E gjeni dot...?

bolonjezja

Primus registratum
Re: E gjeni dote...?

E GJETETTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: me se fundi u zgjidh misteri....neser do ju them nje tjeter.....naten e mire e ja kalofshit sa me mire!!!! :wave: :kiss:

Diddy19

Su@mi

Po angeldevil,ajo e para qe ke thene eshte OK :thumbsup: Eshte koha e prezervativeve jo te (per)kryer! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po angeldevil,ajo e para qe ke thene eshte OK :thumbsup: Eshte koha e prezervativeve jo te (per)kryer! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ahere i bie te jene Love Pluuuuuuuuusssssssssssssssssssss

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po angeldevil,ajo e para qe ke thene eshte OK :thumbsup: Eshte koha e prezervativeve jo te (per)kryer! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e kam thene qe jam :thumbsup: !

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Chakshiri:
[qb] Ok!
Kam tree qe mos i pacha nje ta futsha dy ti varsha.
Gjeje [/qb]
ti po thu 2 Varen 1 Futet ...Kush jane ????????????/

enealbir

Primus registratum

T'ju them nje une:

Ne nje ashensor hypin: nje zonje plake, PLaku i vitit te ri, nje zjarrfikes dhe nje zonje inteligjente. Kur kthehet perseri ashensori, zonja plake ishte vrare. Kush eshte vrasesi? :idea:

Chakshiri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Aurora*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Chakshiri:
[qb] Ok!
Kam tree qe mos i pacha nje ta futsha dy ti varsha.
Gjeje [/qb]
Mendoj se jane unaza dhe vethet! [/qb]
Good job, Aurora.E gjete.
Sa per ate tenden mendoj se Plaku Vitit Te Ri e ka vrare plaken.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Aurora*:
[qb] T'ju them nje une:

Ne nje ashensor hypin: nje zonje plake, PLaku i vitit te ri, nje zjarrfikes dhe nje zonje inteligjente. Kur kthehet perseri ashensori, zonja plake ishte vrare. Kush eshte vrasesi? :idea: [/qb]
kjo o pytje e çuditshme qamet. si me thon kam tre qen, kush e ka emrin çili? e vetmja gjo qe m'vje n'men eshte qe plaka mund te kete vdek per asfiksi gazrash njerzore /pf/images/graemlins/laugh.gif . pergjigja m'vje natyrshem Plaku i Vitit te Ri. pleqte pjerdhin fort.

enealbir

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Une them se eshte zjarrefikesi ..ai s hyp asnjehere ne ashensor!! [/qb]
Po e ke gjetur, eshte zjarrfikesi, por arsyetimi nuk eshte i sakte.
Sepse Paku i Vitit te Ri dhe gruaja inteligjente nuk ekzistojne! /pf/images/graemlins/wink.gif