Guest
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
kam pare ne enderr sikur dikush me dergoi nje sms dhe me uroj vetem naten!

kam pare ne enderr sikur dikush me dergoi nje sms dhe me uroj vetem naten!

mos te kane ardhur ato??Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Kam pare nje enderr te llahtarshme, sikur filluan te me binin dhembet me rradhe, dhe perfundova te kisha kica si te kalamojve, pastaj kjo procedure e shoqeruar me gjak, qe ma ka peshtiros keq fare...
Mesa di une, eshte shume shume keq, ndoshta dhe vdekje, por shfaqja e gjakut mos valle ta kete prishur??
Helen Of Troy ose Harapi, me tregoni se sdo me ze gjumi sonte....
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
Ah ..jo-jo...Gabohesh yll /pf/images/graemlins/wink.gif Vogelushet gjithmone enderrojne il principe azzuro /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o vogelushe te kam thene sjane endrrat per femi . [/qb]
:smash: cin shan ti e??!!!Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mos u merrni me Helenen se eshte si ato gaxhiet te Parku Rinia para ca kohesh,qe thoshin < hajde te te hudhi nje fall motra ty > [/qb]
o rrush :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]:smash: cin shan ti e??!!!Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mos u merrni me Helenen se eshte si ato gaxhiet te Parku Rinia para ca kohesh,qe thoshin < hajde te te hudhi nje fall motra ty > [/qb]
fallin e hudhsha una ene me orar ke shpia..ajo shpjegote ondrrat prap me orar ke shpia vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
a do vish ke shpia ime ti ta hudh nej fall motra??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]