ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Penelina:

1- "Te puthesh me Milon" eshte nje shprehje e ngjashme me "Kur te qethen vicat" /pf/images/graemlins/laugh.gif Se kush e ka shpik kete shprehjen, ta sqaro Zabella /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo osht expertja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2-Milou, qe per koincidence ka qellu i qen qelbsine qe nordh per mu :wub: dhe una e kam xhan shume, me lepin me llape po jo ke turit se ia kam ndalu, dhe pse ky i varfri nuku dinte shqip, mesoi ka dashnia per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ky Milou qe deri dje ne kemi zene me goje, s'ka asnje lidhje farefisnore, shoqnore, largore, afrore, mi Milon e shprehjes ma nalt, thjeshte ne shqip u shqiptohen llagapet njesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
3-Una ne orar te punes u gezova me ate mail e kshu vendosa me e nda dhe me shoqnine...ja psh Zabella u gezu, rrugaci u hidheru, Helena u dorezu, Lara u pezmatu...e kshu me radhe...LOL

S'kam faj una fare :angel:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Nuk e bo!!! Nje ku kemi gjithe AFistat per deshmitar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe se e boje nuk kishe per ta pa n'onder /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helen, ma mshtet i cik menimin te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E boj e pra po te them... shif po se bona e hajde e flasim masnaj bashke per ondrra nga ato me sy hap... /pf/images/graemlins/wink.gif

Po m`bohet me vone nje bast. Po e bona me pagu nji dreke ne Dajt, po s`e bona te paguj nje dreke ne Volga . Ho si thu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Izzy nuk jena shum larg ne, mesa di una ti je ne Uster :idea: , do kisha qejf me te taku
ene sa per sherrin, zbute icik mi goc jo direkte me te ronda, pastaj una ja thashe menimin tim.

Sabotatore :devil: [/qb]
Shi dreqi : e hudhi nji llaf per vedin /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Ne takohena kur te dush se u bo kohe qe mas te rames se ukunumis i kam ul tarifat e te takumes /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pysni Tranofilen ju c'ka heq. Me borxhe deri m'fyt se dote me nejt me mu perdite :lol:

Vec nji pytje kam : une isha fiksu qe ti rrojshe ne Juropin e Veriut : ti paske qen ke pragu deres dhe une se paskam kuptu : ty me t'thirr ti te thoke 'Urno' ! /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

1- "Te puthesh me Milon" eshte nje shprehje e ngjashme me "Kur te qethen vicat"

Nuk e disha qe ju andej nga rruga Elbasonit kishit pas ksi shprehjesh te ngjashme. Ne ke rruga Irfan Tomini thoshim 'Kur te rruhen kecat'
/pf/images/graemlins/laugh.gif

2-Milou, qe per koincidence ka qellu i qen qelbsine qe nordh per mu dhe una e kam xhan shume,

Vetem se nuk ta ngjo shume llafin... po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

me lepin me llape po jo ke turit se ia kam ndalu,

Precizoji gjonat, (ku?) perpara se imagjinata perverse e ketyne Afistave te vihet ne pune.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe pse ky i varfri nuku dinte shqip, mesoi ka dashnia per mua .

Gjuha ka te boj me llapen, i jap te drejt! /pf/images/graemlins/laugh.gif

3-Una ne orar te punes u gezova me ate mail e kshu vendosa me e nda dhe me shoqnine...ja psh Zabella u gezu, rrugaci u hidheru, Helena u dorezu, Lara u pezmatu...e kshu me radhe...LOL

Une u hidherova se nuk kom qef kur mi tregojn gjonat me email, preferoj te mi thone balle per balle, live me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penelina:

S'kam faj una fare :angel: [/qb]
Jo une u merzita ne fakt. Mas klikut te pare thashe mooooossssss, ma futi Kordja me nje levizje. Masnaj u bo me e lezetshme loja , sidomos anej nga fundi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
..
Une u hidherova se nuk kom qef kur mi tregojn gjonat me email, preferoj te mi thone balle per balle, live me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me ket' ondrren do punoje Helena sonte :tipsy: dhe do te thote neser "ik se kur te qethen kecat e ke te mushme ne carape" :lol:

Ja kshu :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
...Masnaj u bo me e lezetshme loja , sidomos anej nga fundi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu akoma me dridhet ekrani /pf/images/graemlins/laugh.gif termet 8 ballsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
...Masnaj u bo me e lezetshme loja , sidomos anej nga fundi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu akoma me dridhet ekrani /pf/images/graemlins/laugh.gif termet 8 ballsh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kontrollo a i ke n`rregull disqet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desha me shkrujt ene i gjo ne lidhje me HARD-uerin po s`po e them ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo une u merzita ne fakt. Mas klikut te pare thashe mooooossssss, ma futi Kordja me nje levizje. Masnaj u bo me e lezetshme loja , sidomos anej nga fundi.

Si cdo loj bukurin e saj e ka ne fund, kur fiton /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashti mos shiko Kordelen ti se ajo nuk lodhet kurr duke lujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

dhe do te thote neser "ik se kur te qethen kecat e ke te mushme ne carape"

Une ondrat i shof pa carape! Me carape mos i shef vete ti!!!

I love new york

Primus registratum

Meshtes LR ke vendimi per Penelen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Izzy po me ngatarrove me Hotgirl me duket mi, ajo eshte ne Suedi - tashi edhe une per Hot e maj vedin, po jo ajo e forumit :tipsy:

Ktu e re ke dera shpise jom- NYC baby :thumbsup:
Sa per paret, una kom apliku per Mega-Million kshu qe nuk ka hic problem, plus qe kom mledh githe ato leke ng rrobt qe jane taku me mu :devil:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ... una kom apliku per Mega-Million [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Dhe ne presim. Kena fillu me punu CASH /pf/images/graemlins/laugh.gif nderkohe qe tu kualifikojm' e tja hedhim ktyne ushunjzave se ta fusin kto; nuk e di une a ka dal llafi anej nga ju .

Isabelle

Valoris scriptorum

Kam pa ne enderr tashi masdite ktu ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif qe hajduti i hurmave e ka morr pushim pa leje sonte. Mjere ai punedhenes MJERë (nuk di me e bo ë e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) !!!!

GudNajt !

personazh

Valoris scriptorum

mos u tremb! je akoma ne enderr dhe jam une ai qe po lexon ne kete çast. ndjeva vibrejshenin tat, e ja mshtolla vrapit nga shpia ne pune. s'kam la as turit nga uthlla sallates.

mund te ikesh e qete. endrra jote u be realitet!

I love new york

Primus registratum

she mor c'bohet knej, kaq e mire paskam qene una me shpjegime dhe predikime endrrash sa ja plasen kta, u kthyne ne realitet te gjitha :tipsy:

se mos na shifni naj onderr te dy bashke juve me i kohe edhe pastaj perplaset toka me asteroidin :tipsy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Ok ok ... let do this again /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Punoka /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Ok... sot masdite pashe ne onderr ne pune qe shefin gjate uikendit ta trajtoje mire gruja, dhe te mos me bi mu n'qafe te henen.

Perthyji gishtat hajduto !!! Domethene veje nji gisht mbi tjetrin dhe maji ashu nja 5 minuta . Eshte si puna e gojes ujkut qe keni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif .

personazh

Valoris scriptorum

per hir te njerezimit un z'do flej me! Helene me prano kshu siç do jem tani e tutje, i pagjume e me endrra me sy hap.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Ok ok ... let do this again /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Punoka /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Ok... sot masdite pashe ne onderr ne pune qe shefin gjate uikendit ta trajtoje mire gruja, dhe te mos me bi mu n'qafe te henen.

Perthyji gishtat hajduto !!! Domethene veje nji gisht mbi tjetrin dhe maji ashu nja 5 minuta . Eshte si puna e gojes ujkut qe keni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
do i perthyj ça jan t'perthyshme, qe shefi jo vetem ta kete mire me grun, po te gjej edhe parking falas ne venin me te mire qe ka ngrit administrata shtetit tuj, mos i pikoj kafja ke kollarja e re, ti ket ardh abonimi vjetor i Playboy-t falas ke shpi....e kshu me rradhe duke arrit deri ke bari para shpise qe ti feksi nga jeshilliku.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] per hir te njerezimit un z'do flej me! Helene me prano kshu siç do jem tani e tutje, i pagjume e me endrra me sy hap.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... njisoj si me thene "Helene me prano kshu si jam"

I yti
Lugati /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuno nuk perthyhet burri ashu /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

:lol:

tallu me rojeziun e shkret, qe i ke shtu dhe veshtirsi pune me t'bome gishtat gershet. /pf/images/graemlins/laugh.gif