DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Punoi logjika kesaj rradhe! /pf/images/graemlins/wink.gif

Dracula, le vetem per men, por per gjitha gjonat jemi ma elegante!Kot s'na quajne "Gjinia me e bukur"?!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ta shikosh mire ti goce e dashur me pare kafshet ne flas me syrin ton si rrac tjeter prej kafsheve gjithmone mashkulli kafsh eshte me e bukur se femra kshu qe cdo gje eshte relative apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif ehh cna gjeti mbeta ty dhen leksione /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ka femra që janë të padepiluara fare dhe ka meshkuj që i afrohen. Mos harro Ammy, gjendja natyrale e femrës është e padepiluar. Më lart unë thoja që depilimi është edhe higjenë por mbi të gjitha është estetikë! [/qb]
emri ime eshte anny zemer :mad:
dhe jo ammy
une e mbeshtes qe eshte estetike po po te te vi ty nje femer me nje qime gozhde ne kembe ti do i afroheshe????????????
flasim per gjera konkrete jo teorike

Kondrapedali

Kondrapedali

Më fal anny rrushja! Pa dashje ta transformova emrin :wave:

Unë personalisht nuk do e qasja një femër me më shumë lesh se unë por njoh njerëz që s'e kanë problem. Mos harro që një pjesë e madhe e popullsisë botërore nuk depilohen. Sipas teje këto femra nuk bojn gjo :shrug: ?
Pastaj natyra mashkullore ka një të mirë që po i pati shku menia s'dun me dit jo për qime po as për pemë jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Peme the? :confused:
More Kondrapedal prap paske pi ti qe s'te mer vesh kaptina fare ty :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Goxha debat konstruktiv po shoh ketu , ju jeni e ardhmja e shqiperise lol

anny

Primus registratum

kondrapedal e bukur kjo :lol: :lol: :lol: :lol:
pastaj kjo dihete per meshkujte qe jo peme po ndoshta as ... le varja here tjeter ta them
naten :wave:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] po hajt nje her thellohu bojme nje debat ne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ne fakt nuk dallohem si tip qe bej debate , ka nje cike muabet per qef ? kaq dua une kenaqem me pak lol

Shqiptarja

Primus registratum

Goxha mire paska vazhdu debati mbrom k'tu!

Ishallah iu shtohet oreksi edhe sot! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, mos fol sikur je nje "perjashtim" nga meshkujt e tjere lol. Nuk ka mashkull qe nuk do te adhuronte edhe edhe me kater kembe qe nuk do vraponte pas nje femre fine, te paster, elegante, ...., ashtu sikurse nuk ka femer qe nuk do i afrohej nje mashkulli te tille!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

po lini rehat keto vaj :kiss: za,duhet tua bejme qejfin,si thoni.ju jo vetem qe jeni te elegantuara por edhe te pastrruara.me pelqeni shume,e dini kete apo jo.mos ma luni anny tim eshte eleganca vete,mos u merzit ti ylli i vogel!!! :kiss:
po te mos ishim ne, ju o vajza nuk do dinit si te silleshit.prej hallit e keni edhe ju,ka dicka aty qe kerkon te jete i prekur!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

great1, fjaline e pare e kuptova, por kete punen e "hallit" se kuptova hic, a ben te na e sqarosh i cik!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

halli,mos e mendo si dicka te tmerrshme.edhe ju keni ato deshirat tuaja,keni kohen tuaj per te qene te bukura, te lezetshme.halli(turqizem e une i urrej turqizmat)nejse,do te thote kur ju doni te shihni parajsen,pra bashke me princin tuaj hipur maje nje kali shkoni e vizitoni vende te papara.ta thashe keshtu per te te mos thene nje menyre tjeter te theni.ose ose,ti nuk behesh elegante pse do shkosh ne kishe,apo jo?pra konkluzioni eshte...i thjeshte.pse me ngacmon,mos te japin ndonje bonus sa here dikush shkruan ne temen tende?
ky eshte sqarim nje cik,dy cika eshte ndryshe,mos ma kerko!!! :cool:

Shqiptarja

Primus registratum

Faleminderit per "i cik" sqarimin great1!
Elegancen une e perkufizoj me pastertine dhe mirembajtjen e trupit jo me te vepruarit, si shkuarje ne xhami, kishe, ne shkolle e ku ta dij se ku!
Sidoqofte, te i pergjigjem edhe une pyetjes tende, por me nje pyetje: PSe mendon se te ngacmoj?!Une thjeshte duhet te debatoj gati me secilin ketu qe jep mendimin e vet!Ti e sheh mire qe, une kam debatuar me te gjithe AF-istat ketu, jo vetem me ty! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

po ti kuptove ate cka te thashe me siper,ca hyn kisha e xhamia?eleganca juaj eshte shpresa juaj,je dakort? /pf/images/graemlins/smile.gif
ah,a e gjeta fjalen apo jo,shihe pak te lutem!