Re: Deshira juaj ne kete moment? Pse e ve ne dyshim ti? Une do jem patjeter
X xhoni Primus registratum 28 Sep 2004 #1,521 Re: Deshira juaj ne kete moment? Pse e ve ne dyshim ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une do jem patjeter /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? Pse e ve ne dyshim ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une do jem patjeter /pf/images/graemlins/wink.gif
L leonora Primus registratum 28 Sep 2004 #1,522 Re: Deshira juaj ne kete moment? deshira ime te mos martohet Durrsakia qe te mos shkoj xhoni ne darsemen e saje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? deshira ime te mos martohet Durrsakia qe te mos shkoj xhoni ne darsemen e saje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
X xhoni Primus registratum 28 Sep 2004 #1,523 Re: Deshira juaj ne kete moment? Pse mi shejtanke ca ke me mua ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? Pse mi shejtanke ca ke me mua ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TEDI Valoris scriptorum 28 Sep 2004 #1,524 Re: Deshira juaj ne kete moment? T Pi i BIrre t Ftohte ...
T teab Primus registratum 28 Sep 2004 #1,525 Re: Deshira juaj ne kete moment? ..tja fus i gjumi.. :sleep:
B bebivogel Forumium maestatis 28 Sep 2004 #1,527 Re: Deshira juaj ne kete moment? te ul sumajken e te mesoj mire mire ... :goofy:
S S6T6N6 Forumium maestatis 29 Sep 2004 #1,528 Re: Deshira juaj ne kete moment? t'ja kercej nje komshies time qe nuk eshte hic e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? t'ja kercej nje komshies time qe nuk eshte hic e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Shqiptarja Primus registratum 29 Sep 2004 #1,530 Re: Deshira juaj ne kete moment? Ta kem kaluar testin e vozitjes me sukses!!!
M mostro Putraku 29 Sep 2004 #1,531 Re: Deshira juaj ne kete moment? kurse une testin e shtatzanis /pf/images/graemlins/tongue.gif
A Arjola Primus registratum 29 Sep 2004 #1,532 Re: Deshira juaj ne kete moment? te dal jeshte e te pi i cigare..
A albavina Primus registratum 29 Sep 2004 #1,534 Re: Deshira juaj ne kete moment? mos kem me provime :angel:
S susana Primus registratum 29 Sep 2004 #1,535 Re: Deshira juaj ne kete moment? te me marrin ata "te paudhet" ne tel se nuk me rrihet me ne shpi. :smash: :smash:
Re: Deshira juaj ne kete moment? te me marrin ata "te paudhet" ne tel se nuk me rrihet me ne shpi. :smash: :smash:
T teab Primus registratum 29 Sep 2004 #1,536 Re: Deshira juaj ne kete moment? Te iki me vrap nga puna...tek shpirti im!
D doktoresha Primus registratum 30 Sep 2004 #1,537 Re: Deshira juaj ne kete moment? te dal nje here nga zyra se u enjta....
K kesi Primus registratum 1 Oct 2004 #1,539 Re: Deshira juaj ne kete moment? te kem nje super pice para syve....me fruta deti :wave:
H helibak mucogllava Primus registratum 4 Oct 2004 #1,540 Re: Deshira juaj ne kete moment? te vi moira ne forum se me ka mar malli /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? te vi moira ne forum se me ka mar malli /pf/images/graemlins/frown.gif