Mmmm besoj,nje pc me 2-3 RAM hahaha :**danke per keshillen...
por, e di sakte se ke po keshillon ???
Hhh ne te dyja?bashk?? Jooo, se mledhim kallabllek po lene..hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha love yah!
kur po mledhna live per ca RAM
:O se kam pa ndonjeher kete titull...Sweety, kiss and hug! isha 5 jave ne texas dhe mu deshen 5 jave te orientohem ne jeten e perditeshme
Megg, please ma gjej temen : "kam nje date cfare te veshi" me duket se keshtu e ka pas titullin!
Hhhh CowGirl po .. hajde merri...rrobat e tuaja jane shume seksi Girl! s'du me ja turbullu shikimin tjetrit
thua m mjafton cowboyhut
Po jo moj se u thanen te shkretat me pa ndoj bukuri ktej parit,,komshijet le t'pin kafe iher per iher
Hhhh....e dojn LIVE ata moj...le t'blejne revista me cuna moj
Na e sill kur te vish me marr teshat...epo dhe live vec syte do fusnin ne pune keshtuqe sec kam pa ca kalendare sa faqja e murit me cuna!
Absss kaq shum update qe ka memorja jote,,kujdes mos te te dalin ERROR ndonjeher..
Nga ngarkesa e madhe....edhe ndodh!!!S'besoj, pc me vete agjornim jane te tipit te fundit ( ata me ne mode )
Me mire nga risite se nga pleqerija goce !! ( Keshtu mendoj une .. )Nga ngarkesa e madhe....edhe ndodh!!!
Te dyja ndodhin cuno..Kur te vijne hapi deren thojn..Me mire nga risite se nga pleqerija goce !! ( Keshtu mendoj une .. )
Te dyja ndodhin cuno..Kur te vijne hapi deren thojn..