ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

hot

Hotgirl
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Hoti mos e vrit menjen fare...Po ste nxiu plazhi sivjet ec se te nxij une :rolleyes: [/qb]
djale ne enderr mbase se me Hotti do vi knej nga USA ne vere edhe e kena lon me shku ne Jamaica. ne fakt kemi edhe nje bilet free edhe nje krevat free ne dhome, so jemi duke vendos (nga sjellja juj) se ke do marrim me vete.
ok Hotto????[/qb]
:thumbsup: :wub: :kiss:

Petroninsja

Primus registratum

Mehalla e endrrave, cbehet kendej ndonje fantazme e bardhe duke bredhur qosheve apo ndonje engime e pazgjidhur?
Une skam pare ndonje enderr kohet e fundit pervec asaj qe thashe, po sbesoj te jete ndonje gje e keqe, i hope so.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Anyways, nje pershendetje Helen e dashtun... edhe shihena.. /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

po deshe futi nji te perseritme asaj qe ke pare dikur. megjithse me ate firmen qe ke vone, plotso ket boshllikun e endrrave /pf/images/graemlins/smile.gif

çao helene...kom pa nji rremuje te madhe ne enderr, me shume rob e shume situata kaotike e nuk i kap dot fillin endrres se mbremshme. fale kocken ksaj rradhe qe s'te futi ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Duto me rane kicat pale pale mo lal, thashe se dola ne asistence para kohe, njecik si e frikshme per nje cerr si une..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ke te drejet rrusho.
Nuk ta bastardoj temen,po edhe ti mos me bej rreklama tek tema ime se ndryshe :smash:
Po meqe ra fjala,po une marr ndonje shpjegim endrrash gratis,si kolege qe jemi!!!!!!!! [/qb]
sigurisht por vetem kolege jemi ne :smash: :eek: :wub:
une po pres te me tregosh endrren pra se po nuk pata matrjal nuk abuzoj kot une. eshte pune serioze kjo s'eshte shaka. shif i onder te bukur sonte (e ke merak vete ti /pf/images/graemlins/laugh.gif RRUSHO) dhe hajde ke Helena rrefehu dhe une te jam kuptimin simbolik te saj.
he si te duket kolego :devil:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendo te ta hudhi nje fall ty motra e ta gjej cer shqetesimi ke /pf/images/graemlins/smile.gif

helena kom pa i onderr shum te cuditshme...
sikur ishte vere ene isha tuj thon dajes ec shkojm ne plazh se du me u nxi..
ca plazhi mi me tha se shef ti qe po bi bore e.. :eek: po bite bore me verte!!!
mka zon maraku modh..cer dmth..mka njel ene menja aty..e di qe osht onderr budalle po mka kap frika..
kam hall se po mbi bore ne vere ene aq e pata une ene e nximja ime...
valle te kete lidhje me boren qe ra ktu para nja 2-3 ditesh?? :confused: [/qb]
rrusho, mos u shqeteso. nqs ne fakt e ke pare boren atehere mund te jete nje semundje e lehte ne familje, shif dajen iher, mgjth insistimi jot per plazh dhe deshira per diell dhe nxirrje tregojne qe ti je faktor pozitiv ne kalimin e semundjes por sic e thashe nuk eshte shqetesuese. gjithashtu dicka tjeter te mundon ty ne shpirt por ne fakt nuk e kerkon direk por ne menyre indirekte nga personi qe e kerkon. behu me e guximshme, mos kij siklet se do shkojme mire. GUARANTE!!!! :thumbsup:
ok lali kaq ishte kete rradhe. ene ty s'kam per t'mor lek po t'baj me hater. jo per gje por na ka dale nami tani edhe sikur jemi ato arixhofkat ke parku. pfffffffffffffff [/qb]
sa mir e ka gjet dreqi!!!
rrofsh helene se fix fare ma ke gjet..
ne per ate gjon qe e kerkoj ne menyre indirekte mire e kishe..e kerkoj me verte ate /pf/images/graemlins/smile.gif
rrofsh ene ihere :kiss: [/qb]
te thote motra ty, nuk tallem une, kjo eshte teme serioze, une harxhoj energji dhe karma qe merrem me kete pune, por thuja icik edhe atyre s'kuptojne. :smash:

I love new york

Primus registratum

Duto, vogelushja :kiss: :kiss: :wave:
no problem, next time

po ai Harapi nga ka humb :idea: :shrug:
shpresoj mos t'a ken rremby femrat tek haremi ose te jete huto mbas ndonje endrre dhe nuk po don te zgjohet :thumbsup: :wub:

H

harap

Guest

[qb] Duto, po ai Harapi nga ka humb :idea: :shrug:
shpresoj mos t'a ken rremby femrat tek haremi ose te jete huto mbas ndonje endrre dhe nuk po don te zgjohet :thumbsup: :wub: [/qb]
zemer po te shkruaj PM prandaj mos u bej merak nuk te tradhtoj me njeri.

Petroninsja

Primus registratum

Harap ????????
Busted, ke fillu me ma dredh e, anej nga chati re telef mas meje.... pu sa bote mizore.. Helena mos i beso se keshtu ma ben dhe mua, sme le rehat derisa te me shohi foton....
Ketu ka tradheti burra..... eh harap harap mbaj menjen e gojen se te mori Buna me vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

jo jo pa merak ti me helenen kam vetem amrredhenie enderrash vetem enderrojme njeri tjetrin asgje me shume.
ishalla behet enderra realitet /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
[qb] Duto, po ai Harapi nga ka humb :idea: :shrug:
shpresoj mos t'a ken rremby femrat tek haremi ose te jete huto mbas ndonje endrre dhe nuk po don te zgjohet :thumbsup: :wub: [/qb]
zemer po te shkruaj PM prandaj mos u bej merak nuk te tradhtoj me njeri. [/qb]
papapapa plasi dashnia knej
lum si una
harapi me ka xhan :wub: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Harap ????????
Busted, ke fillu me ma dredh e, anej nga chati re telef mas meje.... pu sa bote mizore.. Helena mos i beso se keshtu ma ben dhe mua, sme le rehat derisa te me shohi foton....
Ketu ka tradheti burra..... eh harap harap mbaj menjen e gojen se te mori Buna me vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ueeeeeeeeeeeeee petro
edhe mu do me m'a pa foton :smash: :smash:
ah c'paska qen nje femnist i modh ky :wub:
po mos u bej merak se ne kemi vetem mardhenje endrrash
ai qan hallin une mundohem ta lehtesoj me shpjegime dhe shpresa, you know like a private shrink.
sic boj me Dutin, ty, hotton, blendi@be, etj etjetj
harapo /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Eh Harap Harap, dole firme piramidale dhe ti....
Helena..kujdes serish , harapi eshte i gjithanshem... /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Harapo
ca do bosh tashti qe te doli boja me femnat si i tmerrshem???? hihihihi :smash: :devil: :devil: :wub:
ok ok t'a fal une s'ka gje.....pastaj Vgelushja eshte si shpirt so nuk xhelozohem une per te se e kam shoqe.
po dhe ti ku i gjete me gjujt dy shoqe o vlla?????po te ngacmojme eeeee mos u merzit :wub: :wub:

I love new york

Primus registratum

s'kam pas kualitet endrrash keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:
hajde pra vejeni trunin ne levizje, tani eshte dhe periudha qe ndrrohet edhe gjaku, duhet te jeni me aktiv te pakten neper endrra. imagjinoni c'te doni gjithshka lejohet
kjo eshte bukuria
jeni FREE si zogj, mjafton fantazi te keni. :rockband:

mostro

Putraku

[qb] s'kam pas kualitet endrrash keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif :confused: [/qb]
vallai kom pa nji treshe te fuqishme.une ti dhe nje i tret qe nuk ja zbulova dot identitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
vallai kam pa ca stile te reja,qe kur do takohemi kemi per ti vene ne shfytezim /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] s'kam pas kualitet endrrash keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif :confused: [/qb]
vallai kom pa nji treshe te fuqishme.une ti dhe nje i tret qe nuk ja zbulova dot identitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
vallai kam pa ca stile te reja,qe kur do takohemi kemi per ti vene ne shfytezim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shi dreqi sa i guximshem :smash: :devil:
e di une kush ishte AI i treti po nuk ta them dot se bohesh me turp ti. ama u kenaqem. te dy juve ishin ne forme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

edhe ketu nuk paska
fhgq124.gif
njeriu,nuk ju ve faj flihet gjume pêrtej oqeanit!!

Petroninsja

Primus registratum

Giornoooooooooooooo.......
Helena mi?
Akoma bycen koburre ti.... me rrafte pika te lodhur endrrat, duhet me e marr persiper temen se te kena me nje bar lezet...
Une propozoj tja ngarkojme Blendit meqense eshte nga kontinenti plak, si thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

ta tregoj i here enderren time une masnej me Blend plakun boni ça te doni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

...qafsh se kam kohe pa pat raport me Helenen, endrrash them!

shif ktu tashi! me nje shok timin nuk di pse gjendeshim ne nji si tip rruge me ndertesa si magazina anash. do ti qe aty na ishin ca çuna qe ne pamje te pare dukeshin si forca specjale lufte, gjysma ruse, e gjysma amerikone. me i llaf u gjendem mes dyluftimeve te ktyre kollosave. ruset qe na pikasin qe kishim shkel ne territor lufte, e na zene rrugen. aty mua se si me vje i dell gjuhe te huaj e filloj e komunikoj rusisht, biles tu u knoq me muhabet me ruset. na marrin e na fusin ne loje (lufta me i llaf ishte thjesht ajo qe quhet "war game") e tu u perpjek me eliminu kundershatrin. rregullat ishin te tilla: duhet te eliminoje te tere antaret kundershtare, por eliminimi duhet te behej ne menyre te tille qe ti kapje te gjithe sebashku, dhe mos te pushoje batarene e automatikut nga njeri kundershtar tek tjetri. si perfundim, kta perdornin edhe helikoptere, dhe edhi nje pike kur na zune rreze nje muri, por mitraljeri i helikopterit arriti te qellonte vetem disa nga ne, dhe si rrjedhoje, fituam ne :confused: . lomsh hesapi.... me pas si shok te vjeter, hipem ne tarracen e nje si tip kulle, e cila kish formen e nje gote te madhe shkembi. kur papritur, kjo kulle filloi te lekundej, dhe kuptova qe ishte nje lloj karuzeli gjigant, qe te ngrinte shume metra nga toka. ama adrenalina ne gjak, ishte ne maksimum. kulla jone i afrohej tmerresisht disa kollonave prej guri, por asnjehere nuk i prekte, gje qe e shtonte qejfin.

endrra me vazhdoi me disa fragmente te tjera, ku une kapa me grushta nje djale, qe me kish hedhur tim ate pertoke, nga nje grumbull i madh me depozita alumini e me mbajtes te ngjashem lengjesh, dhe tim ate per pak e shtypi autobuzi :confused:

ho i her Helenke /pf/images/graemlins/smile.gif