ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I

insane

Guest
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

e imja e? ku me njeh mua ti..e putros mi qe..prandaj kishte turp ta thoshte..se sdinte ca do mendoje!!!

nese te ben te ndihesh mire te thuash qe ishte imja..ok e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

afroje i cik veshin...

H

harap

Guest

kam pa ne enderr duke vra nja 5 vete.
sikur isha bere mafioz me emer.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HaRaP-OFF:
[qb] kam pa ne enderr duke vra nja 5 vete.
sikur isha bere mafioz me emer. [/qb]
do maresh nej lajm te mir /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] kam pa ne enderr duke vra nja 5 vete.
sikur isha bere mafioz me emer. [/qb]
do maresh nej lajm te mir /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hoto, do te rraf heh :smash: :smash: ti vete i bertet te tjereve kur shpjegojne endrrat, tashi e bo vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif apo hec mo po ta falim here e pare
:kiss:

Harap sa per ty, kujdes mos merzitesh, mos besh llafe me ndonjeri. :shrug:

H

harap

Guest

po qe do e vras profesorin do e vras kete mos e diskuto.
pastaj sme ec mbare po sbera fjale me njeri.

Guest

Pershendetje helena,

sot kam enderruar sikur isha ne shtepine time:mami po pregatiste darken dhe kishte zier fiq.... :eek: :eek: :eek:Ishte nje tenxhere e madhe alumini,si ato te dikurshmet. une fillova ti pastroj keto fiqte, por mami me thoshte leri se i bej une ti shko bej ate qe duhet. :shrug: :shrug:

faleminderit,
dottessa

I love new york

Primus registratum

[qb] po qe do e vras profesorin do e vras kete mos e diskuto.
pastaj sme ec mbare po sbera fjale me njeri. [/qb]
e shef praaaaaaaaaaa
edhe thuj qe nuk t'a gjeta

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Pershendetje helena,

sot kam enderruar sikur isha ne shtepine time:mami po pregatiste darken dhe kishte zier fiq.... :eek: :eek: :eek:Ishte nje tenxhere e madhe alumini,si ato te dikurshmet. une fillova ti pastroj keto fiqte, por mami me thoshte leri se i bej une ti shko bej ate qe duhet. :shrug: :shrug:

faleminderit,
dottessa [/qb]
dittessa, interesante por une do thoja qe ti ke shume mall vajze per familjen, kjo eshte padiskutim. tenxherja eshte nje personifikim i shtepise. dhe do thoja qe nuk eshte puna qe t'e mungon vetem familja por edhe shtepia vete, gjerat e shpise, ai cepi i guzhines /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per fiqte nuk di c'te them.....te ka marre malli per fiq Maliq??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

vec per fiq sme merr malli nje mije vjet se nuk i ha fare!
:lol: :lol:
thx sweety! :kiss:

Guest

Helena nuk eshte se po dyshoja ne aftesita e tuja rrusho po puna esh qe jo gjithcka esh 100 per qind e sigurt kam zbuluar qe te tjeret na shohin ne ashtu sic e projektojme ne imazhin ndaj tyre jo sic jemi ne rrealitet /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

FIXHI USA

Primus registratum

madje neve serish enderrojme duam apo s'duam neve madje inkoshienca jone gjithmone do turbullohet ose lumturohet nga keto imazhe vizualer, cuditerisht me kaq shpirttttttt
Helena te kam derguar nje enderr ne pm se si hera e pare me vinte zor
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/smile.gif faleminderit

abs

nuk e di...

E dashur Helene

para ca kohesh pash ne enderr sikur isha e ftuar ne pallatin e mretneshes elizabet...sikur kisha veshur nje fustan te gjate te fryre nga mesi e poshte...si ato princesat... /pf/images/graemlins/tongue.gif
atje, salla ishte shume e madhe dhe kishte shume njerez...
dikush me pyeti; si ndjehesh? i thashe;- un e di se vij nga nje shtrese e thjeshte, por ktu po ndjiehem sikur kam qene gjithe jeten, dhe s me beka pershtypje, asgje te vecante s po shoh/ndiej... :devil:
paspak vjen princ charli ( ish burri i princesh djanes), me mori me vehte...
diku atje lart ne nje kuti xhami ishin nje pale kepuce...ne momentin qe do mi jepte me tha se do behesha nusja e djalit te tij...dhe desh me puthi ne buze :mad: un u largova pak e i thashe; po ti do jesh vjehrri im? c do te thote ky veprim? ai tha- cuni im eshte naiv ai s do ta marri vesht kurre... :eek: me doli gjumi...

sonte pash ne enderr cunin e tij i cili kishte rene ne dashuri me mu /pf/images/graemlins/tongue.gif
rendte pas meje e un lujsha me te ne nje keshtjelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps:po un c ne me kto njerez, s jane as sympatizantet e mije :idea:

------------------------
:wink:

alinos

Forumium maestatis

Abso shume seriozisht e ke marre karieren kohet e fundit ti, heeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. :kiss:

Helen mo gjuj se nuk fol ma :wink: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:rockband:

H

harap

Guest

Helena ka marr nje liber edhe tha nga aty lexoj edhe bej sikur shpjegoj /pf/images/graemlins/smile.gif
e kam degju nga goja e saj.

I love new york

Primus registratum

Abso I'll be back per shpjegimin, /pf/images/graemlins/smile.gif Alinos /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Harapi e di dhelpra dhe rushte

I love new york

Primus registratum

Abso, sa here qe i lexoj keto endrrat e tua, me mbushet mendja qe ti je me shume fat si rrob. nuk tallem per kete gje. seriozisht qe do te te them pothuajse te njejten gje qe te thashe heren e pare. dicka sinjifikative me shume peshe do ndodhi shpejt ne jeten tende qe edhe ka mundesi t'i kthej gjerat persmrapc por per mire. a nje dashuri (mbase martese ket here /pf/images/graemlins/wink.gif ) ose nje pune shume e mire ose nje placke shume e madhe po te vjen verdalle ty goce. ke per te me thene, mbaje mend........... :idea:
ka shume mundesi Abso qe mbase nga kjo gje e mire qe po te rrotullohet te egzistoje nje mundesi rilokimi ne ndonje vend tjeter, nuk eshte larg por shife njehere..... :wave: