vjec e me thoje se ishe ti.Pervec fotove dhe nje pusule te shkurter me kishe nisur edhe nje varse me patkua kali qe per fat te keq ishte ne enderr njelloj si ajo qe shoqja ime kish blere per veten e saj.Kjo varse na u be shkak sherri dhe u zgjova duke qare :confused:

Pak background: Me Emen nuk jena taku asiher. Nuk na ka lidh asigjo pervec tek tuk shume rralle batutash ne forum. Tashi me thene te drejten nuk spikasim a vicenda per ndjenja te vecanta dashurore. Une se kam pa asiher ne enderr Emen.

Tashi bujrum hudhu Helena...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

s'quhet me thon ondrrat e te tjerve! pse ça u bo ktu si rradha bukes ne kohe te xhaxhit? jopo mlidh gjith ondrrat e xhejmsave, xhekave e xhesikave qe ke ke lagj'ja e hec na hy ne pjese ne qe e kalojm noten tu lujt kom e dur nga sikleti/qejfi!

perktheja ket Helene, po veç se njof Emen po e lej.

ps: bluje, te boj me m'dal ne enderr si di un masnej po mos me bo xhibla!

I love new york

Primus registratum

Izzy I'll be BACK :devil:
vec i gjo po t'a them right away, nuk ka lidhje te drejtperdrejte me ty endrra qe ka pa Ema, edhe pse je ti aty.
Edhe Emes i kam knu ca ondrra i her n'vaktit /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe Duti ka 100% te drejte, nuk thuhen ondrrat e te tjereve se nuk ka kurresesi ate kuptim per ty psh qe ke qene protagoniste :angel:

bebi

Primus registratum

je i rrezikshem n'andrra ti nazho eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
po puna asht se andrrat zgjasin pune sekondash. a je i afte ti me prezantu talentin tand ne kaq pak kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

i shtrime e me sy myll do jem e Bluje. pse ta morsha si i ke ondrrat ti qe u shqetsoke kaq shume kur bi muhabeti per ondrra? :devil:

Isabelle

Valoris scriptorum

Kadal se na moret frymen. Une solla endrren e Emes ketu se endrra mund te kete kuptim per Emen po edhe per aktorin/en - ate qa ja 'luan' ondrren Emes /pf/images/graemlins/laugh.gif (qe konkretisht i bi te jem dhe vete /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Sqaro edhe Emen edhe mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajduti ta mash men qe je me 'ariun' :mad: :lol: :mad:

Isabelle

Valoris scriptorum

Me kshu diell e hene e yll ta merrni men'jen ju djemt e sotem :smash: Te gjorat vasha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, ariu eshte kur miku qe eshte mik dhe qe shifet ne nevoje e ne rrezik, nuk eshte me 'ariun - per say' po me lum-mikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, si perfundim kishin vra nje gorrile sot ketu e US se kishte dale nga Zoo-ja dhe kishte sulmu nji kalamo.

Goca

Primus registratum

Kam pa n`onderr njonin qe po ja luj u bo nja tre muaj, po ai naaaaaaa hic s`leviz prej venit. Po ne onderr u puthem ama... /pf/images/graemlins/smile.gif
Car do me thoneeeee?!

P.S: Izo, me ke hap pune se qe diten qe shkrujte ne forum... Opo c`te sheh syri moj te ben dora... mbeta duke e kenduar tere diten...Jam kthy ne radio "Mimoza" me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

i shtrime e me sy myll do jem e Bluje. pse ta morsha si i ke ondrrat ti qe u shqetsoke kaq shume kur bi muhabeti per ondrra?
ti i pari, un e dyta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Kam pa n`onderr njonin qe po ja luj u bo nja tre muaj, po ai naaaaaaa hic s`leviz prej venit. Po ne onderr u puthem ama... /pf/images/graemlins/smile.gif
Car do me thoneeeee?! [/qb]
M'duket se Helena te puthmen e ka sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif (kape me dore : larg qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Se si tip sherri ja perktheu dhe Lares, se qe thu ti Lara i kishte puth burrin nji shoqes vet /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kam pa n`onderr njonin qe po ja luj u bo nja tre muaj, po ai naaaaaaa hic s`leviz prej venit. Po ne onderr u puthem ama...
Car do me thoneeeee?!

Do me thone ashtu sic thot poplli 'ke per tu puth me Milon!'

Nrro onder se nuk ke gjo ne terezi. Ose ma mire akoma shko puthe vete ne masnej shif naji onder tjeter.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
[qb] Kam pa n`onderr njonin qe po ja luj u bo nja tre muaj, po ai naaaaaaa hic s`leviz prej venit. Po ne onderr u puthem ama... /pf/images/graemlins/smile.gif
Car do me thoneeeee?! [/qb]
M'duket se Helena te puthmen e ka sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif (kape me dore : larg qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Se si tip sherri ja perktheu dhe Lares, se qe thu ti Lara i kishte puth burrin nji shoqes vet :lol: [/qb]
:lol: Izzy nuk jena shum larg ne, mesa di una ti je ne Uster :idea: , do kisha qejf me te taku
ene sa per sherrin, zbute icik mi goc jo direkte me te ronda, pastaj una ja thashe menimin tim.

Sabotatore :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
... se qe thu ti Lara i kishte puth burrin nji shoqes vet /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo paska qene miiiiiiiiiiiii :eek: do e vras burrin si ke barcaleta /pf/images/graemlins/laugh.gif jo po do rri una te vras "lara" perdite /pf/images/graemlins/laugh.gif vras burrin ene bi rehat ka Lara-t /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Ose ma mire akoma shko puthe vete ne masnej shif naji onder tjeter.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ngjo se e boj me termen ...

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam pa n`onderr njonin qe po ja luj u bo nja tre muaj, po ai naaaaaaa hic s`leviz prej venit. Po ne onderr u puthem ama... /pf/images/graemlins/smile.gif
Car do me thoneeeee?!
Do me thone qe ti e shumta me Milon ke me u puth se me kete te OndRRes i dogje kartat qe kur na e kallxove neve :lol:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Penelke kam frike qe edhe per ca kohe, hic ai tyta /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po e lashe une .... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene durimi im ka te sosme... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene tre dite afat ka , po u hudh shpetoi, po s`u hudh , do i hudhem vete ashtu si tha LR-ja... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Do me thone qe ti e shumta me Milon ke me u puth se me kete te OndRRes i dogje kartat qe kur na e kallxove neve :lol: [/qb]
Vallahi ju si shpesh e perdorni ket muhabetin e Milos , po une akoma s`e kam kap se cfare simbolizon ky ne rrethin tuj shoqeror... :confused:

P.S: Mos me nis asoj e-mailesh kur jam me sezon une , more vesh eeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Ose ma mire akoma shko puthe vete ne masnej shif naji onder tjeter.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ngjo se e boj me termen ... [/qb]
Nuk e bo!!! Nje ku kemi gjithe AFistat per deshmitar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe se e boje nuk kishe per ta pa n'onder /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helen, ma mshtet i cik menimin te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif