Elbasani

Guest
Re: Elbasani

oh elbasani im i dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif spaska ndryshuar fare /pf/images/graemlins/tongue.gif

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]oh elbasani im i dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif spaska ndryshuar fare /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
elbasanllije dhe ti me.pse sthoni ju qe jena te tere komshij ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

shiu jete makaber pa pike intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edi21

Primus registratum

patrijotat e kujt? po tifozat? a mund te thone nja dy llafe per Elbasanin e bukur? po u aprovova / dmth po me doli viza do te flas thanks god bless you /pf/images/graemlins/tongue.gif

Edi21

Primus registratum

ehj ehj nuk ka lezet me marr fotot e Parisit e me thon qe o Elbasani se nuk ka lezet /pf/images/graemlins/wink.gif
cdo gjo ka kufi e bukurin e vete
jo per gjo po ia ulni vleren elbasanit se elbasani shuqyre zotit o me i bukur se Parisi ia merr ne kethes :tipsy:

Edi21

Primus registratum

oh se harrova une pervete e kom lon me amanet dua te vdes ne Elbasan aty afer kominatit metalurgjik dua te vdes sa me afer parajses e kush eshte parajsa per ne sikurisht nje edhe vetem nje Elbasani me metalurgjikun. /pf/images/graemlins/laugh.gif oh si ajo shpreja e bukur ku rafsha mos u vrafsha

edda

Primus registratum

Ej ka ndonje ketu qe jeton ne elbasan se me duhet ta pys per pashaportat.

Ene ti edo majft na u talle me elbasanin se t'leçova qent e gurabardhit e ta marresh vesht pastaj

Edi21

Primus registratum

pse te kafshojen qent e elbasanit :confused:
ka ndoje qe banon ne elbasan pyeteje o kjo mi goce? ne elbasan banon e ter shqiperia bile bile jan ne radh. une me mike me zi po e marr pashaportizimin per elbasan, e me mike te modhe fare mo e kom marre shtepin perball me kominatin. parajsa vet /pf/images/graemlins/tongue.gif
kur shkjo tek shpia shkoje me roje se kom frik se mos me vrasin e me marrin shtepin se e kom ne vend te mire ne elbasan e per me teper perball me elbasanin, sa them qe kom shtepin ne elbasan e perball kominatit me thon qenke milljoner e paske mik te fort :tipsy:

GaP

Primus registratum

elva ene una ime qe te jem mes jush :thumbsup: :tipsy: :tipsy: :thumbsup:

GaP

Primus registratum

une kam nje propozim: leme nje dite edhe takohemi ketu ------>>>

piazza%20del%20sole.jpg

si ju duket si ide... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Edi21

Primus registratum

cfare lagje e parist eshte kjo mo? cila rruge e parist e ka kete dertese kaq te bukur e qe ne te kakohemi duam ca direction se nuk e njohim parisin aq mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

o shi pjaca qenka ajo me eh car kujtimesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

fallen angel

Primus registratum

ha re,car po bani.ju ka marre malli eee?
ca ti bash,edhe mu qamet ma,po ca t'bajm.ajo fotoja e pjaces me kenaqi fare iher.hallall kush e ka van aty! /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

kush nga ju do jete ne Elbasan per krishtlindje??
Mund te pime ndonje kafe, n0

manga

Primus registratum

9710.jpg

Reinventing the Ferris Wheel

A splintery spin on this “pleasure wheel” was a fair bit of fun in Elbasan, Albania, in 1924. Such amusements may have originated from working waterwheels centuries ago; the earliest written description, of a Bulgarian ride, dates from 1620. American engineer George Ferris, Jr., constructed the first modern Ferris wheel for the World’s Columbian Exposition in Chicago in 1893. His 264-foot-high (80.5-meter-high) marvel was powered by a thousand-horsepower engine and supported 36 wooden cars, each holding 60 people. More than one million visitors paid 50 cents a ride.

This photograph was published in our February 1931 article about Albania, “Europe’s Newest Kingdom.”

( http://magma.nationalgeographic.com/ngm/flash back/9710.html )

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] ha re,car po bani.ju ka marre malli eee?
ca ti bash,edhe mu qamet ma,po ca t'bajm.ajo fotoja e pjaces me kenaqi fare iher.hallall kush e ka van aty! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
una una e vura. te pelqen e hoto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif