ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

miyuki

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

o Helena lali,

ça eshte kur shikon merimanga te medhaja te zeza ne enderr
disa i vrava kurse njeren mundoja ta kapja por me ikte gjithmone :shrug:
pastaj ne te njejten kohe pallati mu perballe timit mu be sikur uy shemb nga nje termet, po i imi jo ama

kjo puna e shembkjeve te pallateve e kam pare disa here ne enderr, po gjithmone pallati ku jetoja une nuk binte

di gje ti lal se ça eshte kjo?

thanx

hot

Hotgirl

helene ngjo ktu,se kom i shoqe qe e kishte za halli,se kishte pa i ksisoj ondrre!!!
sikur isha mrena i pusi tha,po pa uj,ene aty i shfaqet nji si gru,nji si e cpifur tha si e vdekme tha,si ngjyre gri,i gjo e tmerrshme mo..
ne ktu ke pusi mrena me kte kishin qone ene ca njerez te tjere mduket!!
ene kjo qe ju shfaq vrau nji gru ene filloi tja hidhte ksajt copa copa..
masanej i hudhi i koke ksajt,ne kjo ju shmang po ajo koka ju perplas ne kurriz,ene kur kjo ktheu koken pa syt e asajt kokes se preme (me floke brune te gjata tha),ne qy prej asajt notes,ka vazhdu e ka pa ksi ondrrash,dmth ka pa ato syte e asaj kokes ne neper endrra i duket sikur ato syt dun me i tregu dicka,dmth dun dicka prej ksajt!!
e shkreta ishte terrorrizu,mthuj cer dmth helene :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Patjeter qe do te te them /pf/images/graemlins/wink.gif
Thnx shume shume :kiss:

Edhe nje tjeter...Kete e kam pare para ca javesh ama.
Prape oqeani, nje bisht balene,dhe kur ngrihej mbi uje kishte koke foke. Shume cudi. Me pas shume qenie te ketij lloji, dhe une qe ecja mbi oqean duke u cuditur se si nuk zhytesha ne uje. Keto qeniet rreth e qark meje. Me pas ndaloj ne nje ishull ku mbi rere shihja ca si hieroglife te shkruara ne flori apo te tjere materiale te cmuar (mbase edhe dru i cmuar)...mundohesha ti kuptoja po sja dilja dot. Me pas nje si kasolle kashte, une me nje grup shokesh, dhe ca vendas indiane qe mundoheshin te me qellonin me shigjeta. Njerin sidomos e kisha afer. Ju shmanga ca here, vetem se ai levizte teper shpejt, e ndieja qe ne goditjen tjeter s'do ti shpetoja dot..aty u zgjova. [/qb]
Essi, zakonisht nuk thuhen endrrat e mepareshme sepse shpjegimi nuk ka vlere mgjth do thoja qe ke fantazi te jashtezakonshme dhe eshte mire, eshte e shendetshme per mendjen. /pf/images/graemlins/smile.gif persa i perket kesaj endrres kam pershypjen se gjera te mira dhe ca te trishtueshme both te kane ardhur ne te njejten kohe. nga dikush je merzitur shum, sikur te rene me thike nga mbrapa, ajo ndjesi ka qene gjithsesi tani ka kaluar dhe ti je much better

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] o Helena lali,

ça eshte kur shikon merimanga te medhaja te zeza ne enderr
disa i vrava kurse njeren mundoja ta kapja por me ikte gjithmone :shrug:
pastaj ne te njejten kohe pallati mu perballe timit mu be sikur uy shemb nga nje termet, po i imi jo ama

kjo puna e shembkjeve te pallateve e kam pare disa here ne enderr, po gjithmone pallati ku jetoja une nuk binte

di gje ti lal se ça eshte kjo?

thanx [/qb]
Yuki lal ke ca hasme ti qe te gjemojne kemba-kembes si the thuash. nuk jane njerez neccessary keto por siklete me sakte. por keto siklete qe te mundojne jane 2-3 ceshtje te ndryshme. mgjth per momentin nuk ke nje drejtim pozitiv te ketyre problemeve (por as negativ ama) dhe shpesh her ti merzitesh por merzia te balancohet me momente te gezuara. nuk jane big deal keto momente qe te kene efekt maxhor ne jeten tende, vecse si te thuash rikuperojne momentin e merzise.
para ca kohesh, ty te ka ardhur nje lajm i mire dhe te eshte realizuar dicka e madhe ose je ne proces per te t'u realuziar dicka. Termeti eshte lajm i mire, dicka e mire qe do ndodhi vecse nuk te ka ndodhur personalisht ty keshtu qe nuk do te realizohet pernjehere :shrug:
gjithsesi mos u merzit se endrrat nuk jane the answer to everything, ato zbulojne dhe rrale here predikojne ngjarje te se ardhmes, vetem kur jane shume te fuqishme.
gjithsesi endrrat jane fun /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene ngjo ktu,se kom i shoqe qe e kishte za halli,se kishte pa i ksisoj ondrre!!!
sikur isha mrena i pusi tha,po pa uj,ene aty i shfaqet nji si gru,nji si e cpifur tha si e vdekme tha,si ngjyre gri,i gjo e tmerrshme mo..
ne ktu ke pusi mrena me kte kishin qone ene ca njerez te tjere mduket!!
ene kjo qe ju shfaq vrau nji gru ene filloi tja hidhte ksajt copa copa..
masanej i hudhi i koke ksajt,ne kjo ju shmang po ajo koka ju perplas ne kurriz,ene kur kjo ktheu koken pa syt e asajt kokes se preme (me floke brune te gjata tha),ne qy prej asajt notes,ka vazhdu e ka pa ksi ondrrash,dmth ka pa ato syte e asaj kokes ne neper endrra i duket sikur ato syt dun me i tregu dicka,dmth dun dicka prej ksajt!!
e shkreta ishte terrorrizu,mthuj cer dmth helene :shrug: [/qb]
well endrra eshte vertet makaber. tashti ajo ose ka fantazi te zhvilluar dhe ka pa shume filma kohet e fundit ose ka big problems in her life. I mean realy problems qe kane te bejne me egzistencen e saj. ajo, per momentin te pakten eshte shume e palumtur, dicka e mbyt, eshte si bosh sikur do te ulerasi dhe nuk i degjon njeri ulerimat e saj. ka munci qe edhe te jete stuck ne nje situate te tille (familjare ose dashurore ose shoqerore, ose legale) qe ne keto momente nuk ben dot gje per te dale.
kesaj shoqes sikur i vijne problemet nje nga ne, dhe kur i pari s'ka maru akoma tak bombardohet nga tjetri.
ka mundesi qe kjo shoqja te dije nje sekret per dicka (nuk besoj se ka lidhje personalisht me te) por qe e mundon shume, do t'ja thote dikujt por nuk mundet nga situata qe gjendet.
c'te them me shume. kjo enderr ka vetem siklet, siklet siklet.
mund te kene qene dhe gjera te tjera qe kane influencuar tek nje enderr e tille nuk eshte neccessarly qe jeta e saj eshte sketerre so mos ket merak, nje enderr e keqe nuk shkaterron gjithe mbreterine e miresise. /pf/images/graemlins/wink.gif
lemme know si vene punet.

bebivogel

Forumium maestatis

Helene ... qe kur fillova te tregoj nje pjese te enderrave ... nuk i mbaj mend me ... e di qe shoh ... po brenda 2 oreve i kam harruar ... help me please /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Une kam pare nje enderr sikur isha ne buze te nje trotuari para te cilit kish nje rruge me shume makina,me duket se isha te shtepia e vjeter.Isha me dy shoqet e mia me te mira dhe nderkohe shoh nje vajze te vogel,rreth dy vjec qe ecte ne rruge makine,prane trotuarit.Ishte gati per ta marre makina perpara kur une e terhoqa nga krahu dhe e mora ne krahe duke e shtrenguar fort.
-Pse zog ecje ne rruge te makines i thosha,pse?
Dhe femija me dridhej ne krahe ... :confused:

P.s:Kjo eshte vetem nje pjese se endrra ishte shume e gjate e komplekse.Mos jam une femija ? :confused:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AisHa:
[qb] Une kam pare nje enderr sikur isha ne buze te nje trotuari para te cilit kish nje rruge me shume makina,me duket se isha te shtepia e vjeter.Isha me dy shoqet e mia me te mira dhe nderkohe shoh nje vajze te vogel,rreth dy vjec qe ecte ne rruge makine,prane trotuarit.Ishte gati per ta marre makina perpara kur une e terhoqa nga krahu dhe e mora ne krahe duke e shtrenguar fort.

P.s:Kjo eshte vetem nje pjese se endrra ishte shume e gjate e komplekse.Mos jam une femija ? :confused: [/qb]
vetem duke u nisur nga ky fragment, shpjegimi im do ishte qe ka shume mundesi qe ti te jesh femija ose koshienca jote me mire. Ose the pozitive side qe lufton me Emmen tjetr brenda shpirtit per nje ceshtje qe duhet relativisht te marresh nje hap pasksa te shpejt. in other words, ti duhet te marresh nje vendim paska shpejt persa i perket nje ceshtjeje, muns te jete romantike mundet jo, mgjth e ke koken me nje zhurme te llahtarshme sepse jo se ka veta te tjere qe jane te implikuar ne kete gje, sepse ka shume mundesi qe vetem ti ta dish kete muhabet, por ti i "shpik" njerezit, i ben pjese e muhabetit sepse mendon qe po te shkosh Pro ketij muhabeti keta njerez, (pjese e rendesishme e jetes tende)do te te hidhen ne fyt.
ne kete moment je si te thuashne mesin e nje udhekryqi dhe akoma nuk e di se cfare vendimi do te marresh per nje ceshtje qe parashtrohet para teje. Kaq me thote kjo endrra.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Helene ... qe kur fillova te tregoj nje pjese te enderrave ... nuk i mbaj mend me ... e di qe shoh ... po brenda 2 oreve i kam harruar ... help me please /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
well kjo tregon qe nuk kane efekt te jashtezakonshem ne jeten tende dhe nuk "predikojne" ndonje gje. Jane thjesht endrra me nje fjale jo endrra qe flasin per dicka.
mos harro jo gjithmone endrrat jane precedente te ngjarjeve te rendesishme.
you tell me how to help, and I'll gladly do it /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Helen,

kam ca dite kam pa i anderr, po me ka met ne mendje dhe du ta them:

U ktheva ne qytetin bregdetar ku kam bere shkollen dhe aty jam duke shetit neper dyqane. Ne nje nga dyqanet po shikoja ca cd, kur hyn shoqja me e mire qe pata atje: Rania. Ajo ishte shkurtuar shume, ishte bere shume e vogel une ju afrova ta perqafoj se me kishte marre malli shume (u bene 8 muaj qe nuk e kam pa /pf/images/graemlins/frown.gif ) po ajo sikur mu largu dhe po me shifte dhe me duket sikur me tha, po t'i nuk e shef sa e vogel jam ba. Meqe ra fjala edhe pse Rania nuk asht e dobet, eshte shume simpatike dhe gjithe cunat i vishin prapa.
Un kthehem nga cd, dhe here shof ate e here cd dhe shof se te gjithe cd ishin me fytyren e saj, dmth ishin albume qe kishte publikuar ajo, te gjitha me kenge!
E une qe i them se pavaresisht nga fakti qe ishte ashu sic ishte, perseri ajo duhet te shikonte se sa shume albume kishte nxjerre duke marre fame dhe duke fituar goxha si ne para, si ne simpatine e njerezve. Ne perpjekje per t'i mbushur mendjen me nxjerrin gjumin...
:shrug:

alinos

Forumium maestatis

Tjeter,

te nesermen shof ne enderr sikur isha ne Elbasan dhe dal ne rruge. Jashte ishte shume erret si gri, jo tamam nate. Nuk di keni parasysh ca mengjese qe duket sikur kane ngecur midis dites dhe nates dhe ne vend qe te ndricohet, erresohet. Jam duke nejt tek nje si pune dere kur nga qielli fillojne te bien ca si pika te medha qe u bien njerezve ne koke dhe ata shkrijne, po keshtu dhe makinat apo gjera te tjera ne rruge.
Prane meje vjen I** (shoqja ime ma e ngushte qe kur kam lind!!!) dhe me thote se po shkon ne kolegj, qe sipas asaj qe doli ne enderr ishte ne maje te nje kodre ne Elbasan dhe nga emri ishte kolegj shume prestigjoz dhe ajo kishte fituar te drejten te bente nje master aty. Une i them mos ik se shiko cfare po u ndodh njerezve qe jane ne rruge, po ajo me thote: He se nuk me gjen gje dhe niset per ne kolegj dhe cuditerisht asnje nga pikat e shiut vrases nuk e zen dhe ajo vazhdon te beje perpara duke u futur neper streha dyersh ne rruge. Une e shikoj qe largohet dhe habitem por ne te njejten kohe e mendoj si engjell, qe mbrohet nga nje force e padukshme. Ne fund kisha nje shije te mire qe nuk do t'i ndodhte gje...

Po kjo?! :confused:

edda

Primus registratum

Mbreme pashe nje enderr içik te çuditshme

mu duk sikur isha ne Elbasan tek universiteti dhe aty po prisja te dashurin tim. ky vjen nga prapa, me kap prej beli dhe me puth. Ishte i gjate, elegant, syte kafe, floke te prera shkurt dhe i veshur me nje si tip xhakete casual. Pastaj endrra me çon ne shkollen time 8 vjeçare "Xhaferr Kongoli"..isha ulur ne shkallet e shkolles dhe i tregoja shoqeve te mija te femijerise eksperiencat qe kisha bere ne jete. Habitesha sesi Entela (qe ishte me e shkurtra e klases) s'ishte zgjatur me..kishte ngelur e vockel e vockel. Pastaj u them se duhet te pres te dashurin tim qe eshte duke dhene nje provim avokature ne katin e 3. Rri mbeshtetur tek parvazi i penxheres dhe sodis kalamajte qe luajne..te gjithe jane te veshur me perparese te bardhe. Ky (qe s'e mora vesh se si quhesh) del nga dera e klases dhe une i hidhem ne qafe..perqafohemi..puthemi, me merr ne krahe dhe hyme tek biblioteka, qe çuditerisht kishte vetem nje krevat dopje, as libra e as mobilje te tjera. me shtrin ne krevat dhe ndersa vazhdojme te puthemi hyn ne dhome nje pastruese dhe na thote qe do te pastroje dhomen. Ky pasi shikon ne portofol me pyet mua "a ke leke te thyera ti, tia japim per nje kafe pastrueses?". Une hap portofolin dhe gjej perveç lekeve te tjera nje lek te madh qe ngjante si dy 20 qindarkeshe euro te bashkuara dhe qe ndrinin si flori. ne ate çast i hedh syte unazes sime te marteses dhe ndjehem ne faj qe jam aty me dike tjeter (as ne enderr nuk tradhtoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Ishte kaq pasionante ajo puthja e tij, kaq e embel, dhe ndersa e perqafoja ndjehesha shume e mbushur shpirterisht.

çdo me thene :confused:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga AisHa:
[qb] Une kam pare nje enderr sikur isha ne buze te nje trotuari para te cilit kish nje rruge me shume makina,me duket se isha te shtepia e vjeter.Isha me dy shoqet e mia me te mira dhe nderkohe shoh nje vajze te vogel,rreth dy vjec qe ecte ne rruge makine,prane trotuarit.Ishte gati per ta marre makina perpara kur une e terhoqa nga krahu dhe e mora ne krahe duke e shtrenguar fort.

P.s:Kjo eshte vetem nje pjese se endrra ishte shume e gjate e komplekse.Mos jam une femija ? :confused: [/qb]
vetem duke u nisur nga ky fragment, shpjegimi im do ishte qe ka shume mundesi qe ti te jesh femija ose koshienca jote me mire. Ose the pozitive side qe lufton me Emmen tjetr brenda shpirtit per nje ceshtje qe duhet relativisht te marresh nje hap pasksa te shpejt. in other words, ti duhet te marresh nje vendim paska shpejt persa i perket nje ceshtjeje, muns te jete romantike mundet jo, mgjth e ke koken me nje zhurme te llahtarshme sepse jo se ka veta te tjere qe jane te implikuar ne kete gje, sepse ka shume mundesi qe vetem ti ta dish kete muhabet, por ti i "shpik" njerezit, i ben pjese e muhabetit sepse mendon qe po te shkosh Pro ketij muhabeti keta njerez, (pjese e rendesishme e jetes tende)do te te hidhen ne fyt.
ne kete moment je si te thuashne mesin e nje udhekryqi dhe akoma nuk e di se cfare vendimi do te marresh per nje ceshtje qe parashtrohet para teje. Kaq me thote kjo endrra. [/qb]
NUk di c'te bej :confused: .
Duhet gjithmone t'ja leme gjerat ne dore Zotit?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] Helen,

kam ca dite kam pa i anderr, po me ka met ne mendje dhe du ta them:

U ktheva ne qytetin bregdetar ku kam bere shkollen dhe aty jam duke shetit neper dyqane. Ne nje nga dyqanet po shikoja ca cd, kur hyn shoqja me e mire qe pata atje: Rania. Ajo ishte shkurtuar shume, ishte bere shume e vogel une ju afrova ta perqafoj se me kishte marre malli shume (u bene 8 muaj qe nuk e kam pa /pf/images/graemlins/frown.gif ) po ajo sikur mu largu dhe po me shifte dhe me duket sikur me tha, po t'i nuk e shef sa e vogel jam ba. Meqe ra fjala edhe pse Rania nuk asht e dobet, eshte shume simpatike dhe gjithe cunat i vishin prapa.
Un kthehem nga cd, dhe here shof ate e here cd dhe shof se te gjithe cd ishin me fytyren e saj, dmth ishin albume qe kishte publikuar ajo, te gjitha me kenge!
E une qe i them se pavaresisht nga fakti qe ishte ashu sic ishte, perseri ajo duhet te shikonte se sa shume albume kishte nxjerre duke marre fame dhe duke fituar goxha si ne para, si ne simpatine e njerezve. Ne perpjekje per t'i mbushur mendjen me nxjerrin gjumin...
:shrug: [/qb]
alinos, ka mundesi qe te marresh vesh dicka qe do te te merzisi per shoqen tende. nuk e di nese do flasesh drejt per drejt me te apo degjosh nga dikush nje lajm te trishtuar per te. ose ndonje semundje shpresoj pa gje te keq osse dicka shpirterore qe e ka lenduar ate shume.
sa per endrren e dyte je ne faze riprodhimi do thoja, fertile shpirterisht dhe menderisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] Mbreme pashe nje enderr içik te çuditshme

mu duk sikur isha ne Elbasan tek universiteti dhe aty po prisja te dashurin tim. ky vjen nga prapa, me kap prej beli dhe me puth. Ishte i gjate, elegant, syte kafe, floke te prera shkurt dhe i veshur me nje si tip xhakete casual. Pastaj endrra me çon ne shkollen time 8 vjeçare "Xhaferr Kongoli"..isha ulur ne shkallet e shkolles dhe i tregoja shoqeve te mija te femijerise eksperiencat qe kisha bere ne jete. Habitesha sesi Entela (qe ishte me e shkurtra e klases) s'ishte zgjatur me..kishte ngelur e vockel e vockel. Pastaj u them se duhet te pres te dashurin tim qe eshte duke dhene nje provim avokature ne katin e 3. Rri mbeshtetur tek parvazi i penxheres dhe sodis kalamajte qe luajne..te gjithe jane te veshur me perparese te bardhe. Ky (qe s'e mora vesh se si quhesh) del nga dera e klases dhe une i hidhem ne qafe..perqafohemi..puthemi, me merr ne krahe dhe hyme tek biblioteka, qe çuditerisht kishte vetem nje krevat dopje, as libra e as mobilje te tjera. me shtrin ne krevat dhe ndersa vazhdojme te puthemi hyn ne dhome nje pastruese dhe na thote qe do te pastroje dhomen. Ky pasi shikon ne portofol me pyet mua "a ke leke te thyera ti, tia japim per nje kafe pastrueses?". Une hap portofolin dhe gjej perveç lekeve te tjera nje lek te madh qe ngjante si dy 20 qindarkeshe euro te bashkuara dhe qe ndrinin si flori. ne ate çast i hedh syte unazes sime te marteses dhe ndjehem ne faj qe jam aty me dike tjeter (as ne enderr nuk tradhtoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Ishte kaq pasionante ajo puthja e tij, kaq e embel, dhe ndersa e perqafoja ndjehesha shume e mbushur shpirterisht.

çdo me thene :confused: [/qb]
well nqs e njeh kete personin (dmth eshte real dhe egziston) atehere ka shume mundesi qe te besh sherr, te zihesh per dicka. nqs ky person eshte imagjinar eshte nje lloj relaksimi muskulor i trurit nga gjithe andrrallat dhe lodhjet e dites, asgje specifike qe ka te beje me te dashurin ose burrin me mire duhet te them right /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos gaboj ti je martuar tani shpejt).
kujdes mos kapesh kot me njerezit e burrit per dicka qe nuk ka absolutisht vlere dhe mund te merzitesh pak dhe mund te reflektoje ne sjelljen kundrejt atij.
pervec kesaj asgje tjeter particolare. /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

EMA well per sa i perket nese duhet gjithmone t'ja leme gjerat Zotit ne dore apo jo une do thoja qe cdo njeri duhet te beje luften e vet per gjerat, duhet te perpiqet, te provoje, te guxoje, te jete i kujdesshem e shume e shume gjera sfiduese si puna e ketyre qe duken te lehta ne te thene por te veshtira ne te bere. :shrug:
per momentin nuk e di si jane punet po ndonjehere ne kujtojme se kemi bere me shume sesa duhet dhe ja leme automatikisht Zotiti ne dore problemet. Puna eshte qe ne te bejme lufte, perpjekjen (varet cfare pune eshte nga situata)dhe Zoti te japi bekimin /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Flm Helen, ne fakt ndodhi keshtu siç the ti..u merzita pak.. :cry:

:wave: