ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

kam pare ne enderr sikur dikush me dergoi nje sms dhe me uroj vetem naten!

:confused:

H

harap

Guest

Dott.ese ti shko ke ndonje doktor urgjent se po shef endrra me sy hapur me duket.

HELEN mund te te tregoj nje enderr ne PM ? se kam turp ta them ketej.si thua ti? /pf/images/graemlins/smile.gif
e di qe po do thuash se je njeri i mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Kam pare nje enderr te llahtarshme, sikur filluan te me binin dhembet me rradhe, dhe perfundova te kisha kica si te kalamojve, pastaj kjo procedure e shoqeruar me gjak, qe ma ka peshtiros keq fare...
Mesa di une, eshte shume shume keq, ndoshta dhe vdekje, por shfaqja e gjakut mos valle ta kete prishur??
Helen Of Troy ose Harapi, me tregoni se sdo me ze gjumi sonte....
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Kam pare nje enderr te llahtarshme, sikur filluan te me binin dhembet me rradhe, dhe perfundova te kisha kica si te kalamojve, pastaj kjo procedure e shoqeruar me gjak, qe ma ka peshtiros keq fare...
Mesa di une, eshte shume shume keq, ndoshta dhe vdekje, por shfaqja e gjakut mos valle ta kete prishur??
Helen Of Troy ose Harapi, me tregoni se sdo me ze gjumi sonte....
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
mos te kane ardhur ato??

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HaRaP:
e ndiej vetne shume te fyer se nuk e kam zakon te genjej .
""o zot o zot"" :wub:
Une helenes i thashe qe me pelqen shume nga menyra e te arsyetuarit, por siç e shef edhe ajo une po vuaj . ""pupupupupupupu""
nuk arrij te merrem me ate qe pelqej.me duket se jeta ime eshte enderr. ""do kesh pi nejcik se ska mundsi""
hotgirl me thuaj shpejt ku e do puthjen??dhe me cfare force e do /pf/images/graemlins/smile.gif ""ne fakt desha me te kafshu--e lejon ti??""
jeni te dyja shume te mira me te vertet. ""booo ca mashtrusi me nene""
psh ca dua te them me gjithe keto qe kam thene nqs di ""do me bo naj pisllek ti se ska munci :wub: :smash: ""
sqarime: ("")-jane komentet e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Jo Harap sme kane ardhur ato...
Lerja endrren me mire Helenes se di sja ditke kuptimin.... :mad:

H

harap

Guest

o vogelushe te kam thene sjane endrrat per femi .

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o vogelushe te kam thene sjane endrrat per femi . [/qb]
Ah ..jo-jo...Gabohesh yll /pf/images/graemlins/wink.gif Vogelushet gjithmone enderrojne il principe azzuro /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Mos u merrni me Helenen se eshte si ato gaxhiet te Parku Rinia para ca kohesh,qe thoshin < hajde te te hudhi nje fall motra ty >

Petroninsja

Primus registratum

U shtjellua puna e enderres sime u be lemsh fare...
Une jam ne hall se kam pare enderr te keqe juve me flisni per princa te kalter...
As qe enderroj per te, dikur po, kurse tani eshte bere si puna e atij gogolit... pa shije.... /pf/images/graemlins/frown.gif
Helen pres shpjegimin e enderres une se sme ze gjumi... :shrug: :sleep:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mos u merrni me Helenen se eshte si ato gaxhiet te Parku Rinia para ca kohesh,qe thoshin &lt; hajde te te hudhi nje fall motra ty &gt; [/qb]
:smash: cin shan ti e??!!!
fallin e hudhsha una ene me orar ke shpia..ajo shpjegote ondrrat prap me orar ke shpia vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
a do vish ke shpia ime ti ta hudh nej fall motra??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

do rokthehem e do ju marr te gjitheve nje per nje. (shpjegimin e endrrave e kisha fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ). mos u dekurajoni se kam pas ca provime te veshtira, por menjen e kam ke ju!!!!!!!! :kiss: :kiss:
ju premtoj shpjegime interesante per ato qe kane ondrra t'bukra. edhe m'kan ardh ca te rinj ke kjo tema qe i pershendes vecanerisht, ndersa te vjetrit, e dine vete ata :kiss: :kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mos u merrni me Helenen se eshte si ato gaxhiet te Parku Rinia para ca kohesh,qe thoshin &lt; hajde te te hudhi nje fall motra ty &gt; [/qb]
:smash: cin shan ti e??!!!
fallin e hudhsha una ene me orar ke shpia..ajo shpjegote ondrrat prap me orar ke shpia vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
a do vish ke shpia ime ti ta hudh nej fall motra??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o rrush :kiss: :kiss:
ti ke shpjegim special /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

e pra hajde shpejt se kam dite qe kam bere pytjen.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po une qe shoh enderra tere naten. Kete e di shume mire, por kur zgjohem ne mengjes...asgje s'mbaj mend.... Bho!!!!

Ca dmth kjo?

H

harap

Guest

keq e ke punen /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Edhe une pashe nje enderr sot ne mengjes por me vjen turp ta tregoj /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif