Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
ta tregoj i here enderren time une masnej me Blend plakun boni ça te doni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
...qafsh se kam kohe pa pat raport me Helenen, endrrash them!
shif ktu tashi! me nje shok timin nuk di pse gjendeshim ne nji si tip rruge me ndertesa si magazina anash. do ti qe aty na ishin ca çuna qe ne pamje te pare dukeshin si forca specjale lufte, gjysma ruse, e gjysma amerikone. me i llaf u gjendem mes dyluftimeve te ktyre kollosave. ruset qe na pikasin qe kishim shkel ne territor lufte, e na zene rrugen. aty mua se si me vje i dell gjuhe te huaj e filloj e komunikoj rusisht, biles tu u knoq me muhabet me ruset. na marrin e na fusin ne loje (lufta me i llaf ishte thjesht ajo qe quhet "war game") e tu u perpjek me eliminu kundershatrin. rregullat ishin te tilla: duhet te eliminoje te tere antaret kundershtare, por eliminimi duhet te behej ne menyre te tille qe ti kapje te gjithe sebashku, dhe mos te pushoje batarene e automatikut nga njeri kundershtar tek tjetri. si perfundim, kta perdornin edhe helikoptere, dhe edhi nje pike kur na zune rreze nje muri, por mitraljeri i helikopterit arriti te qellonte vetem disa nga ne, dhe si rrjedhoje, fituam ne

. lomsh hesapi.... me pas si shok te vjeter, hipem ne tarracen e nje si tip kulle, e cila kish formen e nje gote te madhe shkembi. kur papritur, kjo kulle filloi te lekundej, dhe kuptova qe ishte nje lloj karuzeli gjigant, qe te ngrinte shume metra nga toka. ama adrenalina ne gjak, ishte ne maksimum. kulla jone i afrohej tmerresisht disa kollonave prej guri, por asnjehere nuk i prekte, gje qe e shtonte qejfin.
endrra me vazhdoi me disa fragmente te tjera, ku une kapa me grushta nje djale, qe me kish hedhur tim ate pertoke, nga nje grumbull i madh me depozita alumini e me mbajtes te ngjashem lengjesh, dhe tim ate per pak e shtypi autobuzi
ho i her Helenke /pf/images/graemlins/smile.gif