Dita qe une i dhashe fund jetes time!

anis

Primus registratum
Re: Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Fillimisht postuar nga Akus:
[qb]Megjithese askush nga ne nuk e di te vertetn rreth amperit , kam mendimin qe kjo teme do na vleje te gjitheve .Padyshim qe shumica ketu nuk jane ne kepucet e atij qe ka hallin mbi kurriz dhe na duket e cuditshme per te marre nje vendim te tille por gjithesesi vetevrasja eshte nje akt shume i shemtuar .Ne cfaredo aspeti te flasim , eshte e papranueshme.Njeriu duhet te gjeje force edhe pse ne nje gjendje te veshtire.Nje veprim i tille mbase mund te frymezoje edhe te tjere te bejne te njejten gje .
Ampero , po pate vdek lale me vjen shume keq per dobesine tende.Po nuk pate vdek ,brravo te qofte , ke hap alamet teme ,me verte qe ja vlen per tu diskutu.[/qb]
:confused: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
cdo te thote qe "vetevrasja eshte nje akt shume i shemtuar"??? Po "nje veprim i tille mund te frymezoje te tjeret te bejne te njejten gje"???
te vendosesh te ikesh nga kjo bote eshte tjeter gje nga keto qe thua me lart. te gjykosh veprimin eshte nje gje, por te moralizosh mbi te nisur nga pozitat e tua eshte e pamoralshme. nuk them te miratosh, kurre ta meshirosh, por edhe keshtu
/pf/images/graemlins/frown.gif ...

Approximate Mood Swing

Primus registratum

.. shoke, parandjenje e keqe... po ky ku ishte, ne tirane, apo gjekundi tjeter?
fuckin hell!
s'po me hiqej nga mendja mbreme...
e ka njeri idene se kush ishte ky? ju lutem kush ka ndonje informacion, ta shkruaje!!!

nejse, shpresoj qe jo!

shalom

Primus registratum

Nuk di ç'te them perveçse te perseris te tjeret. Mire do te ishte qe dikush qe e ka njohur nga afer apo administratoret qe kane gjurmet e lidhjeve te mund te shohin prejardhjen e mesazheve. Ndoshta mund dhe ta kishim ndihmuar nqs do ta dininim se ku ndodhej!!:-( Kuptohet nese nuk eshte teper vone !!! Sa keq atehere!!!

astrit

Primus registratum

o grup a je gjalle?nese ke vdekur na thuaj si eshte jeta ne boten tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

oneo

Forumium praecox

duro dhe nja 50 vjet.

Ke duruar 9 muaj ne bark te nenes. smile big fatty

usastudent

Primus registratum

Cfare mendimi do kishit nqs amperi me te vertete ka vrare veten.Mendoni se ka vepruar drejt?

kaprollja

Primus registratum

Ka vepruar mire apo keq????
E kujt do i vlente pergjigja e kesaj pyetje Akus?
Sikur jemi ne mledhje te forumit .....

doktoresha

Primus registratum

mendoj se Amperi nuk gjeti arsye per tu vetevrare, jeta eshte nje......dhe kaq e bukur ....per ta fikur.

alinos

Forumium maestatis

Uroj qe nese ka vdekur dikush te jete vetem personazhi i Amperit dhe jo djali qe shkruante pas ketij nicku.
Nese eshte loje, ju them vetem kaq: eshte loja me mizore qe mund te luhej.
Nese ndjehej me gjithe mend kaq keq me date 5, shpresoj te mos kete arritur deri ne veprim. Me gjithe shpirt uroj qe jo.
Keto dite kam pare dhimbjen e njerezve qe kane humbur birin e tyre ne kete menyre dhe nuk do te doja te shihja me. /pf/images/graemlins/frown.gif
Me gjithe shpirt uroj qe te mos e kesh bere!!!

usastudent

Primus registratum

Kaprrolle , mos me keqkupto te lutem.Arsyeja qe e bej ate pytje eshte se shume vete mendojne se vetvrasja eshte nje zgjidhje.Per mendimin tim eshte nje vendim i gabuar , por qe shpesh here per shume njerez mbetet e njejta zgjidhje.Kujt do ti vleje mendimi yne? Mund ti vleje ndonjerit qe ndihet si amperi .

Danae

Primus registratum

kam ngelur e stepur,ajo letra me duket reale,tmerresisht reale,ajo cfare me frikeson e me bind eshte fakti se do kisha vepruar njesoj mbase.
uroj te jete shaka,mgjs nuk me duket e tille.Shpresoj me shpirt te mos e kete bere. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Mos e vritni more mendjen shikoni mire tek erosi dhe aty do ta gjeni nen nikun e ndonje tjetri...
Nuk eshte aq burre sa te vrasi veten ai jo,qetesohuni

cart095

ai po ja fut kenges ju vrisni mendjen...

DriniS

Ecejak

Pasi kontrollova per IP e regjistruar te Amper dhe vura re qe asnje anetar i ri nuk ka ate IP, i bie qe Amper te jete i vetmi me ate adrese. Pra deri ketu nuk ka shaka.

Me pas kontrollova nga vinte kjo IP dhe pas ca kerkimesh dilte qe vinte nga Pensilvania, shtet ne USA. Kaq mund te them, nuk e di se si te gjindet e verteta, nese ka ndonje nga pensilvania qe shkruan ketu, te beje nje kerkim per shqipon.

P.S. Ju qe talleni, shihni kur te tallen te tjeret me ju kur ta keni seriozisht.

Mono

Forumium praecox

te gjithe do vdesin,

Amper qe eshte vetem nje nick ne forum jetoi jeten e tij dhe vdekja e tij ... qe gjithmone eshte nje aksident erdhi me shpejt se per te tjeret.

Nuk besoj se ka dicka me tragjike ketu sesa menyra si jetoi.
Megjithate Zoti eshte i Meshirshem. Ndoshta dhe Amper futet ne hijen e meshires se tij.

Ata qe duan te qeshin le te qeshin (e pse duhen ndaluar)... ne fund te fundit cdo dite vdes nje njeri ... biles dhe me shume...

mostro

Putraku

Psemer cuna!kaq shpejt te hudhka m'toke kjo m... sida eeee??????une kujtojsha se te mate nja dy vjet te mira!me dhimbje por te mbante!!!!
/pf/images/graemlins/frown.gif gjynaf amperi...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb]Pasi kontrollova per IP e regjistruar te Amper dhe vura re qe asnje anetar i ri nuk ka ate IP, i bie qe Amper te jete i vetmi me ate adrese. Pra deri ketu nuk ka shaka.

Me pas kontrollova nga vinte kjo IP dhe pas ca kerkimesh dilte qe vinte nga Pensilvania, shtet ne USA. Kaq mund te them, nuk e di se si te gjindet e verteta, nese ka ndonje nga pensilvania qe shkruan ketu, te beje nje kerkim per shqipon.

P.S. Ju qe talleni, shihni kur te tallen te tjeret me ju kur ta keni seriozisht.[/qb]
Drini ... shteti i pennsylvanias eshte shume i madh ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Eri

Primus registratum

Me duket sa e vertete aq edhe jo e vertete.Kur shof qe ne forum nuk ka me asnje postim nga "Amper" me ben te mendoj qe eshte e vertete.Por kur mendoj qe ndoshta ka kaluar ne vetvrasje me duket sureale.
Ah mer Amper ca na ke bo.
Vecse do te jete me gjith men shume "fantastike" sikur "Amper" te jete duke u tallur.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Erison700

Forumium maestatis

Si ore e harruat Amperin?
:rockband: :rockband: :rockband: :smash: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: