ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Une kam pare nje enderr te bukur tani sa epashe dhe erdha me vrap ta shkruja se mos e harroja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isha ne nje vend dhe ishte nate po kishte vetem ca drita pak si te zbehta ishte duke aguar pra mengjes heret /pf/images/graemlins/wink.gif
isha shtrire afer dikujt fytyren sja pashe dhe sikur kishte mbaruar nje feste e madhe dhe po zhjoheshim te gjithe nga pak dhe sikur u bra gati te largohesha por nje dore me kapi dhe me terhoqi nga barku dhe me uli poshte dhe filluam te kercenim ashtu shtrire por fytyren se pashe se kush ishte kishte dh enejrez te tjere verdalle dhe te gjithe ishin te djersitur , si pergjumesh por dhe ishim aktive dhe nje lumturi e madhe i kish pushtuar te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif
kaq :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

helen

erdha prape une! me duket se fillova periudhen e enderrave.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mbreme kam pare sikur me kishin bere nje dhurate por une e mora me shume vonese dmth e kisha harruar ne dollap dhe sikur e hap mbas 3 muajsh.Sihte nje bluze portokalli me ca lulka te vockla.Po ishte e paketuar shume shume bukur.po cte shikoja bluza ishte nje cike e vogel si per bebe.une nuk e nxjerr fare nga kutia e mbyll serish dhe doja te dija se ksuh e kishte derguar!
pyes por nuk dinin te me pergjigjeshin. :shrug:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena ti mduket se si check pm-et /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
pse mi lal, mos i ka fut duret qenushi i vogel qe kam ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif prit se po i shof ihere [/qb]
eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! [/qb]
ku mi tiiiiiiiiiii nuk kisha gjo /pf/images/graemlins/frown.gif
ma co edhe njhere
:kiss: [/qb]
varja po he...
kam pa ne onderr i zyshen time qe kam pas ne 8-vjecare ke 20 vjetori..nji lefterie-lemerie i thojshim ne...
e pashe nonderr sikur me erdhi msuse ktu nsuedi ene mkapi i fryke e modhe qamet,kujtova se shpetova ne suedi kur kjo,nfakt jo vetem kjo po edhe te tjera me erdhen per msuse..
ho cer dmth kjo??!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] helen

erdha prape une! me duket se fillova periudhen e enderrave.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mbreme kam pare sikur me kishin bere nje dhurate por une e mora me shume vonese dmth e kisha harruar ne dollap dhe sikur e hap mbas 3 muajsh.Sihte nje bluze portokalli me ca lulka te vockla.Po ishte e paketuar shume shume bukur.po cte shikoja bluza ishte nje cike e vogel si per bebe.une nuk e nxjerr fare nga kutia e mbyll serish dhe doja te dija se ksuh e kishte derguar!
pyes por nuk dinin te me pergjigjeshin. :shrug: [/qb]
hmmmmmmmmmm Dott.esa lali do merzitesh pak per dicka. ka mundesi te jete nje pune muhabeti ose dicka midis teje dhe dikujt tjeter (mbase ndonje muhabet paska i harruar por ai njeriu shfaqet papritur ne nje forme. ka shume mundesi qe ti do marresh vesh dicka qe nuk do te te pelqeje per nje njeri per te cilin ti e ke pelqyer or sth. por mgjth nuk do merzitesh shume sepse already e ke kaluar si faze, thjesht mund te thuash "nga ai cfare nuk pret". ai do merzitet gjithashtu madje do ndjehet keq (ti nuk do ta marresh vesh ndjesine e tij) por ne syte e tij do i vi zorr nga vetja dhe ti del triumfatore shpirterisht. do mendohesh gjate dhe do i thuash vetes " I feel good" dhe ka shume mundesi qe ky njeriu do doje te te kontaktoje ty, nuk e di si me tel, ose comp ose rastesisht ne rruge, por ti do ndjehesh mire ne vete dhe do i thuash "thanks you don't deserve me".
let me know cfare mendon moj dhe nese dicka e ngjashme sigurisht, se tamam nuk mund te jete asnjhere do te te ndodhi. /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] t'ka kerku gjo varse florini kjo zysha ty Hoto? [/qb]
:lol: jo,ka qone zysh e mir kot me thon,po na e ka more shpirtin

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] sot... :eek:

pash ne enderr sikur po behej nate...shume njerez mbi ca kodra/male...sikur prisnin dicka,te cuditur...(paksa te friksuar)...
absi pa se po behej eklipsi , pra per pak caste do ishte errsire e plote dhe drita do te dali prap...mundohesha ti qetsoja kto njerez...ca prej tyre u rrethuan pas meje dhe mbaheshim fort te gjith bashke...(te gjithe ishim te panjohur me njeri tjetrin) :idea: :rolleyes:

helene, 50£ ke per shpjegimin :wave:

:goofy:

------------------
o man, ich spinne... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrusho, nuk e boj me leke ket pune se e kam hobby simboliken e endrrave. /pf/images/graemlins/wink.gif
Abso po te them dicka, vetem dy llafe: nje eveniment me rendesi kolosale po i afrohet jetes tende. nuk them se cfare eshte big love, pune fantastike, apo zgjidhje dokumentash, por di qe me ca veshtiresira ne fillim ti, pa e ditur je ne nje proces shume te rendesishem ne jeten tende, gati definitiv. do them kaq, nuk eshte shume e shpejte ne horizont por magnituda e kenaqesise do jete shume e madhe.
nuk po e zgjas me shume se nuk ka vend per llafe te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Player:
[qb] Une kam pare nje enderr te bukur tani sa epashe dhe erdha me vrap ta shkruja se mos e harroja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isha ne nje vend dhe ishte nate po kishte vetem ca drita pak si te zbehta ishte duke aguar pra mengjes heret /pf/images/graemlins/wink.gif
isha shtrire afer dikujt fytyren sja pashe dhe sikur kishte mbaruar nje feste e madhe dhe po zhjoheshim te gjithe nga pak dhe sikur u bra gati te largohesha por nje dore me kapi dhe me terhoqi nga barku dhe me uli poshte dhe filluam te kercenim ashtu shtrire por fytyren se pashe se kush ishte kishte dh enejrez te tjere verdalle dhe te gjithe ishin te djersitur , si pergjumesh por dhe ishim aktive dhe nje lumturi e madhe i kish pushtuar te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif
kaq :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
well ersila, nuk ka shume simbolike endrra megjithate eshte enderr e bukur. ti do ndjehesh mire per dicka qe do te te ndodhi. ka shume mundesi qe dikush (a secret admirer) te bej lojra te lexecme me ty dhe ty do te te pelqeje shume. nuk ka me shume per te treguar vecse keep in mind qe lojen mos e bej shume dangerous se ka mundesi te te leri nje shije te hidhur ne fund. cdo gje me karar if you can - mos u hidh pas castit like the moth to the light. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Hoto..........ka mundesi qe Lefterise ti ket ardh naj kalamo nga jashte shteti edhe jane duke venos qe te rrije apo te iki nga shqiperia.
nuk ka lidhjem personale me ty endrra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duto :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif ku i ke ato endrrat e bukra ti, apo ka ra truni rehat se je bo cun i mire

personazh

Valoris scriptorum

jo e lal, truni puno rehat fare.....vetem se nuk i maj men shume kto endrrat e ktyne ditve.

parmbreme pash sikur isha ne nji si tip buzedeti ku ishin ca angleze, njoni nga te cilet hedh topin ne det dhe me pas 4 syresh hidhen ne uje. mu duk sikur u ngulen ne shkemb sepse uji ishte aq i kthjellet sa dukeshin shkembinjte si ne siperfaqe.

abs

nuk e di...

rrusho, nuk e boj me leke ket pune se e kam hobby simboliken e endrrave. /pf/images/graemlins/wink.gif

ktu t dola hakut...deshta me t than ma nis numrin e kontos, po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Abso po te them dicka, vetem dy llafe: nje eveniment me rendesi kolosale po i afrohet jetes tende. nuk them se cfare eshte big love, pune fantastike, por di qe me ca veshtiresira ne fillim ti, pa e ditur je ne nje proces shume te rendesishem ne jeten tende, gati definitiv. do them kaq, nuk eshte shume e shpejte ne horizont por magnituda e kenaqesise do jete shume e madhe.
nuk po e zgjas me shume se nuk ka vend per llafe te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

ajo qe kam fshi s eshte teme me...nga kto te tjerat nuk thot absi jo! /pf/images/graemlins/wink.gif

u pa dhe puna ime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

thanx :kiss: Helene

:wave:

personazh

Valoris scriptorum

Helene simas teje ça shpjegimi ka ajo endrra klasike ku je duke fluturuar, e me pas bie ne renie te lire, terrorizohesh nga kjo ren'je e cila e ka fundin ne krevatin tend, dhe zgjohesh tere siklet?

ps: tu germu arkivat e memorjes /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

ma tregoi mua dhe po e tregoi une se me tha qe ksihte turp.

pa sikur ishte me 1 femer..(dhe vete ishte ninja)
nga shkurret e pyllit del nje monster me disa tentakula...

ato e lidhin dhe fillojne te perdhunojne femren e tij..

me pas ai lirohet dhe vret monstren... por femra kishte rene pre e helmit te tentakulave dhe vdes..
edhe 1 nate tjeter pa gje per te...

(eshte me te vertete per tu shqetesuar!!!)

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Player:
[qb] Une kam pare nje enderr te bukur tani sa epashe dhe erdha me vrap ta shkruja se mos e harroja

Isha ne nje vend dhe ishte nate po kishte vetem ca drita pak si te zbehta ishte duke aguar pra mengjes heret
isha shtrire afer dikujt fytyren sja pashe dhe sikur kishte mbaruar nje feste e madhe dhe po zhjoheshim te gjithe nga pak dhe sikur u bra gati te largohesha por nje dore me kapi dhe me terhoqi nga barku dhe me uli poshte dhe filluam te kercenim ashtu shtrire por fytyren se pashe se kush ishte kishte dh enejrez te tjere verdalle dhe te gjithe ishin te djersitur , si pergjumesh por dhe ishim aktive dhe nje lumturi e madhe i kish pushtuar te gjithe
kaq [/qb]
well ersila, nuk ka shume simbolike endrra megjithate eshte enderr e bukur. ti do ndjehesh mire per dicka qe do te te ndodhi. ka shume mundesi qe dikush (a secret admirer) te bej lojra te lexecme me ty dhe ty do te te pelqeje shume. nuk ka me shume per te treguar vecse keep in mind qe lojen mos e bej shume dangerous se ka mundesi te te leri nje shije te hidhur ne fund. cdo gje me karar if you can - mos u hidh pas castit like the moth to the light. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:
po sikur te them qe kete qe thash e krijova vet nga mendja ca do besh :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] ma tregoi mua dhe po e tregoi une se me tha qe ksihte turp.

pa sikur ishte me 1 femer..(dhe vete ishte ninja)
nga shkurret e pyllit del nje monster me disa tentakula...

ato e lidhin dhe fillojne te perdhunojne femren e tij..

me pas ai lirohet dhe vret monstren... por femra kishte rene pre e helmit te tentakulave dhe vdes..
edhe 1 nate tjeter pa gje per te...

(eshte me te vertete per tu shqetesuar!!!) [/qb]
kjo nuk po me duket shume si endrra e Putros mua, kjo ngjan me shume si endrra jote Insane :devil: . ke ndonje fantazi te tille seksuale ti me ninja girls or princess cleo type of things se kjo enderr keshtu tregon.
gjithsesi nqs ne realitet ajo femra personifikon dike qe ti njef, do jete shendoshe e mire si kokrra molles, mos ja ki hic merakun. :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

fillimisht postuar nga PLayer:
po sikur te them qe kete qe thash e krijova vet nga mendja ca do besh

nuk do them asgje rrusho se une nuk jam vene ne prove ketu. cdo gje e ka nje shpjegim, trillim a e vertete qofte. :cool:
po sigurisht qe e kam menduar edhe kete, keshtu qe no problem :thumbsup: