Megg
Carpe Diem
Jo se ben ftoft pastaj... dhe dritaren ....![]()

Jo se ben ftoft pastaj... dhe dritaren ....![]()
Vetem??? Jo mor c'ne,kemi batanijen qe na ben shoqeri...Pikerisht, prandaj sduhet fletur vetem !!!![]()
Ka kondicjoner mor..Batanija ?! Ajo sta jep kurre ngrohtesine e nje zemere !! ( Dimri i vetmise te ftoh shpirtin ... ! )![]()
Deshira ime e fundit para se te vdisja esht qe ta vizitoja Parisin edhe New york-un edhe tani te vdisja![]()
hAhA...dakort, duke shtuar edhe Bora-Bora... dhe IbizaDeshira ime e fundit para se te vdisja esht qe ta vizitoja Parisin edhe New york-un edhe tani te vdisja![]()
Paj po se deshirat me te madhaja te mirat jam me vizitu shtete te bukura flmMe ne fund dhe nje pergjigje e sinqerte ... !( Duket qe seshte shume e djallezuar goca !!
)
Haha megg po valla shum kam deshir me vizitu shtete te bukurahAhA...dakort, duke shtuar edhe Bora-Bora... dhe Ibiza![]()
Inshalla shon ne mek se edhe une kam qejf ni her me shku ne mek me vizitu ashtu siq e ka vizitu gjyshi imedeshira ime e fundit do te ishte ,te shkoja nje here ne meke,deshira me e madhe qe kam .......................
Edhe un!!Haha megg po valla shum kam deshir me vizitu shtete te bukura![]()
....Cdo teme ka esencen dhe vecantine e vet,,kjo teme esht per pesimistat,,se c'duam un e ti ktu,,,Titulli i temes duhet te ishte Deshira e rradhesdhe jo e fundit
me ket'pesimizem as ...vjeca s'baheni! me t'nigjumee kam
OKss pra,,mbaje...na hyjm me e balancu temen
p.s. ajo tema me fiksime, me kerkon codins'du me ja dhan
![]()