ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga Fantazy:
[qb] uNA PASH NEJ ENDER SIKUR PUNOJ NE NJE SALLON BUKURIE SIKUR ISHA NIHMESE DHE ME PAGUANIN MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif VININ KLIENTET DHE UNE I SHERBEJA ME SE MIRI :idea: [/qb]
it's nothing much proto
kujdes pak tek puna qe je, people are talking :rolleyes:

Guest

o helena kam pa nje enderr sonte se tani mu kujtu,
sikur po shfletoja librin qe kam proovim me nje shoqen time. dhe ajo po shikonte shenimet e mia mbi liber.por shfleto e shfleto kishte tere ato faqe qe i ishin zhduk shkronjat fare.mungonin.dhe mua me ngriu xhaku mendoja si do mesoj une tani???!!!

thx dhe see U!

hot

Hotgirl

helena kam pa i onderr sikur isha ne shqipri edhe ika me taku ato shoqet e mija qe i kam njit me deren e shpis..
perjashta binte shi edhe ishte kohe e vrenjtur..
perballe me deren e shpise se ktyre ishin ca rroba te varme,ene i shiste najnjoni (si me qon ke tregu)
hyna mrena kto sa mdhan doren..as qe s'erdhen me me perqafu hic ene una i habita e thashe a i ka mare malli kto apo hic..
masnej ishim mrena ene una dojsha me dal bashke me kto..kto si linte i jati..
po he mi juve i thojsha una,se kam kaq kohe pa ardh edhe du me i taku te gjithe se me ka mare malli..
goce,mthan kto muve,hike anej ti ene harrove qe kjo osht shqipria e??!! harrove ti qe neve sdalim naten!-tha.. :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] o helena kam pa nje enderr sonte se tani mu kujtu,
sikur po shfletoja librin qe kam proovim me nje shoqen time. dhe ajo po shikonte shenimet e mia mbi liber.por shfleto e shfleto kishte tere ato faqe qe i ishin zhduk shkronjat fare.mungonin.dhe mua me ngriu xhaku mendoja si do mesoj une tani???!!!

thx dhe see U! [/qb]
dotessa e ke thjesht sepse ke siklt prej provimeve dhe shkon ku shkon truri dhe krijon situata te veshtira ne subkoshience. mght good news : provimet do i marresh pa problem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena kam pa i onderr sikur isha ne shqipri edhe ika me taku ato shoqet e mija qe i kam njit me deren e shpis..
perballe me deren e shpise se ktyre ishin ca rroba te varme,ene i shiste najnjoni (si me qon ke tregu)
hyna mrena kto sa mdhan doren..as qe s'erdhen me me perqafu hic ene una i habita e thashe a i ka mare malli kto apo hic..
po he mi juve i thojsha una,se kam kaq kohe pa ardh edhe du me i taku te gjithe se me ka mare malli..
goce,mthan kto muve,hike anej ti ene harrove qe kjo osht shqipria e??!! harrove ti qe neve sdalim naten!-tha.. :shrug: [/qb]
hotto do degjosh ca llafe jo te mira qe mund te te merzisin per ndonjeren nga keto shoqet, kudo qe te jene. dikush nga keto, mbase me floke deri ke supi kafe, ka nje siklet te madh dhe te mendon ty gjithmone..........

abs

nuk e di...

Erdha prap… /pf/images/graemlins/smile.gif

interior.rose.1105-1s.jpg
e keputa ne kopesht per ty :angel:

Endrra ime sonte.
Sikur bosi yne do t na mblidhte te gjithve ne nje pallat te madh. (pra aty do te banonim, secili pervehte, vecse do ishim komshije)
…njeri tha: kjo eshte nje nder apartametet ma te mira qe kam banu ndonjehere)…
n fakt ai pallati ishte i bukur, model klasik...
pjestaret e teams disa…e quanin si nderim te madh gjestin e bosit, disa thonin, hajt mo, pse jo…
kurse une isha kundra…e ju thashe ; `me vjen keq, por se besoj te banoj me ju`,
- pse pyeten ato te cuditur,
-`sepse nuk me pelqen te vije kaq afer me ju, pra jeten private s dua ta bashkoj me kte te punes`…
Jashte ishte nje si demostrate…
chefja ime vinte pas meje si manare…(me mendimin ah absi si gjithmone, kondra rrymes :devil:
kurse une si freche qe jam…kavavirresha ne nje ure te madhe…kot per gallate…per ta pare turmen me mire…. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une shoh endrra gjithe naten dhe i harroj pastaj kur ngrihem ne mengjes.Mbaj mend vetem ndonje varke,ndonje zenke,ndinje bionde,gjera pa lidhje.Eshte problem shqetesues /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena kam pa i onderr sikur isha ne shqipri edhe ika me taku ato shoqet e mija qe i kam njit me deren e shpis..
goce,mthan kto muve,hike anej ti ene harrove qe kjo osht shqipria e??!! harrove ti qe neve sdalim naten!-tha.. :shrug: [/qb]
hotto do degjosh ca llafe jo te mira qe mund te te merzisin per ndonjeren nga keto shoqet, kudo qe te jene. dikush nga keto, mbase me floke deri ke supi kafe, ka nje siklet te madh dhe te mendon ty gjithmone.......... [/qb]
shi qelpsina ku i di kaq mire ca gjona ti mi??!! :kiss: :kiss: thanc per shpjegimin..po hiki ti mar ihere ne tel ato shoqet

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Erdha prap… /pf/images/graemlins/smile.gif

interior.rose.1105-1s.jpg
e keputa ne kopesht per ty :angel:

Endrra ime sonte.
Sikur bosi yne do t na mblidhte te gjithve ne nje pallat te madh. (pra aty do te banonim, secili pervehte, vecse do ishim komshije)
…njeri tha: kjo eshte nje nder apartametet ma te mira qe kam banu ndonjehere)…
n fakt ai pallati ishte i bukur, model klasik...
pjestaret e teams disa…e quanin si nderim te madh gjestin e bosit, disa thonin, hajt mo, pse jo…
kurse une isha kundra…e ju thashe ; `me vjen keq, por se besoj te banoj me ju`,
- pse pyeten ato te cuditur,
-`sepse nuk me pelqen te vije kaq afer me ju, pra jeten private s dua ta bashkoj me kte te punes`…
Jashte ishte nje si demostrate…
chefja ime vinte pas meje si manare…(me mendimin ah absi si gjithmone, kondra rrymes :devil:
kurse une si freche qe jam…kavavirresha ne nje ure te madhe…kot per gallate…per ta pare turmen me mire…. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hmmmmmmmmmm ti me shkrin mua se te gjithe endrrat i ke me bossin qe vazhdon te jete i njejti besoj :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
anyway. ka munedesi goce qe ti te marresh nje oferte pune te majme maybe a promotion dhe nqs nuk ka plan per promotion dicka do te t gexoje ne pune. ka mundesi qe dicka do ndryshoje per mire dhe ti do e pranosh oferten. nja dy tre veta do rrudhin turite per kete je por jane shume larg teje, keshtu qe rrexok as ne vesh nuk te vine mendimet dhe zilite e tyre. enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s sa ere te mire mbante ajo luljaaaaaaaaaaaaaaaa :wave: shume faleminderit

alinos

Forumium maestatis

Helen gjith gabime e kishe shkrujt pergjigjen e absit jo rrexok, jo gexoj etj etj.
Perdorimi i shpeshte i x tregon se e ke kapercy i cik veren e kuqe mram /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lali,
sot jam turbullt, shi ca andrre kam pa: (se mos thush ke kopju absin /pf/images/graemlins/wink.gif )

Isha ne kampusin e nje e shkolle, ngjante me ate timen perjashta shtetit, po jo tamam. Takoj ish bosin tim (me te cilin kam marredhenie te mira dhe jemi ende ne kontakt) dhe nje cun tjeter (cun i thencin se ishte burre tek te 30tat). Tani un ndjeja nje lloj terheqje, por edhe bezdije ndaj ketij personit dhe si gjithnje ne kesoj situatash me ndodhen gjera te vogla te sikletshme, tip pengohesh apo ku e di une, dmth embarrasing things.
Nejse, bej te largohem nga zyra ku po flitsha me ket bosin dhe ku kishte ardh ky djali, dhe ve re se me kishte humb axhenda. I them bosit dhe ky me thot do e kesh ngaterru me ate djalin se ja ku eshte nje tjeter ketu mbi tavoline. Sa behemi gati ta kerkojme vjen nje aty (nuk e mbaj mend djali apo tjeter) dhe shkemben axhendat dhe shof se jo vetem kontaktet po ne te kisha dhe nje shume te konsiderueshme dollaresh dhe eurosh, si edhe pasaporten. I them shefit shyqyr se desh me fiku e me la ketu, po te me kishte hum pasaporta.
Mir, ikim qe aty dhe shkojme jashte ne nje vend qe ngjante me ate ku paguanim tarifat e shkolles.
Mua m'u be sikur e humba perseri axhenden dhe vij verdall, po keto me thon mos u merzit dhe e pash perseri axhenden ne ato caste.
Pas nje situate tjeter te sikletshme me djalin, i cili duke u perpjekur te me thot mirupafshim me zberthen fundin dhe rrezohem perdhe, ku me stil e mbertheva, edhe pse kam pershtypjen se dicka u pa prej tyre dhe bera te iki me shefin me nje furgon. Dhe i them perseri ketij:
-Po axhenden, ku kam axhenden.
-He, - thot ky, - se ne furgon e ke, brenda ne cante.
Sa hyjme ne furgon shkoj te marr canten, kur shof se ne furgon kishte njerez dhe canta ime ishte ne duart e nje burre me pamje te dyshimte. Nejse e marr canten dhe sapo behem ta hap me bi zilja e celularit dhe u zgjova.
Ah, kisha pershtypjen se do e gjeja perseri axhenden ne cante.

Nuk di, me ngjan si siklet pune, apo jo?
:shrug:

p.s. Se mos harroj kete ish-bosin per here te pare atje ne shkolle e kam takuar ne nje situate te ngjashme...

abs

nuk e di...

Helene thnx. :angel: ndoshta do shkoje mire, ne Nentor kam nje Film/dekomentar/Premiere...do te tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif

rose_20.jpg

linos, kopjace /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Alinos, lali
je ne siklet ti vajze, dicka te mungon. tani je merzitur nga dikush qe eshte larg, literally si te thuash te ka ardhur durimi aty ku nuk mban me por at the same time sikur te jane lidhur kembet. ne te njejten kohe dikush, fizically afre teje te vjen verdalle dhe duket nice person dhe gjithe sikletet e tuaj jane te lidhura me kete ilemen qe ke ti. fakti qe ti gjithmon ete dukej se humbje axhenden tregon merakun tend me ate peronin qe ke larg por edhe fakti qe ky njeriu gjithmone ishte present somehow ne nje situate apo tjetren tregon sesi dalngadale ti po fillon "to melt the iceberg" por nuk do t'a pranosh as vete.
kaq per momentin, kjo enderr nuk tregon shume future action sesa your present state.
mos u merzit, leri gjerat te rrjedhin :thumbsup: :wave:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Pernit t´a shtofshin bukrin e mencurin oj ti e Menelaut.

Una kom i problem t´modh. Nuk shof ondrra hic. Ose mase ne i shof po nuk i maj men hic. Ka noi shpjegim a ilac? [/qb]
Provoje te flesh dy dit ne dysheme...

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Alinos, lali
je ne siklet ti vajze, dicka te mungon. tani je merzitur nga dikush qe eshte larg, literally si te thuash te ka ardhur durimi aty ku nuk mban me por at the same time sikur te jane lidhur kembet. ne te njejten kohe dikush, fizically afre teje te vjen verdalle dhe duket nice person dhe gjithe sikletet e tuaj jane te lidhura me kete ilemen qe ke ti. fakti qe ti gjithmon ete dukej se humbje axhenden tregon merakun tend me ate peronin qe ke larg por edhe fakti qe ky njeriu gjithmone ishte present somehow ne nje situate apo tjetren tregon sesi dalngadale ti po fillon "to melt the iceberg" por nuk do t'a pranosh as vete.
kaq per momentin, kjo enderr nuk tregon shume future action sesa your present state.
mos u merzit, leri gjerat te rrjedhin :thumbsup: :wave: [/qb]
Ajo me shkrirjen e aisbergut ishte e lezetshme :lol:

thnx cutie /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Kom fjet ne n´ballkon po s´ka bo efekt hic.

/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
per mu ti i ke than andrrave "Ik pirdhu!", duhet me e nimu i cik veten apo jo?

alinos

Forumium maestatis

vetem i zoti e di se ku i piko catia /pf/images/graemlins/wink.gif
U m'fal harrova se ty t'piko ballkoni...

TEA

Forumium maestatis

[qb] Kom fjet ne n´ballkon po s´ka bo efekt hic.

/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ej shkeli njeher synin e majt Fates se Enderrave se mase te vjen me t'bo nje vizit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao gorricke :wave:

alinos

Forumium maestatis

[qb] un me e dit nuk pytsha ktu jo.

[/qb]
Ever tried a joint?!
S'ke nevoj as me fjet, kursen kohen rrush! /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] Pernit t´a shtofshin bukrin e mencurin oj ti e Menelaut.

Una kom i problem t´modh. Nuk shof ondrra hic. Ose mase ne i shof po nuk i maj men hic. Ka noi shpjegim a ilac? [/qb]
vllajo duhet ta kesh dyst ti, no problem :thumbsup: