Deshira juaj ne kete moment?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] Avash ti mo gangster i tirones,,,,mos ji kaq i dhunshem,,,burrerine tende tregoje ne tjeter vend,,,!!OK darling..?c.u. [/qb]
Mikrule jam ne Shqiperi se te isha ne Greqi per shpirt sdo falsha njeri ... JO se jam Trim po jom budall ...

gatula

Primus registratum

uauuuuu,,,me pelqejne njerezit qe kane vetedije si puna tende TEDI,,, :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] uauuuuu,,,me pelqejne njerezit qe kane vetedije si puna tende TEDI,,, :lol: [/qb]
Mikrula me mire te shaj veten time me para keshtu qe Kundershtari im sdo kete mo shonce me m shajt se i kom thone vete para se ti thote ai ...

Godfather74

Primus registratum

Uuuuuuuuu!!!!!....Pa thuje nji here ç'fare punet?????... /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Beau Gosse:
[qb] Uuuuuuuuu!!!!!....Pa thuje nji here ç'fare punet?????... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehe tani nuk po them se me marrin msyshe ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif top sekret /pf/images/graemlins/wink.gif

TeanD

Primus registratum

sa do doja qe kolegu im i punes,mundesisht sot,te binte nga shkallet, t'i thyheshin xhamat e syzeve dhe ndonje gisht i dores dhe te mos arrinte me te shikonte dhe te shkruante se ma ka sjelle ne maje te hundes... :smash: :smash:
God forgives me...
po nuk durohet, none sa tr@p eshte... :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] te dal per nje kafe,,,,po ku e ke,,,s'po me dergon mesazh akoma,,,, [/qb]
Tani e . se Dje vallahi ka skom qen . POr Maj men qe n Shpi vajta n Ora 5 ...

gatula

Primus registratum

O TEDO po fole pak me paster shqipen te lutem se une jam nga jugu dhe gjuhen tironse nuk e kuptoj dhe mire,,, /pf/images/graemlins/smile.gif ,,,

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
ok ja edhe ti merre ftesen. /pf/images/graemlins/wink.gif mire ardhsh ne dasem yllo.. :kiss: [/qb]
A lejohet ardhja me cifte?! [/qb]
jo nuk lejohet. /pf/images/graemlins/wink.gif
sa te keni ket gjoks ju nuk keni nevoj per tjeter kend.. do boni pall moj do beni pall.. :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

me ka marr malli me perdredh pak belin e prapanicat tu kcy ne noj dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif