Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Jo ore se nuk e ka harru njeri Amperin po ka dal llafi se ka shku te mari ca kilovolt dhe do vij prap.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ka i cik me grushta, do mushi dhe noji xhep dhe mbase po i ra noji kove n'dore nuk do i boj naze.

Erison700

Forumium maestatis

Pastaj kur te vij prap do te na thote qe kam nje bombe atomike ne bark
help.gif

nike palkola

Primus registratum

Komentet e faqes së fundit bënë që ta lexoj tash shkrimin e Vëllaut Amperit, i cili ma prishi mbrëmjen, duke më prekur shumë.
Është mëkat i madh e krim me bërë vetvrasje - me e nxjerr me dhunë shpirtin nga trupi. Ka ilaçe për dhimbje (trupore), e vuajtjet janë larje e mëkateve, dhe kontribojn që të përparojm shpirtnisht. Jeta t është dhënë ta jetosh deri në fund, dhe nuk ke të drejt ta shkurtosh!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mistiku:
[qb] Komentet e faqes së fundit bënë që ta lexoj tash shkrimin e Vëllaut Amperit, i cili ma prishi mbrëmjen, duke më prekur shumë.
Është mëkat i madh e krim me bërë vetvrasje - me e nxjerr me dhunë shpirtin nga trupi. Ka ilaçe për dhimbje (trupore), e vuajtjet janë larje e mëkateve, dhe kontribojn që të përparojm shpirtnisht. Jeta t është dhënë ta jetosh deri në fund, dhe nuk ke të drejt ta shkurtosh! [/qb]
Mistiko AMIN /pf/images/graemlins/smile.gif

piktori

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Amper:
[qb]Miredita!

Sot eshte data 05 tetor 2002, dita e argjerimit per gjithe besuesit e Islamit, dita qe une si mysliman kam vendosur te bej ate qe nuk thote Islami, te i jap fund jetes time. Jam i semure me AIDS sepse kam qene shume "cool". Kjo me beri koshient qe te mos kem asnje marrdhenie seksuale me asnje vajze me vone mbasi e morra vesh lajmin. Gjeta nje cep ketu ne forum ku te mos demtoja njeri. Nuk them se sidroma e AIDS eshte shfaqur tek mua por gjendja psikologjike ka ndryshuar duke u bere me i bezdishem se asnjehere ndonjehere.

Une nuk i perkas kesaj bote e cila me dha shanset me te mira qe mund te me ofronte, shanse qe une i kam shfrytezuar dhe kam shijuar dhe frutet e ketij bolleku. Te gjithe te mirat thone nuk dalin me asnje vend eshte nje shprehje shume praktike qe po e perseris shpesh keto dite.

Dua te ju kerkoj te falur per gjithe bezdine qe ju kam sjelle. Nuk dua te takoj ne boten tjeter asnje tjeter pervec gjykimit tim te perjetshem nese ka. Ku isha dhe ku jam, cfare kam bere dhe cfare do bej. Paqa e zotit qofte mbi ju. Merreni si shembull kete timin mbase dhe per te qeshur por dhe si shembull qe mos te arrini ne pozitat ku jam une, i pa-afte dhe pa force. Duhet te jeni me kepucet e mia, mbasi te vdes mund te i merrni(ah po pak buzeqeshje!), te keni koshiencen qe kam une tani. Pra ju duhen kepucet e mia.

Une nisa nje rruge dhe do i vete deri ne fund asaj. Rruge kunder Islamit dhe pothuajse cdo rreligjioni qe ka normat perkatese kundershtuese me te miat. Duhet te kuptoni se ne cfare gjendje emocionale jam qe shkruaj ketu ne forum kur dikur para disa muajsh qesha pa te drejte me ate qe i shkroi AnaDoktoreshes. Po qesh me veten tani. Pa emer, pa shpirt dhe i vrerosur. U shofte emri dhe shpirti im.
JAM KURIOZ ME C'FARE OBJEKTI DO TA BESH VETEVRASJEN? DHE PO TA KETE BERE SI E KA BERE.
Lamtumire![/qb]
Nese je fetar mos e bej,
nese do te sherohesh shko ne Mekke dhe pi uje nga burimi ... e do te sherohesh! [/qb]

shkopi

Primus registratum

Amper..nese me degjon te lutem lexoje me vemendje mesazhin e nje adoleshenti si une...

Edhe pse je i deshperuar ka akoma shprese per te jetuar caste lumturie..ti shiko vetem ketu ne forum sa rob le pa gjume dhe moderatoret filluan te te kerkojne ip etj etj...e di qe gjeja e fundit qe ke nevoje jane kritikat apo keshillat nga nje 17 vjecar po une dua te te them te provosh nje here me fene dhe me saktesisht me kuranin e shenjte qe ka shpetuar njerez edhe me keq se ty...Perderi sa si ke kthyer pergjigje gjith postimeve te tjera sigurisht nuk do i kthesh keti qe bere une.....
NDJESE PASTE...

Le_Routard

Forumium maestatis

JAM KURIOZ ME C'FARE OBJEKTI DO TA BESH VETEVRASJEN? DHE PO TA KETE BERE SI E KA BERE.

Ampero, mos ja kallxo se po na bo edhe ky ndonji te pabere!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

VitoCorleone

Primus registratum

Vertet kjo pune e ketij testamenti ka nate qe me sillej ne koke ,jam habitur totalisht?
Ajo qe shof ne ate testament nuk me pelqen aspak ,dhe fare nuk me duket si diqka argetuese per tu tallur.
Une jam teper i brengosur per Amperin,shpresoj se ai te kete kaluar at gjendje dhe te jete me mire.
Do isha i lumtur vetem e vetem nje here te bertiste tek faqja hyrese e Forumit jam gjalle.
Amper shok mos se jetes kurre nuk i dihet

P.S.Jam ne kerkim te gjetjes se antivirusit HIV.
Keshtu qe ke durim se do ja dalim.

buci

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Amper:
[qb] Miredita!

Sot eshte data 05 tetor 2002, dita e argjerimit per gjithe besuesit e Islamit, dita qe une si mysliman kam vendosur te bej ate qe nuk thote Islami, te i jap fund jetes time. Jam i semure me AIDS sepse kam qene shume "cool". Kjo me beri koshient qe te mos kem asnje marrdhenie seksuale me asnje vajze me vone mbasi e morra vesh lajmin. Gjeta nje cep ketu ne forum ku te mos demtoja njeri. Nuk them se sidroma e AIDS eshte shfaqur tek mua por gjendja psikologjike ka ndryshuar duke u bere me i bezdishem se asnjehere ndonjehere.

Une nuk i perkas kesaj bote e cila me dha shanset me te mira qe mund te me ofronte, shanse qe une i kam shfrytezuar dhe kam shijuar dhe frutet e ketij bolleku. Te gjithe te mirat thone nuk dalin me asnje vend eshte nje shprehje shume praktike qe po e perseris shpesh keto dite.

Dua te ju kerkoj te falur per gjithe bezdine qe ju kam sjelle. Nuk dua te takoj ne boten tjeter asnje tjeter pervec gjykimit tim te perjetshem nese ka. Ku isha dhe ku jam, cfare kam bere dhe cfare do bej. Paqa e zotit qofte mbi ju. Merreni si shembull kete timin mbase dhe per te qeshur por dhe si shembull qe mos te arrini ne pozitat ku jam une, i pa-afte dhe pa force. Duhet te jeni me kepucet e mia, mbasi te vdes mund te i merrni(ah po pak buzeqeshje!), te keni koshiencen qe kam une tani. Pra ju duhen kepucet e mia.

Une nisa nje rruge dhe do i vete deri ne fund asaj. Rruge kunder Islamit dhe pothuajse cdo rreligjioni qe ka normat perkatese kundershtuese me te miat. Duhet te kuptoni se ne cfare gjendje emocionale jam qe shkruaj ketu ne forum kur dikur para disa muajsh qesha pa te drejte me ate qe i shkroi AnaDoktoreshes. Po qesh me veten tani. Pa emer, pa shpirt dhe i vrerosur. U shofte emri dhe shpirti im.

Lamtumire! [/qb]
Men per her tjeter. Mos e hiq me nga xhepi kllufin.

sonida

Primus registratum

ne emer te atit-birit-shpirtit-shejte-amen
ta thahe hallallin mund te shkosh i qete ne ate dunja :confused:

Petroninsja

Primus registratum

Akoma ju duket per te qeshur juve???
Si mendoni pas asaj mendjes suaj sa nje koker gruri se ai mund ta kete bere vertet ate gje, dhe ju tallni prapanicen duke kerkuar shenja ose i nderuar qofte emri i tij !!!!!
Ky eshte absurditet, pse jeni kaq te pashpirt, ai shume mire mund te jete testamenti i vdekjes i dikujt qe per hir te botes, nenqeshjeve, dhimbjes qe kishte pershkuar trupin e tij zgjodhi udhen e vetvrasjes......
Cuditerisht ata qe perfundojne ne ate pike se bejne se jane te dobet por jemi ne te dobtit qe i cojme njerezit ne vetvrasje , jemi ne te pashpirtet qe si degjojme klithmat e nje shpirti te stermunduar, jemi ne fajtoret e vuajteve te tyre dhe serish jemi ne ata qe ne fund te dites do pendohemi por do te jete shume vone.....
Unbelivable.... F.... Unbelivable....

Tironsja-Si-Shpirt

Primus registratum

Wow,
tani po e lexoj per here te pare kete teme. Se di cte them, jam totally speechless. Te jete e vertete? NQS eshte, me vjen shume shume keq. Shpresoj qe te mos jete....
Peace and Love te gjitheve, se jeta (ka ndodhur kjo apo jo) eshte shume e brishte. Rrofshi dhe gezofshi sa tju doje zemra.

Okay

Primus registratum

Vallaj ti moj petroninse nuk e besoj se nje person qe e ka ne plan me i dhone fund jetes i bje ner mend me shkru ne albforum ,der kleine amper desh me bo i loj te vogel ,po e shikoi qe e morret me shume seriozitet edhe i vje zor me e pranu.Apo jo Amper ?

Petroninsja

Primus registratum

Okey mire ti qe sbeson por si i behet asaj pjese qe beson?
Kurre mos thuaj kurre dhe kete rast asnje se di realitetin por nje gje vihet re, reagimi i shume njerezve si i marrin gjerat, ekzistoka ligji i xhungles dhe ne jemi kafshet, leqe dhe ato kane ndjenja kurse ne jemi.....qenie shume te cuditshme qeshim me dhimbjen e tjetrit dhe qajme me lumturine e tjetrit... se di sec jemi.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Okay

Primus registratum

Ne te vertete ai ia ka kput kot edhe i tuf me te marre i shkuan nga pas.``Amperi`` para nje jave doli ne tv tek top chanel ku ishte i ftuar me te tjere forumista per temen ``chati dhe forumet``.E pranoi qe ishte nje loje.Petroninse sa gjynaf se u merzite kot! :shrug: