Elbasani

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Elbasani

o ema ca ban ti me pse edhe ti elbasanllie qenke ta dish ti edhe une jam nga elbasani dhe me ka marre malli shume ca ti bash keshtu eshte jeta po me shume me ka marre malli per vajzat elbasanllie jane yll fare apo jo............po praaa

jonida haka

Primus registratum

se kuptoj pse lodhen kot me na ul ne elbasanllinjve se vallai jeni yje te gjith cuna dhe goca....a ka ndonje qe ma mbeshtet mendimin????? :wub:

Rangers

Primus registratum

Elbason i bukur Elbason.
POpopopopo gjysma e forumit qeka nga Elbasani(Elbasanllinj).
Tani po iki una se po mthret MOMA me ngrone buke me gize e t'lyn.

GAZMENT

Primus registratum

Ca keni me ne apo keni inat qe jemi mezi i Shqiperise. Kisha afer 4 vjet qe kisha harru sa te bukura jane Elbasaanlliet dhe kur shkova vjet ne vere sa s'me dolen syte kokosh ne xhiro.

Dullaloqka

Primus registratum

Elbason i bukur Elbason
Vajsat si sorkalle gjysmat
janë topalle.
Elbason i /pf/images/graemlins/laugh.gif bukur Elbason.

dedalus

Primus registratum

Hej elbasanas ckemi?edhe une jam nga elbasani dhe te them te drejten me erdhi keq qe ndejta shume pak.vetem 2 jave.o ema po ti vajze nuk paske gje tjeter ti po te rrike te forumi dhe te hapesh ato te ashtuquajtura tema?mso ne shkolle se ajo e bolognes eshte e veshtire.Pastaj ti je inteligjence jo per ndonje gje po ke hapur dhe temen inteligjenca.kur te pelqeka kaq shume shqiperia dhe elbasani pse nuk kthehesh atje???? /pf/images/graemlins/tongue.gif
nga njeriu qe elbasansit urrejne me teper dhe eshe ti pas ketij mesazhi do me urresh.ciao dhe gjithe te mirat. /pf/images/graemlins/wink.gif

mbretereshe

Primus registratum

Me ka marre malli kaq shume per elbasanin /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Edit Durhami ne fillim te shekullit te 20-te thoshte se Elbasani ishte qyteti me i zhvilluar i shqiperise e se atij i takonte me shume se çdo qyteti tjeter qe te zgjidhej kryeqytet. :thumbsup:

Pershendes gjithe elbasanasit (jo elbasanllinjte)

tini vogel

Primus registratum

po sheqyr o cuna qe ban na nji llafe per qytetin ton,se u merzitem dyke ngju per tiranen vloren dhe kush i ka ba ato anej,gjaja pare njehere forza Elbasani,se kam gjith shoket qe lozin me elbasanin.Dua tju pys per nje gje,po pse nuk hapim nje tem ku te flasim vetem ne elbasanllinjt,po vetem kush a nga qyteti,jo jo baj shaka,rrofshi te gjith per kte faqe qe keni hap,dhe vazhdoni,njerzit si ne jan pak,rob qefi,dhe cuna tamam,ELBASANIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga hesiod:
[qb] Hej elbasanas ckemi?edhe une jam nga elbasani dhe te them te drejten me erdhi keq qe ndejta shume pak.vetem 2 jave.o ema po ti vajze nuk paske gje tjeter ti po te rrike te forumi dhe te hapesh ato te ashtuquajtura tema?mso ne shkolle se ajo e bolognes eshte e veshtire.Pastaj ti je inteligjence jo per ndonje gje po ke hapur dhe temen inteligjenca.kur te pelqeka kaq shume shqiperia dhe elbasani pse nuk kthehesh atje???? /pf/images/graemlins/tongue.gif
nga njeriu qe elbasansit urrejne me teper dhe eshe ti pas ketij mesazhi do me urresh.ciao dhe gjithe te mirat. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Qeke tarallak ti re?Pse me ty do e harxhoj inotin un me???
Hajt shnet ihere ene kujdes veten se do vdesesh ka marazi!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dulla:
[qb] Elbason i bukur Elbason
Vajsat si sorkalle gjysmat
janë topalle.
Elbason i /pf/images/graemlins/laugh.gif bukur Elbason. [/qb]
or cuno i qafsh hallin gocave te elbasanit ti e more vesh...jo qe nuk jane topalle po jane ka 2 metra te gjata(si puna ime)...e more vesh kujdes kur flet per elbasanlliet se nuk krahasohen me te tjera.... :smash: :smash: :smash:

edda

Primus registratum

Mire.. ti qysh je.. nga shpjia mire, ate gru , ato kalamaj si mi ke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Gjana tipike t'Elabasanit:
Te takojne mikun i here ke dera ene i here masi asht ul.
Edhe t 'thone :Ulu n'***** (thu ti se robi ulet me nai gja tjeter :eek: )!!!

E ku e keni lagjen,ku e keni ba gjimnazin? /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

Tipike jane ene ato pasthirrmat edhe thashethemet: aauuuuuuu...qysh moj se paskam marr vesh une

olti

Neo

Mu' t'them te drejten ma shpifin ato iqin her' takimet. Si tha Jeta i her ke dera i her ku ulesh n'byth /pf/images/graemlins/laugh.gif dha ka raste qe prap takohesh :mad: Nuk e di ne e kane te tjera krahina, por kjo ma shpif. Un' per vete s'di hic t'takoj ne kete menyre dhe t'i them gjith' ato "qysh ke kte, ate e ate ........" Pastaj jane dhe ato urimet e rakise :mad: Po ama besoj se si ne Elbasan nuk ka vend tjeter ku hidhen aq para ne dasma dhe nuk behen aq te medha dasmat :cool:

Guest

ka gomere anej shuem pranej :lol: sdurohet neo te shane gomar /pf/images/graemlins/wink.gif

XXL

Primus registratum

Hedhja e lekeve ne dasem eshte nje zakon shume i pavend, idiot qe e kemi marre prej arabeve!
Sa here qe shkoj ne ndonje dasem (se jam nga elbasani) dal jashte kur njerzit fillojne te hedhin leke ngaqe me vjen turp (leke qe ne fund te fundit do t'i shkojne orkestres qe kendon shume keq, si arabet)
Prandaj nuk me duket se hedhja e lekeve ne dasem eshte ndonje gje me te cilen mund te mburresh, perkundrazi