ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Helene ho mi? buçko je? je nxi nai çik?

...ja kshu. kom pa shume endrra me shoqnine e vjeter e e di qe e kom nga malli. po mbreme pash nji enderr sikur isha ne shpi, e ne nje nga dhomat kisha nje kotele qe po te hapja deren perpiqej t'ja mathte perjashta. e pikerisht sapo e hapa deren u mundua te me rreshkiste anash murit por une e pengova disi. ne fund te fundit arriti t'ja mathte perjasht e nuk kapej me.

ps: ça eshte kur shef aksident me makina ne enderr?

çao lale.

I love new york

Primus registratum

Hey Duto po c'kemi nga ty more :wave:
une per vete jam nxi po jo aq sa desha :shrug:

sa per endrren well le te themi qe ki icik kujdes me nje vajze qe te pelqen ty, nuk ke shume qe e ke njohur dhe sikur te sjell dicka kjo para-lidhje, ndjen dicka eshte ndryshe nga heret e tjera mos gaboj.
nuk di te them per kete vajzen akoma sesi ndjehet per ty por eshte delikate, nga veprimet e tua ne ditet e ardhshme vendoset fati i keasj lidhjeje ose shoqerie si fillim. kujdes, nje levize e vogel mund te te rreshkasi nga dora.

sa per aksidentin me makina a ke pare gjak??, nqs eshte mire, nqs jo je ne siklet ti por pa qeder.

hajt me te mira lale dhe fat /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

helene du me pa i enderr ne une qe te ma ftillosh ti....ca te boj moj?

hot

Hotgirl

helene una vazhdoj te shof ato ondrrat e mija me te vdekur e me merzi e tuj qajt..
si i bohet hallit?! :shrug:

I love new york

Primus registratum

rrusho mos u merzit
qarja eshte gezom, po do thoja qe e ke mendjen shume ti "atje" dhe mbase dicka e ka bere me "Live" ate muhabet, e ka sjelle me prane perderisa serish te shqeteson
mos u merzit lal, me e mira do behet :kiss:

Sallaku

Primus registratum

Une kto dy dite shoh endrra te frikshme fare,sikur jam ndare me Dotten qe e kam shume xhan lanetin edhe sikur ajo nuk me donte me(ah sikur te ishte enderr) /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

po te ishte enderr do dilte e kunderta po kam frike se eshte realitet ket rradhe Robo /pf/images/graemlins/frown.gif
mgjth dicka shume e mire eshte ne magazine per ty (dhe ajo magazoines e hotes po ate te perendise) /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Ku eshte magazina qe te shkoj ti hy ne shkelma e ta hap deren se nuk me durohet me /pf/images/graemlins/laugh.gif

ildina

Primus registratum

enderra ime edhe pse se mbaj mend mire.

sikur kisha shkruar nje kartoline (kjo kartolina qendron tek dollapi i librava, ndersa sot e pashe mbi tavolinen ku studioj)me disa argumenta qe spe sduhej te ndothte dicka..se mbaj mend mire. po kjo kartolina ne realitet eshte e shkruar dhe nuk ka vend te lire, edhe uen e kisha mbushur plot me fjale dhe shkrim te vogel, gati mikroskopik.

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dottessa:
[qb] enderra ime edhe pse se mbaj mend mire.

sikur kisha shkruar nje kartoline (kjo kartolina qendron tek dollapi i librava, ndersa sot e pashe mbi tavolinen ku studioj)me disa argumenta qe spe sduhej te ndothte dicka..se mbaj mend mire. po kjo kartolina ne realitet eshte e shkruar dhe nuk ka vend te lire, edhe uen e kisha mbushur plot me fjale dhe shkrim te vogel, gati mikroskopik. [/qb]
O yllo shkruaj nje kartolin te dashurit mi po nuk pate ndonje shoqe ose shoku te ngushte.

Dreqi die pash nje enderr sikur po flija gjume dhe sikur po shikoja enderr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lale kom pa endrren me "thrash" te jetes time.

sikur isha ne nje si tip shpie, me nja dy perbindesha, njeri nga te cilet ishte si tip hardhcke me kembe te larta qamet, i mbushur me gjemba ne tere trupin...korace e gjalle. kto mostrat sikur ndiqnin grupin tone (shoket e mi dhe mua me nji llaf), dhe ky gjembaçi kap nje si tip krijese te qullet qe nxirrte tentakula, te cilat perfundonin me nje si tip koke te vogel ne fund. ngaqe po e gelltiste avash avash, kokat sa here tentonin te lindnin, gelltiteshin menjehere derisa e gllaberoi komplet. ne ate çast grupi im yne ne ket dhomen, dhe sikur e kapem ket mostren e fillum ta prisnim si me qene pule e pjekme. erdhi nji çast qe e lame pergjys prerjen, dhe dukej sikur pjeset ne pjatance (nuk di nga doli) po ribashkoheshin, e une qe me pjatance ne dore shkoja e i thoja robve "merrni nga nje cope e hajeni se mos ngjallet"

çer shpifsire!

Guest

troc muabeti ti cuno je kinky /pf/images/graemlins/wink.gif
hajde enderrr hajde ah sikur ta kisha pare une kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kinky dmth qe te pelqejne gjerat e tilla si ato qe ke pare ne enderr pak si te shpifme pak te cuditshme etj etj etj
nuk esh keq mos kij merak /pf/images/graemlins/smile.gif esh dicka e bukur e kam provu vet ta jap me garanci mos ju shmang ktyne ndjenjave leri te lira se sa me shuem ti shtypesh aq me keq eshte

personazh

Valoris scriptorum

qyqe lale...ka hik koha kur heroi perleshej me kuçedra,kapte kakzoza ose shkulte bishta hardhuckash. tashi eshte koha e "mathja vrapit kur shef sumen ngushte" /pf/images/graemlins/laugh.gif .

nai pule te pjekme vallaj e ndaj me grupin.

Guest

:lol:
e kisha per ndjenjat e brenshme une se ca ben ti pastaj esh puna jote /pf/images/graemlins/wink.gif

ore po pulen ndaje ti po mua me pelqejne kakzoksat /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] lale kom pa endrren me "thrash" te jetes time.

sikur isha ne nje si tip shpie, me nja dy perbindesha, njeri nga te cilet ishte si tip hardhcke me kembe te larta qamet, i mbushur me gjemba ne tere trupin...korace e gjalle. kto mostrat sikur ndiqnin grupin tone (shoket e mi dhe mua me nji llaf), dhe ky gjembaçi kap nje si tip krijese te qullet qe nxirrte tentakula, te cilat perfundonin me nje si tip koke te vogel ne fund. ngaqe po e gelltiste avash avash, kokat sa here tentonin te lindnin, gelltiteshin menjehere derisa e gllaberoi komplet. ne ate çast grupi im yne ne ket dhomen, dhe sikur e kapem ket mostren e fillum ta prisnim si me qene pule e pjekme. erdhi nji çast qe e lame pergjys prerjen, dhe dukej sikur pjeset ne pjatance (nuk di nga doli) po ribashkoheshin, e une qe me pjatance ne dore shkoja e i thoja robve "merrni nga nje cope e hajeni se mos ngjallet"

çer shpifsire! [/qb]
hey Duto shpresoj qe dhe ti te jesh nxire mire tani nga pushimet verore :wave:

well c'mund te te them per endrren tende. ka dy varjante. ti ose ke disa armiq neper kembe si tip hasmesh qe presin rastin ku te te bejne ndonje te keqe (por mos u merakos sepse perkundrazi, nuk arrin te te afrohen jo mo te te bejne keq) ose je shume i apasionuar mbas kompjuterave dhe games te tilla saqe te dalin dhe neper endrra.
gjithsesi rendesi ka qe sido qe te jete ti nuk ke probleme ne keto momente, gjithshka shkon pothuajse mire ashtu sic ti e deshiron.
uroj gjithe te mirat /pf/images/graemlins/smile.gif