Dita qe une i dhashe fund jetes time!

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Per mendimin tim tre jane mundesite
1)E ka pasur me te vertete dhe e ka bere
2)Ka qene ne medyshje dhe ka kerkuar opinione
3)Eshte tallur
E para mund te kete qene si pune testamenti si ju ndodh shume njerezve kurse e treta s'ja vlen te merresh.
E dyta me shqeteson se fillimi ishte i mbushur me postime idiote kurse ne vazhdim shume shprehen shqetesimin keqardhjen e perkrahjen.Nqs nuk e ka patur me ngut besoj se ne vazhdim ka gjetur arsye per te mos ta bere.Shpresoj qe te jete e treta :confused:

bebi

Primus registratum

e din ndokush perfundimin e ksaj historie?
para nji viti me vuni ne siklet t'madh...
sot rikalova ketej dhe... /pf/images/graemlins/frown.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] JAM KURIOZ ME C'FARE OBJEKTI DO TA BESH VETEVRASJEN? DHE PO TA KETE BERE SI E KA BERE.

Ampero, mos ja kallxo se po na bo edhe ky ndonji te pabere!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

Blue, Amperi rron ne zemrat tona! Amen!

Garo

Primus registratum

Duke futur ato pak kujtime nje nje torb te andruar keq ,beri per nga monopati. Kishte frik ta kthente koken mbrapa , e kaluara tashme e friksonte .
Ne fund te monopatit aty ku ndahej perroi i thelle e i erret (qe gjithe jeten e kish patur frike dhe neveri) dhe shpati i malit me gure gelqeror , e prisnin rrezet e fundit te drites. Per te kjo pe nje vize universale .
Duke u perpire ne perendimin e perflakur kuq
po linte mbrapa sketerren e makiazhuar te jetes .

Tashme per te po fillonte nje jete e re.
Ne sfond po e pershendeste miqeshisht nje tjeter bote

Amen

eli

Primus registratum

Boll folet per Amperin...

Kush eshte tjetri ne rradhe :devil:

Baltin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Okay:
[qb] Ne te vertete ai ia ka kput kot edhe i tuf me te marre i shkuan nga pas.``Amperi`` para nje jave doli ne tv tek top chanel ku ishte i ftuar me te tjere forumista per temen ``chati dhe forumet``.E pranoi qe ishte nje loje.Petroninse sa gjynaf se u merzite kot! :shrug: [/qb]
Po nqs kjo eshte e vertete mbaroj filmi atehere, ska me nevoj per hipoteza, Okay e kuptove mire ti? po me habit si prite nje jave dhe nuk e dhe lajmin e mire.

Okay

Primus registratum

Po mer ti aty lart se harrova te shikoj si e ke nikun e po pertoj me e kthy faqen prap.Besoj s´ma merr per keq po e di sa po pertoj mendja s´ta merr, jo per gje po edhe vonon ky kompjuteri im, duhet me e rregullu ket pun. Sdi a po me kupton, gjithsesi eshte mese e vertete mund ta thoje edhe ndonje tjeter ketu ne forum.Ai Highlanderi, se ishte dhe ai i ftuar, ket e mbaj mend se po tregonte i histori te nolt fare ne ket emision.Pse prita nje jave ? vallahi kisha pune ato dite /pf/images/graemlins/smile.gif

J.P

Primus registratum

Po e lexoja ket faqen e fundit t'ksaj teme dhe me lat me goje hapur! Nje testament kaq i fuqishem sa me ngjethi mishin! Pastaj njeres qe tallnin by...! Njeres qe e mernin seriozisht! Me thene te drejten sdija cte mndoja deri sa lexova mesazhin nga OKAY! Nejse kenaqem me mendimin qe gjithcka perfundoi persembari!
Njeres mos beni me shaka te ketij lloi se kushedi se ci shkrep ndonjerit dhe ja fut pe tamami ai/ajo!

Okay

Primus registratum

I like your Signatur /pf/images/graemlins/wink.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Perse temat tek Diskutime Shoqerore kane tendencen te jene kaq patetike?!

Dmth. pas asaj temes me ate gocen qe dashuronte nje burre qe ishte shoku i te atit, kjo mund te jete tema me patetike qe kam pare ndonjehere dhe e di qe kam lexuar deri tani vetem 1/7 e ajsbergut AF...

la_morte

Forumium praecox

Aman veç Fatos Nano te mos vdese, sepse pa te nuk do kishte shqiperi demokratike :wave:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

tani smeret vesh ketu,ky qe ka hap temen e ka shaka apo te vertet...

Florus

Forumium maestatis

Mua me duket e vertete pasi nuk ka me shenja jete :shrug: ca kamikazi :eek:

S6T6N6

Forumium maestatis

Si i shkoi puna kti ktu se u harru! E zuni pluhni... e kam gjet temen andej poshte...

Koli

Primus registratum

E hongri dhe trimi me duket... Te pakten marrim vesh ne forum kush po e dredh kemben se gazeta s'lexojme qe s'lexpjme.