Elbasani

olti

Neo
Re: Elbasani

Un' nuk u mburra, vetem tregova kete fakt te vecante per Elbasanin :rolleyes:

Sidoqofte nuk eshte pamje e keqe kur behet vallja dhe ka aq shume para si fillhet te hidhen ne mes te rrethit ku dhe krijohet nje mal me pare; aty merr kuptim te vertete shprehja "mal me pare" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjeja e vetme qe nuk me pelqeu mu' kur isha para tre muajsh ishte lejimi i makinave te kalojne neper bulevard gjate orarit te xhiros :wink: :shrug:

Po ha i her ca na thoni? Ca bahet ane na Elbasani imena? /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MisSeD:
[qb] :eek: I paske fiksim arabet ti cuno! :wink: [/qb]
Ja nje pershtypje e imja per myslymanet e Elbasanit (kam jetuar atje 2-3 vjet): Talibani i Shqiperise eshte Elbasani!

alinos

Forumium maestatis

Kadal Zoti Hije se po na fut t'gjitheve ne nje thes, e un vi i cik si tip i gjere e s'me nxe /pf/images/graemlins/wink.gif

Neo,
ka Elbasani makinat kalojne ne trotuar ende, po duke fillu nga Kristoforidhi e marrin kthesen djathtas (po te jesh ne makine). Vetem ne ate fraksion te bulevardit dhe me duket per arsye te shendosha!
Sot dhe dje ka ba shume ftohte, po kjo s'i ka pengu te rinjte t'ju shkoje djersa neper ulluk nga sikleti i konkurseve...

XXL

Primus registratum

Po, i kam fiksim ngaqe i urrej! Bota do ishte shume me e mire, me e qete dhe me e qyteteruar nese arabet do te zhdukeshin! Dhe me vjen turp qe vendi im ka disa gjera te perbashketa me ata.
E dini, psh qe fjale te tilla si QEMER, ESMERE, PAPUçE,SHERBET jane arabe?
Ne i perkasim Europes (apo te pakten kjo eshte endrra ime) prandaj duhet t'i rrime larg çdo gjeje arabe.

Ps: nuk eshte e vertete qe Elbasani eshte me myslimani ne Shiperi: rekordin e mban Kavaja! :lol: :lol: :lol:

XXL

Primus registratum

Ah, se harrova: Ti alinos jeton ne Elbasan? Beji t'fala nga ana ime kalase, se vetem Zoti e di sa me ka marre malli!

olti

Neo

Do ishte mire t'i leme per diku tjeter keto shfryrjet dhe mendimet mbi rraca te tjera e ku e di un' sa ma!

olti

Neo

11.gif

12.gif

13.gif

jonida haka

Primus registratum

e mor alinos ato konkurset na e moren shpirtin..elbasani eshte ndare ne dy qytete tani njera kalaja e pjesa tjeter ajo qe ngelet...
keto qe po permendin ato dasmat e shekullit te kaluar ketu ne el duket se sa kohe kane pa ardhur...nejse byeeee ju pershendes nga el qe vetem me shi ka qene keto dite.... :wave:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga XXL:
[qb]
Po, i kam fiksim ngaqe i urrej! Bota do ishte shume me e mire, me e qete dhe me e qyteteruar nese arabet do te zhdukeshin! Dhe me vjen turp qe vendi im ka disa gjera te perbashketa me ata.
E dini, psh qe fjale te tilla si QEMER, ESMERE, PAPUçE,SHERBET jane arabe?
Ne i perkasim Europes (apo te pakten kjo eshte endrra ime) prandaj duhet t'i rrime larg çdo gjeje arabe.

Ps: nuk eshte e vertete qe Elbasani eshte me myslimani ne Shiperi: rekordin e mban Kavaja! :lol: :lol: :lol: [/qb]
Paske qene tu thu krahun cuno!

Albinos

Primus registratum

E Merkure, 17 Shtator 2003
gazeta "koha jone"

PER 100 EURO I HIQET SHPRETKA :eek: :eek:

Besim Dybeli

<ul type="square">
[*]Elbasan
[/list]
- Policia greke ushtron dhune te eger ndaj emigranteve shqiptare. Tre emigrante nga rrethi i <ul type="square">
[*]Elbasanit
[/list]
kane provuar torturat me cnjerezore te policise greke. Sikur te mos nopeshin me kamxhiket dhe goditjet me shkelma mbi trupat e tre emigranteve, uniformat blu te policise greke, anetare e KE-se, u kane grabitur emigranteve shqiptare edhe sasite e parave te fituara me gjak ne shtetin helen. Ngjarja e dhimbshme ka ndodhur pak kilometra larg kufirit shqiptar me Greqine, ku pre e racizmit grek kane rene tre emigrante nga rrethi i <ul type="square">
[*]Elbasanit
[/list]
. Ligor Halili bashke me te vellane, Qemalin, dhe nje qytetar nga <ul type="square">
[*]Elbasani
[/list]
, Rrahman Pashollari, kane provuar mbi trupin e tyre 6 ore tortura, njerit prej te cileve i eshte ndare shpretka ne kater pjese. I sapodale nga operacioni, Ligor Halili nga Zavalina e <ul type="square">
[*]Elbasanit
[/list]
, 30 kilometra larg ketij te fundit, pohon: "Ishim tre shoke emigrante nga <ul type="square">
[*]Elbasani
[/list]
qe punonim perkohesisht ne Greqi, ne qytezen Kalithe. Pronari ku punonim, per mungese te vendeve te punes, na kishte dhene 10 dite leje per t’u kthyer prane familjeve tona ne Shqiperi, duke na sugjeruar qe te ktheheshim serish pas lejes provizore. Ndersa ktheheshim, dhe dokumentet ishin ne proces, policia greke na ndalon dhe pa na pyetur fare, na prangos duke na rrahur si te ishim kafshe dhe jo njerez. Duke mos na dhene asnjelloj ndihme, na nxjerrin pas 24 oresh, pasi na kishin marre nga 100 euro, na percjellin per ne kufirin shqiptar. Fatmiresisht, mua me merr vellai ne krah dhe shoku nga Elbasani, Rrahmani, qe me sollen pa ndjenja ketu ku me shihni, ne spitalin kirurgjikal te qytetit te <ul type="square">
[*]Elbasanit"
[/list]
. Ligori eshte shtruar dje ne mbremje direkt ne sallen e reanimacionit te ketij spitali. Mjeket kane bere nje nderhyrje direkte duke i eksploruar nje operacion te veshtire ne shpretke. Sipas mjekeve, pas operacionit, Halili, ndodhet jashte rrezikut per jeten, pavaresisht se ka humbur shume gjak. Bashkeshortja e tij pohoi se i shoqi detyrohej te punonte ne shtetin grek, pasi nuk kishte me se te ushqente pese femijet e tij, por tashnme mendonte per te keqen me te madhe, sherimin e bashkeshortit. Nuk eshte rasti i pare ky, qe policia greke rreh barbarisht emigrantet shqiptare me dhe pa dokumenta, te nxitur nga motive raciste. I operuari, Halili, nga Zavalina e <ul type="square">
[*]Elbasanit
[/list]
, u ben apel autoriteteve te vendit te tij qe jo vetem duhet te luftojne te ruajne dinjitetin e bashkekombasve te tyre, por duhet te protestojne per keqtrajtimin e tyre nga ky vend jugor fqinj.

aspahiual

Primus registratum

Sa te mira qe i beni ato ballakumet ju andej nga Elbasani mor...leje pastaj fergesen hmmm.
Pershendetje Elbasani

jonida haka

Primus registratum

vetem ke e ngrena e keni mendjen ju prandaj na doni neve......po ne te gjitha te mira i kemi. :lol: :kiss: :kiss:

lil-butterfly

Primus registratum

ne nje nga fotot pashe qe dukej edhe pallati qe po ndertohej tek ish SHIK-u. po nje foto te Real Skampinit si nuk e keni vene pasi mendoj qe eshte e vetmja gje qe ja vlen te shohesh per mom ne elb (pas lokalit tim te preferuar kujptohet) :tipsy:

Ema

Goddes

KInge s'dilka Naim Frasheri aty,po gjithsesi une tetvjecaren e kam bo ke Xh.Kongoli dhe kam qene shume e knaqme.Brezi im s'ka lon konkurs pa fitu dhe ka qene koha e lavdise se madhe athere.
Miss shkollen :cry:

lil-butterfly

Primus registratum

aman se kush po pyet per konkurse, por mua me ka marre malli per klasen time se kemi qene cool fare qe te gjithe

edda

Primus registratum

une ty s'te maj men hiç Jeta, me thuaj ndonje emer se nofta me vjen kujtesa

Ema

Goddes

Pse ti ke qene te Kongoli?
Ne gjimnaz un'kam qene te Kostandini,me duket ti ke qene ke Dakli.
Jam matura '99 una /pf/images/graemlins/smile.gif !

edda

Primus registratum

Ehe, ene una tek Kongoli..po ty s'te maj men fare :confused: ..
po ke kinezet ku e ke pas shpine?