Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
Penelina:
1- "Te puthesh me Milon" eshte nje shprehje e ngjashme me "Kur te qethen vicat" /pf/images/graemlins/laugh.gif Se kush e ka shpik kete shprehjen, ta sqaro Zabella /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo osht expertja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2-Milou, qe per koincidence ka qellu i qen qelbsine qe nordh per mu
dhe una e kam xhan shume, me lepin me llape po jo ke turit se ia kam ndalu, dhe pse ky i varfri nuku dinte shqip, mesoi ka dashnia per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ky Milou qe deri dje ne kemi zene me goje, s'ka asnje lidhje farefisnore, shoqnore, largore, afrore, mi Milon e shprehjes ma nalt, thjeshte ne shqip u shqiptohen llagapet njesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
3-Una ne orar te punes u gezova me ate mail e kshu vendosa me e nda dhe me shoqnine...ja psh Zabella u gezu, rrugaci u hidheru, Helena u dorezu, Lara u pezmatu...e kshu me radhe...LOL
S'kam faj una fare :angel:
Penelina:
1- "Te puthesh me Milon" eshte nje shprehje e ngjashme me "Kur te qethen vicat" /pf/images/graemlins/laugh.gif Se kush e ka shpik kete shprehjen, ta sqaro Zabella /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo osht expertja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2-Milou, qe per koincidence ka qellu i qen qelbsine qe nordh per mu

3-Una ne orar te punes u gezova me ate mail e kshu vendosa me e nda dhe me shoqnine...ja psh Zabella u gezu, rrugaci u hidheru, Helena u dorezu, Lara u pezmatu...e kshu me radhe...LOL
S'kam faj una fare :angel: