ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

bebivogel

Forumium maestatis
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Helen ... do me gjesh nje ilac si te mbaj mend endrrat se une i harroj shume shpejt...
nje tjeter... ka nje jave ose disa dite qe e kam pare ...
nje person qe e kam xhan shume ... vjen ne qytetin tim ... e nuk e di si perfunduam ne nje shtepi duke bere muhabet ... edhe une duhet te largohesha diku edhe ky me jep nje quarter ... ( yeah a quarter :eek: ) edhe une po e ruaja si syte e ballit ... mirepo rruges mu kujtua qe duhet tja ktheja perseri ... e ne fakt personi skishte ardhur te me takonte mua por disa miq qe kishte ketu... ei takoj miqte e tij ... e u them " me duhet te takoj filanin se s'ben sepse duhet ti jap quarter .. edhe ai ska per te ikur pa e marre do kthehet" .... kaq mbaj mend ... :shrug: :mad:
Nese eshte shume 'personale' ma fuaj ne privat ... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
THanks in advance :thumbsup:

Guest

helenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Helen ... do me gjesh nje ilac si te mbaj mend endrrat se une i harroj shume shpejt...
nje tjeter... ka nje jave ose disa dite qe e kam pare ...
nje person qe e kam xhan shume ... vjen ne qytetin tim ... e nuk e di si perfunduam ne nje shtepi duke bere muhabet ... edhe une duhet te largohesha diku edhe ky me jep nje quarter ... ( yeah a quarter :eek: ) edhe une po e ruaja si syte e ballit ... mirepo rruges mu kujtua qe duhet tja ktheja perseri ... e ne fakt personi skishte ardhur te me takonte mua por disa miq qe kishte ketu... ei takoj miqte e tij ... e u them " me duhet te takoj filanin se s'ben sepse duhet ti jap quarter .. edhe ai ska per te ikur pa e marre do kthehet" .... kaq mbaj mend ... :shrug: :mad:
Nese eshte shume 'personale' ma fuaj ne privat ... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
THanks in advance :thumbsup: [/qb]
Beba, ti dhe ky personi qe ti e ke shume xhan, shume shpejt do share something very special. mund te jete dicka materiale qe per ty do kete shume rendesi ose nje telefonate premtuese por edhe mbase nje brief takim por shume intensiv. gjithsesi ne bisede e siper (qe do filloje shume fantastike dhe ti do ndjehesh ne qiellin e shtate) ai do te te kerkoje dicka qe ty do te te bej te mendohesh disi.........
let me know :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] helenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shrug: [/qb]
Dotessaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] helenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shrug: [/qb]
Dotessaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thashe se nuk do vishe! :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

helene kam pa ne enderr shperthim bombe atomike, u mundova me u mçef pas nji kollone betoni, dhe pashe sesi i therrmonte vala goditese ndertesat. normalisht shperthimi me vduq, dhe sikur u gjenda ne nji hapsire boshe e pafundme, ngjyre ulliri.

TranofiljA

Primus registratum

:wave:

Kam nje enderr tjeter une.

Pashe ne enderr ca merimanga te bardha te vogla mbi nje shapke (me duket) Kur ju afrova ti hiqja njona me pickoi po nuk me dhemi hic :rolleyes:

Rrofsh Helen :wub:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] helene kam pa ne enderr shperthim bombe atomike, u mundova me u mçef pas nji kollone betoni, dhe pashe sesi i therrmonte vala goditese ndertesat. normalisht shperthimi me vduq, dhe sikur u gjenda ne nji hapsire boshe e pafundme, ngjyre ulliri. [/qb]
qyqa cuno, vertet enderr e cuditshme. ti do kalosh nje siklet shume te madh djale por kam pershtypjen se nuk do jesh i vetmi, do e ndash kete trishtim me disa njerez te tjere megjithate shume shpejt dicka e bukur do te te ndodhi qe ti do thuash "kisha nevoje per kete".
good luck cuni :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] :wave:

Kam nje enderr tjeter une.

Pashe ne enderr ca merimanga te bardha te vogla mbi nje shapke (me duket) Kur ju afrova ti hiqja njona me pickoi po nuk me dhemi hic :rolleyes:

Rrofsh Helen :wub: [/qb]
Trano nja dy veta (shoqe ose shoke nuk e di mire tamam) po ca njerez qe keto kohet e fundit te rine shume prane all of a sudden, ka mundesi te te bejne nje dhurate ose te te gezojne me dicka megjithate in a subtle way do kerkojne nje favor nga ty dhe ka shume mundesi qe ti mos biesh dakort si ide dhe ata do merziten dhe mund te shfryjne mbrapa kraheve por kaqm nuk ka efekt tjeter mbi ty. te marrshin te ligat /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

I

insane

Guest

pash ne ender sikur po thithja vendin ku kishin picku tranon ...

shpresoj te tregoj qe e du shum dhe ksiha frike se mos e helmonin..

PS. ajo sme la ma futi mshapk kokes!!!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] qyqa cuno, vertet enderr e cuditshme. ti do kalosh nje siklet shume te madh djale por kam pershtypjen se nuk do jesh i vetmi, do e ndash kete trishtim me disa njerez te tjere megjithate shume shpejt dicka e bukur do te te ndodhi qe ti do thuash "kisha nevoje per kete".
good luck cuni :wave: [/qb]
po je flori eri cuc, kot nuk u kan kacafyt per 10 vjet rrjesht per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

urimi jot m'kapi per qafe e m'boni me mor i provim t'veshtire. e vujm si familje çastin e provimit, shkojm delegacion me i ngrejt humorin atij qe ka provimin e rradhes.

/pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] pash ne ender sikur po thithja vendin ku kishin picku tranon ...

shpresoj te tregoj qe e du shum dhe ksiha frike se mos e helmonin..

PS. ajo sme la ma futi mshapk kokes!!! [/qb]
insane kujdes ne realitet semos hash ndonje shuplaka ne vend te shapkes nga ndonjera, keshtu qe behu cun i mire per ket jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Helena un pash ne enderr sikur po ziheshin ca njerez per fain tim papapa ca do me then ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

well ketu nuk ka shume sqarime por kujdes nga nje sherr ne realitet, ku mund te jesh edhe ti involved /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ok /pf/images/graemlins/smile.gif

i kam shuem qef moj aman sme ndahen /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

helene pash i dite i ender pff shume te cuditshme...
une qe thu ti po punoj i cik nen tavoline...
ene shof i dite ne ender qe me merr Dhurata ne telefon ( e kush eshte dhurata?) dhe me thote qe sishte e drejte qe une punoja e beja lek kur ajo kishte sh. kohe ne usa dhe skishte gjet pune. me tha qe lej punen ose do te te denoncoj...

wtf? di me ma shpjegu ket?
and again dhurata? who tha phuck is dhurata?
(kopjuar nga kenga: elis? hu dhë fak iz elis?)

Guest

uNA PASH NEJ ENDER SIKUR PUNOJ NE NJE SALLON BUKURIE SIKUR ISHA NIHMESE DHE ME PAGUANIN MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif VININ KLIENTET DHE UNE I SHERBEJA ME SE MIRI :idea:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] helene pash i dite i ender pff shume te cuditshme...
une qe thu ti po punoj i cik nen tavoline...
ene shof i dite ne ender qe me merr Dhurata ne telefon ( e kush eshte dhurata?) dhe me thote qe sishte e drejte qe une punoja e beja lek kur ajo kishte sh. kohe ne usa dhe skishte gjet pune. me tha qe lej punen ose do te te denoncoj...

wtf? di me ma shpjegu ket?
and again dhurata? who tha phuck is dhurata?
(kopjuar nga kenga: elis? hu dhë fak iz elis?) [/qb]
well do thoja qe je paksa konfuz ne keto momente in your life. je kinda all over the place, te mungojne njrezit e shpise paksa por edhe disa miq qe nuk i ke prane i ke menduar keto kohet e fundit.
si te thuash ty te vret ndregjegjia per dicka cuno, nuk e di ca eshte por ke nja dy guilty feelings per ca gjera.
are u kinda between jobs right now ose have u been thinking of getting one?