Elektorati i Bushit, te jete e vertete?

Elektorati i Bushit, te jete e vertete?

Cfare lidhje ka midis IQ (Treguesit te inteligjences) dhe kandidatit per President?
+++++++++++++

Stupid people love Bush

=============
New study shows correlation between decline of IQ and rise of GOP
==========================

"Stupid people love Bush" new study proves According to the prestigious Southern California think tank, The Gluton Group, stupid people prefer President George W Bush over Senator John Kerry by a 4-to-1 margin. As Chief Resident Dr. Louis Friend characterized the results of the research, "the less intelligent you are, the more you like Bush." This landmark study, conducted over a 5 month period, involved 2400 likely voters bridging all economic stratas in the 17 states generally considered up for grabs on November 2nd. Participants were tested for intelligence, then asked to fill out a 12 page series of questions involving the Presidential candidates with results released earlier this week.

The consensus: the higher the IQ, the less people trust Bush and respect the job his administration has done. The lower the IQ, the more people admire his steadfastness. "It was pretty much a slam dunk. There's no nice way to say this. Dumb people like him. They think his unwavering nature is a positive personality trait. They even venerate him for never admitting mistakes, even when he's wrong. On the other hand, smart people think he's a lying bully. I mean, c'mon, you have a deserter accusing a decorated veteran of treason. Who's going to buy that besides stupid people?"

Preliminary results:
IQ Above 140: Kerry 80%, Bush 20%.
120-140: Kerry 65%, Bush 35%.
100-120: Kerry 54%, Bush 46%.
80-100: Bush 54%, Kerry 46%.
60-80: Bush 60%, Kerry 15%, Dale Earnhardt Jr. 25%.

Apparently Bush's good-evil, black-white philosophy resonates on an inverse relationship with higher education, whereas it became evident over the period of analysis that John Kerry's nuanced arguments are only understood by people who paid attention in any class above the 5th grade.

Doctor Friend elaborated: "It has to do with intellectual curiosity. Folks see Bush in front of a stream talking about the environment and they assume he's in favor of it, even though if you read his legislation, I'd be surprised to hear him endorse shade. This also explains why Bush gets away with pretending he doesn't know how the Senate works, allowing him to call Kerry a flip-flopper."

Friend released evidence that this type of disconnect exists across the board: education, foreign policy, the economy, post 9-11 security response and State Dinner entertainment choices. Also discovered was a direct correlation between the number of preset Country Western stations on car radios and Bush's approval rating. Dr. Friend attributes this phenomena to the simplicity inherent in the messages indigenous to both. Classical music listeners were preponderantly Kerry supporters, but surprisingly, on heavy metal, the two split down the middle.

Spotting a trend, Friend cautioned, "Because of the deterioration in public education, larger and larger segments of the population are creeping downward IQ-wise, cementing the hold Republicans have on the electorate." However, if the election were held today, Bush would hold a lead of 52-48 in the popular vote, but would be virtually tied in the Electoral College, which Bush supporters argue against because the word College angers them. When contacted, a Kerry spokesman just chuckled. No Bush spokesperson was made available for comment. It was also found that Ralph Nader supporters were the brightest of all political proponents tested, but Dr. Friend dismissed them as "too smart for their own good."

109UV

Primus registratum
Re: Elektorati i Bushit, te jete e vertete?

truth, leri keta te dy se jane cift, prandaj dhe ja mbeshtesin njeri-tjetrit me mirekuptim te plote.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ah Truth! Po më lodh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Se ç'arsye kanë patur ata amerikanë që kanë votuar për Bush unë nuk e di dhe as dua ta di. Kjo që thua ti thekson më tepër injorancën e tyre. Mungesa e analizimit të pasojave quhet injorancë ose paaftësi gjykimi (kjo e fundit është disi më e rëndë).
Përsa i përket asaj që thotë Antares mos u shqetëso pasi ai thotë që të kuptoni ju pro-amerikanët (kupto politikën) se ç'ka bërë SH.B.A në vendet ku ka ndërhyrë. Ai jua servir tek dera e shtëpisë atë që ndodh nëpër botë. Mos ki frikë edhe njëherë sepse nuk është Antares rreziku në këtë mes.
Megjithatë, faleminderit për këshillën.
I ftohti Truth të bën të mendosh. Çuditërisht njerëzimi ka avancur në pjesët më veriore të globit (teoria e evolucionit kërkon që nga nevoja njeriu të punojë më shumë. Në Veri ka më pak kështu që duhet punuar më shumë /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Truth_Matters

Primus registratum

Se ç'arsye kanë patur ata amerikanë që kanë votuar për Bush unë nuk e di dhe as dua ta di. Kjo që thua ti thekson më tepër injorancën e tyre.
O Kondra, po a e lexon cfare ke shkruar te shkreten? Nuk e di dhe s'me intereson per cfare arsye kane votuar ata, por ata jane injorante!!!!!!!!! Hadje mere vesh ti kete?

Ata more djale, e dine pse kane votuar, po sepse nuk e di ti, kjo s'i ben ata injorante, kjo te ben ty injorant, ndaj arsyeve te tyre!

Jo vetem kaq, por kur s'i di as arsyet pse kane votuar per te, kush te jep ty te drejten ti quash injorante?

Përsa i përket asaj që thotë Antares mos u shqetëso pasi ai thotë që të kuptoni ju pro-amerikanët (kupto politikën) se ç'ka bërë SH.B.A në vendet ku ka ndërhyrë. Ai jua servir tek dera e shtëpisë atë që ndodh nëpër botë. Mos ki frikë edhe njëherë sepse nuk është Antares rreziku në këtë mes.
Mund te mundohesh ta krehesh sa te duash thenien e Antares, apo ti vesh cdo lloj buzekuqi, ajo eshte thenie dhe qendrim i shemtuar. C'faj kishin ata 3000 veta se cfare politike ben shteti amerikan? Cilit nga ata i rrihte per politiken? Ata po shikonin punen e tyre.

Pastaj, nuk ju degjuam juve anti-amerikaneve (kupto politiken) te ankoheshit gje per politiken ndaj shqiptareve, faktin qe u hapi dyert, u (na) dha pune, shkolle, dokumenta, trajtim te barabarte me te tjeret si njerez, jo sic trajtohen ne vende te tjera te botes. Pse s'u ankuat per kete? Pse s'u ankuat kur "amerika e keqe kristiane" mbrojti "muslimanet kosovare" nga serbet, megjithese patjeter qe Antares & Co i dine mire interesat qe Amerika pati nga lufta ne Kosove!!!!! :confused:

Dhe te thuash se "mire ja beri Ladeni 3000 Amerikaneve qe vdiqen" nuk mund te hahet ne asnje lloj konteksti, keshtu qe mos e zbukuro kot ate thenie.

I ftohti Truth të bën të mendosh. Çuditërisht njerëzimi ka avancur në pjesët më veriore të globit (teoria e evolucionit kërkon që nga nevoja njeriu të punojë më shumë. Në Veri ka më pak kështu që duhet punuar më shumë ).
Eh, ndoshta, por ka nje kufi besoj, ku i ftohti i madh i ngrin ato te shkreta qeliza. Ndoshta ne Kanada eshte faza-faza, pasi kur vjen ndonjehere edhe deri ketej ne Florida ato rrymat nga Kanadaja, mendoj, "bo, sa ftohte", si ja bejne ata te shkretet andej! Po ja, ata te shkretet shkruajne gjera te tilla ne AF! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani e mora vesh!

antares

Primus registratum

AnaBlue! me respekt dua te te kujtoj qe po te kishe amrre mundimin te lexoje pak me siper (2-3 postime) do gjeje dhe kete shprehje te individit ne fjale:
=============================
Kjo si teme eshte idiote fare dhe tregon sa te ulet e ka IQ-ne ai qe e ka hapur kete per diskutim.
==============================
Tani pse kur une them (pas tij) te njejten gje quhet ofendim?
AnaBlue! Ka nje standart ketu apo si gjykimi i amerikaneve kur ata veasin 3000 ----> krim i tmerrshem, kur ne vrasim 100 000------> humanizem anglo sakson!
A mund te me japesh jne liste me anetare qe nuk duhet ti kundershtoj?
Nese do t'ja kisha thene Amarit kete a do kishe reaguar?

109UV

Primus registratum

hej ahrab, bota do behet e gjitha anglo-saksone...ahrabet jane te humbur ne kete beteje.

antares

Primus registratum

Me vjen keq qe tema ka marre nje drejtim jo shume konstruktiv mbas hapjes provokative (e botuar nga vete shtypi amerikan) mbi ceshtjen e IQ!
Personalisht nuk besoj se eshte kaq e thjeshte: per Bushin akne votuar 2 kategori a) njerez pa kurrfare normash morale e me xhepin shume te kripur dhe IQ te larte. b) Leckamane (sipas standartit amerikan) Joi i zakonshem varfanjake me IQ te ulet.
Te paret jane pakica 1-2% prandaj nuk kane ndonje peshe ne kuptimin statistik. Te dytet jane shumica (e dini polarizimin e shoqerise) qe jane kondicionuar si qente e Pavllovit qe ne lindje te besojne mitet e propagandes Janki
1) Qeveria punon per popullin
2) Qeveria thote gjithmone te verteten
3)Po te punosh shume dhe rencde shperblehesh (endrra amerikane)
4) Ne (amerikanet) jemi njerzit me te lire, me te zgjuar, me te mire, me humane, dhe me bujare ne planet
5) Te gjithe te tjeret qe na kritikojne jane ose antiamerikane tradhetare (armiku i brendshem), ose "xheloze" per arritjet tona (armoku i jashtem)
6) Kullat u goditen nga 19 arabe fanatike
7) Sadami pati lidhje me ta
8) Sadami kishte bomba atomike dhe WMD te tjera
9) U gjeten ne Irak WMD!
etj etj etj
Tani cmund te gjykohet me teper kur shumica e popullates i beson pa i kaluar ne filter kritik keto brockulla! Ceshtja eshte si e thashe atyre filtri u eshte atrofizuar qe ne lindje! Veper e atij 1-2 % me IQ te larte!
Eshte dicka deri diku e ngjashme me votimet pas 1997 ne Shqiperi, asnje njeri me 2 pare mend ne koke nuk besonte se Nanoaja do rikthente 100% paret e piramidave, por perseri shumica votoi per te (sigurisht kishte dhe Dushk).
Pra mendoj se nuk eshte ceshtje thjesht IQ! Edhe nje njeriu me IQ = 150 po ti krijosh bindje te gabuara dhe ti japapesh fakte te shtremberuara detyrimisht (sipas ligjeve elementare te logjikes) do dale ne konkluzione te gabuara!
Ketu kemi te bejme me nje lavazh truri ne permasa gjigande dhe IQ luan pak rol! Kryesore jane instinktet reptiliane brenda cdo individi -frika, -zilia, -cmira shtoi pastaj edhe karakteristikat si komb dhe cdo gje behet e qarte!
Cili shtet i civilizuar ka aplikuar lincimet deri 40-50 vjet perpara si argetime per pikniqe?

109UV

Primus registratum

ahrab, si thua ti, ata 19 ahrabe, nuk ishin fanatike? Ti si ahrab qe je, trashegon ne gen mosbesimin ndaj qeverise, fiseve te tjera, etj etj. Ti si ahrab qe je, ke ne gen mashtrimin, mungesen e sinqeritetit, mungesen e nderit, mungesen e beses. Ti si ahrab qe je, nuk ke mundesi te ndertosh shtet, demokraci, apo nje shtet te drejte. Ti si ahrab qe je, dhe qe shqiptaret qe kane qene vezire e kane ditur mire, i nenshtrohesh vecse dhunes, dhe jo logjikes.

Prandaj, ahrabet jane nje turme keqdashese qe u duhet dhene drejtim.

Truth_Matters

Primus registratum

Me vjen keq qe tema ka marre nje drejtim jo shume konstruktiv...
Vertete e? Me fal po ti qe e hape kete teme, cfare drejtimi konstruktiv prisje?

Ti i quan mite, brockulla dhe qente e Pavllovit ata qe besojne se "6) Kullat u goditen nga 19 arabe fanatike", dhe na vjen e flet per "drejtim jo shume konstruktiv"?!!!

Cfare t'u duken ty ata Antares "19 arabe engjej"? Mos je gje vellai i Dawa-Caller ti? Jo per ndonje gje, po me duket se i merrni mesimet te dy nga te njejtet grup arabesh, qe mesa duket jane po aq engjellore sa edhe ata te kullave!

Ah, harrova! Me siguri do kene qene cifute ata te 19-te! Patjeter, si s'me shkoi mendja! Kush mund ta kete tjeter fajin pervec cifuteve!

Edhe vjen dhe na flet ketu pastaj per "brainwashing nga jankite"! Brainwashing te pakten presupozon se ke tru. Cudi si e nderrove pllaken kaq shpejt se ne fillim na the qe Ladeni ja beri mire atyre 3000 vetave qe vdiqen tek kullat, tani po e mohon qe e bene arabet? Si eshte puna, nderrove partine?

antares

Primus registratum

Jo mor "Truth", une nuk kam levizur nga asgje qe kam thene! Une me saktesi sigurisht nuk e di se kush i rezoi kullat po mund te them qe sigurisht nuk ishin ata 19 arabet apo Bini! Sa per cifutet, mos u habit shume po futju studimit te historise dhe do mesosh shume gjera!
Ketu nuk eshte forumi i historise po roli i cifuteve ne futjen e Amerikes ne dy Luftra Boterore (kunder vullnetit te shumices se popullsise) eshte fakt i njohur. A ke degjuar gje per "Lavon Affair"? Bej nje kerkim, po deshe te jap edhe une nje dore. Po per luftanijen Liberty? Po per tentativen e vrasjes se Ambasadorit amerikan ne Bejrut?
E pra kjo eshte vetem maja e ajzbergut, dhe para se te na ofendosh inteligjencen me teorine konspirative se 19 arabe qe nuk ju jepnin dot as kamionave na paskan pilotuar avionet gjigande te pasagjereve dhe "harruan" Kuranet ne mikrobuz, pasi kishin kaluar naten ne nje klub Stripeese duke u dendur ne wisky. Si pak myslimane keto sjellje per ca njerez qe do dilnin para Allahut te nesermen apo jo!
Ti do thuash se Bini ishte aq i fuqishem sa i dha urdher interceptoreve qe ate mengjez te mos kryenin veprimin (rrezimin e avioneve) standart te programuar prej shume vitesh pikerisht per situata te tilla!
Etj Etj
Mua me vjen keq per ata 3000 te vdekur tek kullat po me vjen 100 000/3000= 33 here me keq edhe per ata irakene (apo Irakeze si thote Oroshi) qe u cliruan nga e vetmla pasuri qe kishin....jeta!
Kie kete keshille nga une se do te te ndihmoje ne jete: Sa here gjendesh para nje problemi apo misteri shiko se kush perfiton (90% te rasteve ai eshte fajtori).

109UV

Primus registratum

kjo urrejtje patologjike ndaj cifuteve meriton vetem nje pergjigje, pushtimin e botes nga cifutet. gjithe bota e qyteteruar kontrollohet nga cifutet. sapo te zhvillohen njecike dhe keta shpellaret dhe do i dorezohen vrullit te pandalshem cifut.

109UV

Primus registratum

brenda 5 vjetesh dhe ti do shetisesh me kabala ne dore o ahrab..

OROSHI

Primus registratum

Hahahahaha,Antares dalngadale po m'a mbush mendjen ky 109UV qe ti:jo vetem qe je kontra-amerikan por qe je edhe nje pro Arab(dy te keqija bashke nuk t'i duroj plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ),degjo,nqs Hebrenjte jane kaq te zote dhe te zgjuar,atehere cfare ne ka mbetur neve te bejme???Le te mundohemi qe t'i bejm miq te Shqiptareve,te pakten per interesat tona kombetare!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Hahahahaha,Antares dalngadale po m'a mbush mendjen ky 109UV qe ti:jo vetem qe je kontra-amerikan por qe je edhe nje pro Arab(dy te keqija bashke nuk t'i duroj plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ),degjo,nqs Hebrenjte jane kaq te zote dhe te zgjuar,atehere cfare ne ka mbetur neve te bejme???Le te mundohemi qe t'i bejm miq te Shqiptareve,te pakten per interesat tona kombetare!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O rrusho, ti mund të mundohesh t'i bësh miq çifutët po deri tani çifutët nuk kanë patur asnjë mik :idea: ! Kështu që rrezikon të përdoresh dhe të hidhesh si plehrë më pas nga çifutët. Dita-ditës po bindem që duhet formuar një koalicion ndërkombëtar anti-çifut i cili të sigurohet që çifutët të dënohen për krimet e tyre (nuk e di sa çifutë do mbeteshin gjallë për të përparuar Izraelin)!

antares

Primus registratum

Kondra! Veshtire se do shpetonte ndonje gjalle! Po ti qenke me i pameshirshmi ketu! :lol: :lol:

Verizion

Primus registratum

LOL those jew guys , i like them and i hate them at the same time :goofy:

mon

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Hahahahaha,Antares dalngadale po m'a mbush mendjen ky 109UV qe ti:jo vetem qe je kontra-amerikan por qe je edhe nje pro Arab(dy te keqija bashke nuk t'i duroj plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ),degjo,nqs Hebrenjte jane kaq te zote dhe te zgjuar,atehere cfare ne ka mbetur neve te bejme???Le te mundohemi qe t'i bejm miq te Shqiptareve,te pakten per interesat tona kombetare!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jepi orosh se boll ja thithem amerikes e greqise e italise e kujt mundem. TAshi vetem izraeli na kish met pa ia thith iher. (nuk kam gjo kunder cifuteve, vetem urrej fashizmin.)

HAJDE DINJITET I KOMBIT HAJDE!!!!

A je ne vete o toc, merre vesh njehere e mire se ka njerez me dinjitet ne shqiperi, pavaresisht se jane te varfer, shqiptaret nuk jane te gjithe si puna jote, dhe nuk ia shesin b..... dreqit.

Ti me mire te kishe lind ne mesjete se do kishe qene me i lutmur. Gjithsesi sa te kesh bushin ti i lumtur do jesh e keshtu si eshte bo puna po kthehemi dhe njehere ne mesjete.

OROSHI

Primus registratum

Na leni naj qifut per be ju dy gjeneralat /pf/images/graemlins/laugh.gif

mon

Primus registratum

TOC mbete o njeri!!!!
Nejse perderisa ke qejf bushin s'ke si te jesh ndryshe.

Di gje kush eshte GEORGE ORWELL???
Po "fahrenheit 451 " di gje ca eshte?
Po aq i trashe paske qene sa ne mes te europes mos te dish akoma se ca do te thote te jesh njeri...

ilirjan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Pse Lir, amerikanët e tjerë janë të pisët? Anglo-saksonët siç i quan ti, janë një nga pjesët më konservatore të shoqërisë botërore. Ata janë akoma nën diktatin e kishës dhe si besimtarë të mirë që janë e japin me shpirt të pastër bekimin e tyre për të zhdukur krijesat e Zotit! :shrug:
Shpresoj se ke dash me thënë tjetër gjë! [/qb][/
QUOTE]

Jo s,kam dash me thane tjeter gjo, Aglosaksonet e ndjejne veten ndryshe nga te tjeret dhe zor ti japin voten ndonjerit qe nuk i ngjan FIZIKISHT.
Sa per FENE ata nuk e rrujne shume, sepse do ja kishin dhone voten ndonje ZEZAKU me FE Evangjeliste (Protestante).

Pjesa me konservatore e shoqerise boterore jane popujt ISLAMIKE (te cilet jane kundra zhvillimit) , ne KURAN thuhet: " Token leje ashtu sic ta lane te paret"
Ndersa ku ka SHKEL koma e Anglezit ka zhvillim , ekonomik, shkencor,kulturor, etj. shiko; Amerika,Kanada,Australi,Afrike e Jugut.

Pastaj nuk e kuptoj pse barazon Konservaroret me te KEQEN dhe perparimtaret me te MIREN.

"Zot,familje,komb" kjo eshte motoja e konservatoreve.