Deshira juaj ne kete moment?

leonora

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Shqiptare, qa te tregoj moj a eshte e vertete??! :rolleyes:
hahhahahhaahaha pse moj kush e tha qe une nuk do ja tregoj dhe pse jam motra :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gje por do i marr hak :devil: se kam nusen e ti shoqe :wink:

Shqiptarja

Primus registratum

82-shko trego se a bejme kafe te mira neve, mirepo vec te lokli jone?! /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] 82-shko trego se a bejme kafe te mira neve, mirepo vec te lokli jone?! [/qb]
hahhahaha he moj se u habita une, tani e kapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
SATANA, mos hum kte rast te vish nga lokali jone /pf/images/graemlins/wink.gif
1) do gjesh kafe te pa para...
2) kamajere meraku :eek:
3) lokal ku gjen vetem goca :devil:
4) lokal :rolleyes: ......... :rolleyes: he mo se te mjaftojne tre te parat per te ardhe der ke ne pastaj shef vet ti :tipsy:

Shqiptarja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif REKLAME me vend 82-shko!!!

Ti meriton te quhesh me e mira, kete kam t'ia them edhe xhonit!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Deshira ime eshte qe te marr nje sms nga dikush qe eshte shuuuuuume i rendesishem per mua!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

migena guxo

Primus registratum

te fshij nga kujtesa nje histori te shpifur qe me ka nodh kohet e fundit, dhe qe me prishi shijen e bukur te pushimeve.
:sleep: ky i fundit me mungon shume

RAUL

Primus registratum

shqiptare dhe 82shkodrane jeni te ftuar ne dasmen time vitin tjeter ne gusht... /pf/images/graemlins/wink.gif dhe mos me boni jo nuk pata mundesi,jo po knej jo po anej,se une nuk i pranoj justifikimet, :smash: :smash: hajde pra shihemi ne tiron ylla.. :kiss: :kiss:

vetem mos i tregoni se cfar boj, se per nder me lat sakat.. :lol:

leonora

Primus registratum

Raul mos qesh eee se vim ne :devil:
gjithsesi flm shum per ftesen :kiss: :kiss:

deshira ime ne kto momente eshte te FITOJE SHQIPERIA sonte :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Te RRaf nai Grek ... Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

gatula

Primus registratum

Avash ti mo gangster i tirones,,,,mos ji kaq i dhunshem,,,burrerine tende tregoje ne tjeter vend,,,!!OK darling..?c.u.

susana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[QB] shqiptare dhe 82shkodrane jeni te ftuar ne dasmen time vitin tjeter ne gusht... /pf/images/graemlins/wink.gif
po ftesen time ku e le eeee???? :smash: :smash: :cry:

RAUL

Primus registratum

qa ftese don ti zemra? /pf/images/graemlins/wink.gif apo harrove se ne do martohemi bashk.. :lol: :kiss:

gatula

Primus registratum

hej RAUL ca behet keshtu mor burr,,,Te kane rethuar gocat dhe s'te lene rehat....?HEJ,,dua edhe une ftese,,kam vite pa shkuar ne ndonje dasem shqiptare,,!Dhe po te duash 'kumbara' jam une ketu,,!!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une per vete tani ne mes te notes vetem nje deshire me vje nder mend nje dore sex te fuqishme me ke do qofte sma ndje moja edhe me noj breshk /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] hej RAUL ca behet keshtu mor burr,,,Te kane rethuar gocat dhe s'te lene rehat....?HEJ,,dua edhe une ftese,,kam vite pa shkuar ne ndonje dasem shqiptare,,!Dhe po te duash 'kumbara' jam une ketu,,!! [/qb]
ok ja edhe ti merre ftesen. /pf/images/graemlins/wink.gif mire ardhsh ne dasem yllo.. :kiss:

leonora

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] hej RAUL ca behet keshtu mor burr,,,Te kane rethuar gocat dhe s'te lene rehat....?HEJ,,dua edhe une ftese,,kam vite pa shkuar ne ndonje dasem shqiptare,,!Dhe po te duash 'kumbara' jam une ketu,,!! [/qb]
ok ja edhe ti merre ftesen. mire ardhsh ne dasem yllo.. [/qb]
ahuuuuuuuuu , ftesen time jepja kuj te dush se nuk vije une ne dasem tane /pf/images/graemlins/blush.gif ti ftove gjith dyjane :smash: e paske kush te dalu para :mad:

susana

Primus registratum

[qb] qa ftese don ti zemra? /pf/images/graemlins/wink.gif apo harrove se ne do martohemi bashk.. :lol: :kiss: [/qb]
:goofy: kujtesen e paske top /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

82shko,ti je shoqja me e mir e nuses. /pf/images/graemlins/wink.gif ti do organizosh parti per fionen.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

fiona ur best mate is motra ime... /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

82shko don't worry honey se ty do te japim special envitation. :kiss: :kiss: